Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد از مصوبه شورای تامین استان در رابطه با اجرای تصفیه خانه اضطراری یاسوج خبر داد. 

به گزارش ایسنا،علی لدنی نژاد ظهر شنبه، سوم تیر ماه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: ۱۵۲هزار فقره مشترک آب و ۳۵هزار مشترک فاضلاب در این استان وجود دارد.

وی بیان کرد: این شرکت دارای ۷۴حلقه چاه است که از این تعداد ۶۵ حلقه در مدار هستندهمچنین ۵۲ باب منبع ذخیره دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ۲۱۰۰کیلومتر شبکه و خطوط آب و فاصلاب در این استان وجود دارد که۱۷۵۰ کیلومتر از این میزان آب و ۳۵۰کیلومتر فاضلاب است.

لدنی نژاد تصریح کرد: سالانه ۳۸ میلیون مترمکعب حجم آب تولیدی است۹۵ میلیارد تومان قراردادهای در حال کار استان در خصوص آب و فاضلاب از محل اسناد خزانه اسلامی، اوراق مشارکت و فاینانس است.

وی ادامه داد: طی سه ماهه امسال ۱۳۱۶ مورد رفع شکستگی و تعمیرات شبکه آب استان انجام دادیم که این میزان نسبت به نرم کشوری بالاست و بیش از ۹۰ درصد این تعداد مربوط به شهرهای یاسوج و مادوان بوده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در سال گذشته 5520 فقره و طی دو ماهه سال جاری 900 فقره انشعاب غیرمجاز آب در سطح استان کشف و جمع آوری شد.

لدنی نژاد بیان کرد: در دولت تدیبر و امید تعداد مشترکان فاضلاب استان 60 درصد و مشترکان آب استان 26 درصد افزایش یافت که نشان از جهش، تلاش و برنامه ریزی در این شرکت طی دولت یازدهم دارد.

وی افزود: در حال حاضر بعلت خشکسالی و کم بارشی 6 کلان شهر و 289 شهر کشور با تنش آبی مواجه هستند که در این استان طی سال گذشته 6 شهر با این مشکل مواجه بودند اما امسال با اقدامات صورت گرفته دو شهر چیتاب و لنده از تش آبی خارج شدند و 4 شهر یاسوج،مادوان، سوق و دیشموک در تنش آبی به سر می برند.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: برنامه بلند مدت برای تامین آب شرب شهر یاسوج از محل سد تنگ سرخ است، برای شهر مادوان برنامه ما تامین آب زا تنگ کبوتری است که البته معارضاتی دارد و امیدواریم رفع شوند، برنامه بلندمدت ما برای شهر دیشموک آبرسانی از سد کوثر و برنامه کوتاه مدت ایجاد چاه است که با معارض مواجه است و برای شهر سوق آب این شهر رسوب دارد اما مشکلی برای مردم ایجاد نمی کند که با کمک مردم مشکلات رفع می شود و بازسازی شبکه، احداث خط انتقال جدید و افزایش قطر آب دهی و نصب دستگاههای رسوب گیر از جمله اقدامات و برنامه های ما برای این شهر است.

لدنی نژاد گفت: برای شهر یاسوج در برنامه کوتاه مدت و میان مدت احداث تصفیه خانه اضطراری در این شهر را مد نظر قرار داریم که این پروژه با وجود اینکه 4 ماه از انتخاب پیمانکار آن می گذرد و ابلاغ اعتبارات آن از محل سفر رئیس جمهور انجام شده اما به علت همکاری نکردن دانشگاه علوم پزشکی عملیات اجرایی آن هنوز آغاز نشده است.

وی با یبان اینکه پس از همکاری نکردن دانشگاه علوم پزشکی استان، شورای تامین استان در تاریخ 23 خرداد 96 حکمی صادر کردند، خاطرنشان کرد: در این حکم آمده است؛ با توجه به تنش آبی در شهر یاسوج، احتمال بروز بحران آبی و تبعات اجتماعی ناشی از آن لازم است شرکت آب و فاضلاب شهری و با عطف به مصوبه شورای تامین استان در مورخ 20 فروردین ماه 96 در اسرع وقت نسبت به آغاز عملیات اجرای پروژه مهم تصفیه خانه اضطراری یاسوج اقدام و نتیجه را به دبیرخانه این شورا اعلام کنند.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: همچنین در این حکم آمده است که هیچ دستگاهی حق ممانعت از آغاز اجرای این پروژه را ندارد، اما متاسفانه تنها دلیل دانشگاه علوم پزشکی این است که زمین مذکور را می خواهیم به فضای تفریحی و رفاهی تبدیل کنیم. آیا آب شرب مردم مهم است یا ایجاد آلاچیق؟


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۸۹۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد

ایسنا/هرمزگان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان تکمیل خطوط و شبکه جمع آوری فاضلاب هم راستا با تکمیل تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس و انتقال پساب به صنایع غرب را مهم ارزیابی و تخصیص اعتبار برای اجرای آن را خواستار شد.

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان امروز ( ۱۴ اردیبهشت ماه )در بازدید مهدی دوستی استاندار هرمزگان و شهروز شجاعی رئیس شرکت ساخت و توسعه خلیج فارس از روند بازسازی و احداث فازهای تصفیه تکمیلی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس، با بیان اینکه دستورات استاندار هرمزگان در تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب همواره راهگشا و تسریع کننده امور بوده است، افزود: نگاه جامع و آینده نگری استاندار هرمزگان در این بازدید نشان داد عزمی جدی در استان هرمزگان برای جلوگیری از ورود به پساب به دریا وجود دارد که نوید روزهای خوب با هدف بهبود شرایط زیست محیطی ساحل بندرعباس را می‌دهد.

عبدالحمید حمزه پور با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس در حال حاضر ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: در این بازدید موانع پیش روی این پروژه به صورت میدانی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.به گفته حمزه پور ۳۸ کیلومتر از خطوط جمع آوری بتنی و در شرایط بحرانی است که می طلبد با هدف جلوگیری از ریزش آن، نوسازی شود.

مدیرعامل آبفای هرمزگان ادامه داد: یکی دیگر از چالش های شهر بندرعباس جمع آوری فاضلاب محلات بافت فرسوده شامل محله چاهستانی ها، آیت الله غفاری و سنگ کن است که فاضلاب خام آنها وارد خورها می شود.

وی مجموع اعتبار پیش بینی شده برای نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

در این بازدید، به مناسبت هفته کارگر، استاندار هرمزگان با اهدای گل از تلاش کارگران قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳ کشته و ۲ مصدوم در تصادف محور یاسوج به بابامیدان
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت
  • مصدومیت ۱۷۴ نفر در تصادفات رانندگی کهگیلویه و بویراحمد
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای بیش از ۷۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی