Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر - رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان با اشاره به توزیع سبدهای تغذیه‌ای بنیاد علوی در دشتستان گفت: زنان نیازمند باردار و شیرده دشتستان سبدهای تغذیه ای دریافت کردند.

حسین دارابی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای برنامه حمایتی تغذیه‌ای بنیاد علوی زیر نظر دفتر مقام معظم رهبری به منظور حمایت از زنان نیازمند باردار و شیرده که هر دو ماه یک بار انجام می‌شود، تعداد ۳۵۶ سبد کالا با همکاری واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، هدف این برنامه را ارتقای سطح سلامت تغذیه‌ای زنان باردار و شیرده عنوان کرد و افزود: غذایی که در دوران بارداری مصرف می‌شود نیازهای تغذیه‌ای مادر و همچنین رشد جنین را تامین می‌کند ولی متاسفانه محرومیت‌های اقتصادی و درآمد پایین در بسیاری از موارد منجر به کاهش توان خرید مواد غذایی مناسب و با ارزش می‌شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان افزود: اولین مرحله توزیع سبد مواد غذایی بنیاد علوی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، در سال ۸۸ همزمان با ۵ شهرستان در استان بوشهر انجام شد.

وی گفت: مادران باردار و شیرده با شاخص بهداشتی پایین، نظیر وزن کمتر از ۴۵ کیلوگرم، وزن‌گیری نامطلوب، دوقلویی و چند قلویی که از نظر وضعیتاقتصادی دچار مشکل باشند، توسط مراقبین سلامت و بهورزان شناسایی و به ستاد شبکه معرفی می‌شوند که به مدت یکسال تحت پوشش این برنامه تغذیه‌ای قرار می‌گیرند و هر مادر باردار و شیرده طی این دوره شش سبد غذایی که هر دوره شامل دو سبد غذایی است دریافت می‌کند.

دارابی خاطر نشان کرد: بر اساس پایش‌های انجام گرفته از زنان باردار و شیرده در این طرح حمایتی، نشان‌دهنده وزن‌گیری مطلوب آنها در زمان بارداری و شیردهی است.

وی گفت: در این دوره ۳۶۵ سبد کالا مربوط به ماه‌های فروردین و اردیبهشت که شامل ۱۴ قلم مواد غذایی است، بین ۱۷۸ زن باردار و شیرده نیازمند توزیع شده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۸۵۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این غذاها مهمترین عامل ابتلا به سرطان هستند

به گزارش خبرآنلاین ،وقتی وارد رستوران می‌شویم و بوی طبخ کباب به مشام ما می‌خورد، تصمیم می‌گیریم چند سیخ کوبیده سفارش بدهیم. در حالی که نمی‌دانیم با خوردن هر لقمه کباب چرب زغالی، ترکیبات سرطان زا را وارد بدن خودمان می‌کنیم.

مهر در خبری نوشت:بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف فست فودها و غذاهای سرخ شده با روغن‌های زیاد، مهم‌ترین عامل ابتلاء به سرطان به شمار می آیند و ما از این واقعیت تلخ، خبر نداریم و آن را جدی نمی‌گیریم.

سید علی کشاورز متخصص تغذیه، در برنامه پرسشگر، با موضوع بررسی علل شیوع سرطان‌ها در کشور، به وضعیت تغذیه جامعه اشاره کرد و گفت: آلودگی مواد غذایی از لحظه کشت و استفاده بی رحمانه از کودهای شیمیایی ازُت، آغاز می‌شود.

وی افزود: وقتی ازت توتال مواد غذایی بالا باشد، به راحتی ترکیبات نیتروزامین که سرطان‌زا هستند، وارد بدن ما می‌شود.

کشاورز با عنوان این مطلب که تغذیه عامل اصلی یک سوم سرطان‌ها است، گفت: در بروز تمامی سرطان‌ها، تغذیه نقش دارد.

وی افزود: غذایی که به شدت سرخ می‌شود و تغییر رنگ می‌دهد، ترکیبات سرطان‌زا ایجاد می‌کند. همچنین، وقتی روغن کباب روی آتش می چکد و دود ایجاد می‌کند، این دود سرطان‌زا است.

کشاورز با عنوان این مطلب که شیوه پخت غذا در کشور ما و همچنین مصرف فست فودها در بروز سرطان‌ها نقش دارند، گفت: در دنیا استفاده از افزودنی‌ها را محدود کرده‌اند و نیتریت هم ممنوع شده و نیترات جای آن را گرفته است، اما در کشور ما همچنان از نیتریت استفاده می‌شود.

این متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه باید برنامه ریزی های ما از زمین‌های کشاورزی آغاز شود، تصریح کرد: رستوران‌ها برای خوش طعم کردن غذاها از روغن زیاد و انواع چاشنی‌ها استفاده می‌کنند.

کشاورز گفت: متأسفانه رستوران سالم شهری و بین راهی نداریم که بشود غذای سالم خورد و اگر هم باشد، خیلی کم و انگشت شمارند.

وی افزود: یک اشتباه استراتژیک هم در دادن سوبسید به مواد غذایی داریم، به طوری که این سوبسید را به شکر و روغن می‌دهیم؛ در حالی که باید به جای شکر و روغن، این سوبسید به شیر، مرغ، ماهی و گوشت داده شود تا این گرفتاری‌ها کم شود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897528

دیگر خبرها

  • ۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • امحای بیش از چهار تن مواد غذایی تاریخ گذشته در گلپایگان
  • تغذیه سالم یادگیری دانش‌آموزان را افزایش می‌دهد
  • سبد غذایی مناسب ایرانیان تا پایان هفته اعلام می‌شود
  • بی تحرکی، سلامت نوجوانان تیران را تهدید می‌کند
  • خودآزاری با برخی رژیم‌های غذایی!
  • از خطر تمساح تا نگرانی برای زنان باردار؛ فجایع سیل جنوب کشور
  • این غذاها مهمترین عامل ابتلا به سرطان هستند
  • آغاز عملیات محلول پاشی برگی در فضای سبز شهری مشهد
  • ۱۲ گام برای زندگی سالم، به سبک ایرانی‌ها