Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | مدیرکل سابق راهداری، حمل و نقل و حمل ونقل جاده ای جنوب استان کرمان گفت: طی یکسال گذشته 79 نقطه حادثه خیز در این منطقه شناسایی و آشکارسازی شد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان کرمان: احسان عراقی زاده روز پنجشنبه در آیین تودیع خود و معارفه مدیرکل جدید راهداری، حمل و نقل و پایانه های جنوب استان کرمان، افزود: برای آشکارسازی این نقاط حادثه خیز چهار هزار و 930 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در سال 94 تعداد این نقاط 39 نقطه بود که در سال گذشته این رقم به 79 نقطه اضافه شد.


وی خاطرنشان کرد: ساخت ساختمان اداره راهداری شهرستان فاریاب و شروع به کار ساختمان اداره کل راهداری، حمل و نقل و پایانه های جنوب استان کرمان با زیربنای چهارهزار و 500 مترمربع در 17هزار متر مربع از فعالیت های سال گذشته این اداره کل بوده است.


مدیرکل سابق راهداری جنوب کرمان گفت: 6 هزار و 153 بارنامه در پنج ماه پایانی سال گذشته در منطقه جنوب کرمان صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 53 درصد رشد داشته که نشان از رشد فعالیت اقتصادی در این منطقه دارد.


وی با بیان اینکه جنوب استان به عنوان یکی از محورهای عمده کشاورزی در کشور محسوب می شود، بیان کرد: تلاش برای ایمن سازی این محورها ادامه دارد.


وی اظهار کرد: سال گذشته نخستین محموله صادراتی محصولات کشاورزی این منطقه شامل 130 تن سیب زمینی به ارزش یکهزار و 500 میلون ریال به صورت عرضه مستقیم از جیرفت به افغانستان صادر شد.


عراقی زاده ادامه داد: با توجه به اینکه جنوب استان کرمان یکی از مناطق و قطب‌ های مهم تولیدات محصولات کشاورزی کشور است، روان سازی حمل و نقل به موقع محصولات کشاورزی این منطقه امری ضروری است.


در پایان این آیین مهندس مسعود جمیلی به سمت مدیر کل راهداری وحمل ونقل جاده ای جنوب استان معرفی شد، گفتنی است مهندس جمیلی قبل از این جایگاه ،مدیریت اداره کل حمل ونقل و پایانه های استان کرمان را به مدت 5سال بر عهده داشت.


هفت هزارو 350 کیلومتر تمامی محورهای مواصلاتی هفت شهر جنوب کرمان می باشند که شامل 203 کیلومتر بزرگراه، 361 کیلومتر راه اصلی و 772 کیلومتر راه فرعی آسفالته می باشند.


28 هزار کیلومتر راه همسنگ در استان کرمان وجود دارد که 2.2 درصد راه های کل کشور راشامل می شود که هشت هزار کیلومتر آن در هفت شهر جنوبی استان قرار دارد.


جنوب استان در کریدور شمال به جنوب کشور است.


اداره کل راهداری، حمل و نقل و پایانه های جنوب استان کرمان جنوب کرمان هفت شهر ،جیرفت،کهنوج، عنبرآباد،قلعه گنج، منوجان ،رودبار و فاریاب را پوشش می دهد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۸۵۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش دستگاههای امدادی و خدمات رسان در مناطق جنوب و شرق استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ منصور شیشه فروش گفت: با ادامه فعالیت سامانه بارشی تا آخر شب بارشهای رگباری و تندباد در شهرستان های نایین ، اردستان ، خوروبیابانک ، ورزنه ، نطنز ، شهرضا ، دهاقان ، سمیرم ، بخش انارک ، بخش مهاباد وچوپانان ادامه دارد.


وی گفت: با توجه به بارشهای چند روز اخیر و تجمیع رسوبات در مسیر رودخانه ها و دهانه پلها و مستعدد بودن شرایط سیلابهای محلی در مناطق فوق. مدیریت بحران استان اصفهان خواستار تقویت نیروهای عملیاتی و تجهیزات دستگاههای امدادی برای پیشگیری و کنترل حوادث محتمل ناشی از سیلاب.طوفان و ابگرفتگی معابر شهری و روستایی و جاده ها وامادگی اداره راهداری .شهرداریها .پلیس راه. جمعیت هلال احمر .شرکتهای ازادراهی.شرکتهای امداد خودرو. اورژانس.شرکتهای گاز .اب.برق.اب منطقه ای و فاضلاب و دهیاران و ستاد مدیریت بحران فرمانداریها شد.


مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: تقویت تیم های عملیاتی جمعیت هلال احمر در جاده ها با تامین اقلام ضروری و پیش بینی ظرفیتهای اسکان اضطراری ، خود داری از انجام سفرهای غیر ضروری در این جاده ها ، از صعود به ارتفاعات پر هیز کنند.


وی گفت: رعایت الزامات ایمنی و توجه به توصیه های پلیس در جاده ها ، حفاظت محصولات و سازه های کشاورزی گلخانه ها واحدهای دام و طیورو شبکه های اب و گاز در برابر سیل . تندباد و گرد و خاک و بارش رگبار باران ، عدم استقرار .توقف و تردد در مسیلها و رودخانه های فصلی.پیشگیری و کنترل ابگرفتگی در معابر شهری دهانه پلها و زیر گذرها.تخلیه رسوبات و نخاله از دهانه پلها و بازگشایی مسیر رودخانه ها.تخلیه اضطراری سکونتگاههای روستاهای در معرض خطر سیل از دیگر اقدامات است.

دیگر خبرها

  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس – یزد
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • آماده باش دستگاههای امدادی و خدمات رسان در مناطق جنوب و شرق استان
  • شناسایی ۸۳۲ خودرو با تخلف حمل اضافه تناژ بار در استان قزوین