Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان گفت: حفاظت از رودخانه کارون به کاری فرابخشی و فرادستگاهی نیاز دارد.

به گزارش ‌ایسنا‌، غلام‌رضا شریعتی در جلسه کارگروه حفاظت کیفی ‌رودخانه کارون که امروز(3 تیرماه) برگزار شد، اظهار کرد:‌ دستگاه‌های مختلف باید این امر را متوجه شوند که سیستم تولید و جامع مدیریت استان را باید شوراهای حاکمیتیمدیریت کند و اگر این موضوع تبدیل به یک کار بخشی شود، یک وضعیت ازهم‌گسیختگی حاصل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کار حفاظت از رودخانه کارون نیز یک کار فرابخشی و فرادستگاهی را می‌طلبد.

وی با بیان این‌که استانداری وظیفه نظارت بر دستگاه‌های اجرایی را دارد، افزود: نیازی نیست که حتما استاندار وارد کار شود و دستگاه‌های اجرایی را مجبور به همکاری کند. اگر در جلسه‌ای مصوبه‌ای تصویب شد، همه دستگاه‌ها لازم‌الاجرا هستند، ولی این دستگاه‌ها همپایی و همکاری لازم را از خود بروز نمی‌دهند.

شریعتی با بیان این‌که باید تا جلسه بعدی مصوبات دوره قبل در خصوص حفاظت کیفی کارون اجرا شده باشد، خاطرنشان کرد: باید همه دستگاه‌های اجرایی متحد شوند و اگر این امکان وجود ندارد، نشان از ضعف مدیریت است و نباید این مشکل بیشتر از این زمان ببرد.

استاندار خوزستان بیان کرد:‌ هر پروژه‌ای باید پیوست زیست‌محیطی داشته باشد و اگر مجموعه محیط‌زیست با پروژه‌ای مخالفت داشته باشد، نباید خلاف آن اجرا شود.

وی با بیان این‌که معاونت عمرانی در نظارت بر اجرای دستگاه‌ها کوتاهی کرده است، عنوان کرد:‌ معاونت عمرانی استاندار باید مصوبات شوراها را پیگیری کند و بر جهت اجرایی کردن مصوبات نظارت داشته باشد.

شریعتی تصریح کرد:دانشگاه علوم پزشکی در موضوع حل مشکل تصفیه‌خانه و فاضلاب اهواز و استان، متولی است. علی‌رغم اهتمام دولت به این موضوع، پیگیری دستگاه‌های خوزستان مشاهده نشد.

وی گفت:‌ حفظ کیفیت رودخانه کارون یک امر حاکمیتی است و تصمیم اتخاذشده نباید تنها روی کاغذ باشد و بعد از برنامه‌ریزی‌های لازم توسط کارشناسان، همه دستگاه‌ها باید کارهای مربوط را انجام دهند.

شریعتی توضیح داد:‌ در بازدید از شادگان با کشاورزانی مواجه شدم که علی‌رغم نبود آب، محصولات خوبی را از نخیلات برداشت کرده‌اند. اگر به این محدوده‌ها آبرسانی نشود، قطعا خشکسالی، محصولات این کشاورزان را نابود خواهد کرد.

استاندار خوزستان عنوان کرد:‌ اگر مدافع تولید هستیم؛ باید توجه داشت که نخیلات یک تولید سالم است که این تولید در حال از بین رفتن است. این نخیلات سرمایه‌های کشور هستند که می‌توانند موجب خلق ثروت جدید شوند و در این بخش، شرکت آب و برق،‌ فرمانداران و جهاد کشاورزی مسئول و در صورت عدم ورود مقصر هستند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۸۹۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای تهران در تعطیلات پایان هفته | هشدار برای آبگرفتگی تهران صادر شد

به گزارش همشهری آنلاین؛ طبق بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و واکاوی الگوهای همدیدی، وضعیت جوی استان تهران تا ظهر فردا (۱۳ اردیبهشت) آسمانی کمی ابری تا نیمه ابری همراه با وزش باد در نیمه جنوبی، گاهی وزش باد نسبتا شدید تا شدید و احتمال خیزش گرد و خاک و در ارتفاعات افزایش ابر و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

با نفوذ و فعالیت سامانه بارشی از عصر فردا تا ظهر شنبه (۱۳ تا ۱۵ اردیبهشت) آسمان استان تهران نیمه ابری تا ابری در بعضی ساعت‌ها بارش باران به‌ویژه بعد از ظهر جمعه تا صبح شنبه گاهی رگبار تندر و آذرخش مورد انتظار است و رخداد تگرگ در نقاط مستعد دور از انتظار نیست. از عصر پنجشنبه تا یکشنبه (۱۳ تا ۱۶ اردیبهشت) در بعضی ساعت‌ها به‌ویژه بعد از ظهر تا شب در نیمه جنوبی استان وزش باد شدید تا خیلی شدید پیش‌بینی می‌شود. از جمعه شب تا صبح یکشنبه کاهش محسوس دما به ویژه در نیمه شمالی استان مورد انتظار است.

بنابر هشدار زردرنگ اداره کل هواشناسی استان تهران، در این شرایط جوی احتمال آبگرفتگی معابر و جاری شدن روان‌آب، لغزندگی و کاهش دید به‌ویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال‌ها، درختان آسیب‌پذیر و محصولات باغی و زراعی وجود دارد. بنابراین نسبت به احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت لایروبی کانال‌ها و آب‌روها با توجه به احتمال رخداد تگرگ و اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی توصیه می‌شود.

کد خبر 848728 منبع: ایسنا برچسب‌ها شهردارى تهران سازمان هواشناسي تهران

دیگر خبرها

  • هوای تهران در تعطیلات پایان هفته | هشدار برای آبگرفتگی تهران صادر شد
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۲ استان
  • البرز در وضعیت هشدار نارنجی هواشناسی
  • آمادگی ایستگاه‌های پمپاژ برای دفع آب‌های سطحی در خوزستان
  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو
  • هشدار نارنجی به کشاورزان در پی بارش تگرگ/ ۱۶ استان درگیر بارش
  • بارش باران در ۵ استان شدید خواهد بود
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • اعلام هشدار هواشناسی سطح زرد