Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج کارگری کشور،محمد علی احمد زاده اصل مدیر عامل شرکت سیمان کرمان با اشاره به رمز موفقیت این شرکت اظهار داشت: سیمان کرمان با قدمت بیش از 50 ساله خود و همچنین پشت کار نیروهای متخصص و بومی توانسته با توجه به شاخصه‌هایی همچون کیفیت، قیمت، شفافیت مالی و ایفای مسئولیت‌های اجتماعی به نمانامی معتبر در سطح کشور و استان تبدیل گردد و جایگاه ویژه خود را در صنعت و تولید پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با توجه به شاخصه‌های توصیف شده برای یک نمانام معتبر، افزود: ثبات و پایداری در ارائه محصولات با کیفیت، مشتری مداری و تکریم ارباب رجوع و همچنین ایجاد حسن شهرت از مهمترین مولفه‌های تثبیت و شناخته شدن یک نمانام در عرصه تولید می‌باشد.

مدیر عامل شرکت سیمان کرمان ادامه داد: اعتماد ایجاد شده از سوی مردم به این شرکت باعث شده تا حتی در زمان‌هایی که بازار با مازاد عرضه مواجه است ما مشکلی از جهت فروش محصولاتمان نداشته باشیم و می‌توان گفت که کیفیت در هر زمان و شرایطی مشتری خود را خواهد داشت.

احمدزاده اصل با توجه به رکود شدید حوزه ساخت و ساز در چند سال گذشته و ادامه فعالیت این شرکت عنوان کرد:خوشبختانه ما حتی در بحرانی ترین وضعیت رکود ساخت و ساز هم با مشکلی مواجه نشدیم چرا که سابقه مطلوب شرکت و کیفیت ثابت شده آن به مشتریان باعث شده تا در هر شرایطی نیازهای خود در زمینه مصالح ساختمانی را از طریق شرکت ما برطرف کنند.

وی با بیان ظرفیت تولید این شرکت عنوان کرد: شرکت سیمان کرمان توانایی این را دارد که در طول سال حدود 1 میلیون و 350 هزار تن تولید محصول داشته باشد اما با توجه به محدودیت‌هایی که اخیرا انجمن تولید کنندگان سیمان برای عرضه این محصول قائل شده‌ است ما هم اخلاقا و منطقا این موضوع را پذیرفته ایم و میزان تولید خود را برای حفظ تعادل در بازار تا سقف تعیین شده از سوی انجمن کاهش داده ایم.

مدیر عامل شرکت سیمان کرمان با عنوان اینکه تولید اقتصادی یکی دیگر از مسائلی است که می تواند در موفقیت یک کارخانه تولیدی نقش مهمی داشته باشد، افزود: تولید اقتصادی به معنای تولید متناسب با بازار عرضه و تقاضا است و از طرفی دیگر صرفه جویی در منابع به حساب ‌می‌آید که این تناسب باعث انباشته شدن کالای مازاد در انبارها نخواهد شد.

احمدزاده اصل با بیان اینکه تولیدی که اقتصادی نباشد به تاراج بردن منابع ملی به حساب می‌آید، اظهار داشت: وقتی فرد تولید کننده‌ای مثل من از تمامی امکانات و یارانه‌هایی بخش تولید برای تولید محصول خود استفاده میکند و بازار تقاضا کشش عرضه چنین محصولی را ندارد، این خیانت به ملت و به تاراج بردن منابع دولتی و مردمی به حساب می‌آید.

وی با عنوان اینکه صادرات در حوزه سیمان صرفه اقتصادی ندارد و بیشتر شرکت‌های فعال در این حوزه تنها برای تامین نقدینگی خود اقدام به صادرات محصول می‌کنند، گفت: از آنجایی که همواره قیمت صادراتی یک محصول از قیمت عرضه آن در داخل پائین تر است و بخاطر بازار رقابتی موجود در حوزه سیمان صادرات این محصول صرفه اقتصادی ندارد و صادرات به شرط رشد منفی به جز هدر دادن منابع داخلی و ملی هیچ ارزش افزوده دیگری را برای کشور به دنبال نخواهد داشت.

مدیر عامل شرکت سیمان کرمان با توجه به راهکارهای رونق تولید در تمامی بخش‌های بیان داشت: قانونی وجود دارد به نام قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر که در صورت صحیح اجرا شدن چنین قانونی تولید کشور شاهد تحول عظیمی خواهد بود چرا که با اختصاص اعتبار لازم در این حوزه واحدهای تولیدی قادر به نوسازی ناوگان و تجهیزات تولیدی خود می‌شوند که این خود به تنهایی باعث بالا رفتن کیفیت نهایی محصول و کاهش قیمت کالای تولید شده می‌شود.

احمدزاده در پایان با اشاره به نرخ سود‌های بالای بانکی برای بخش تولید خاطر نشان کرد: برای رونق تولید و صنعت در کشور باید نرخ سود بانک‌ها و تسهیلات دریافتی آنها کاهش پیدا کند تا صاحبان صنایع و تولید بتوانند در ادامه تولید خود و کمک به صنعت کشور موثر واقع شوند.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۸۴۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در دزفول گفت: ۵۳۵ هکتار از زمین‌های کشاورزی دزفول در سال زراعی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲ به کشت سیر اختصاص یافت و کشاورزان امسال ۱۳ تن محصول برداشت کردند.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول، افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان به سایر استان‌های کشور و درصورت فراهم بودن شرایط، به کشور‌های حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

قمرزاده ادامه داد: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارائه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

برداشت سیر در دزفول هرسال از اوایل اسفند ماه آغاز می‌شود و تا اوایل اردیبهشت ادامه دارد.

سال گذشته زراعی ۹ هزار تن سیر از ۳۷۰ هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال با ۴ هزار تن افزایش، به ۱۳ هزار تن رسید.

دیگر خبرها

  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟