Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیدمحمد عابدی روز شنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی این شهرستان افزود: میزان اعتبارهای اختصاص یافته از محل تملک دارایی های سرمایه ای و ماده 180این شهرستان 276 میلیارد و 595 میلیون ریال و تکمیل طرح های نیمه تمام از اولویت های مهم ادارات خدمات رسان است.
وی اظهار کرد: اتمام سالن ورزشی زورخانه، ستاد شبکه بهداشت و درمان، مرکز بهداشتی و درمانی روستای ورگهان، اجرای طرح هادی در 4 روستا، ایجاد زیرساخت های گردشگری، بازسازی و بهسازی اماکن تاریخی، آسفالت راه 4 روستا و چند طرح دیگر از اولویت های مهم در سال جاری در این شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار اهر، با بیان اینکه این شهرستان در حوزه های میراث فرهنگی و گردشگری، صنعت، معدن و تجارت، جهادکشاورزی و ورزشی از پتانسیل های خوب برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال برخوردار است، یادآوری کرد: حمایت از سرمایه گذاری بخش خصوصی برای اجرای طرح های توجیه دار در این حوزه ها از اولویت است.
عابدی از ادارات زیربط خواست طرح هایی را که قابلیت توجیهی و اجرایی از سوی سرمایه گذاری بخش خصوصی دارند بررسی و تا مدت 10 روز جهت انعکاس به ادارات کل مربوطه یا فرمانداری ارسال کنند.
وی، یکی از دغدغه های مهم مردم این شهرستان را سرعت بخشی در مرمت بقعه و موزه ادب و عرفان شیخ شهاب الدین اهری اعلام کرد و از مسئولان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خواست در کمترین زمان ممکن نسبت به مرمت این بقعه و موزه اقدام کنند تا مسافران و شهروندان بتوانند از آن بازدید کنند.
فرماندار اهر، از اختصاص 300 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارهای ملی برای بزرگراه اهر - تبریز خبر داد و گفت: امسال 35 کیلومتر دیگر از این بزرگراه زیر بار ترافیک می رود.
امام جمعه اهر نیز در این جلسه با بیان اینکه مصلای فعلی این شهر برای اقامه نماز جمعه به خصوص در ماه مبارک رمضان جوابگو نیست، گفت: زمین احداث مصلای جدید آماده بوده و برای احداث آن اعتبارهای بیشتری لازم است که امیدواریم علاوه بر کمک خیران، دولت نیز اعتبارهای بیشتری برای آن اختصاص دهد.
حجت الاسلام جواد حاجی زاده، خواستار اختصاص اعتبارهای بیشتر در حوزه نشر قرآن و مسایل فرهنگی در جهت امکانات مورد نیاز سخت افزاری و نرم افزاری این حوزه ها در سطح کشور شد.
شهرستان اهر با 135 هزار نفر جمعیت در فاصله 100 کیلومتری شمال شرق تبریز واقع شده است.
خبرنگار: رضا بالاگر ** انتشار دهنده: محمد عزیزی راد
7225/8023/518

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۹۰۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف پروژه ۱۵ ساله سد قشلاق تا ۳۱ اردیبهشت

فرماندار صحنه، گفت: مقرر شده سد قشلاق در شهرستان صحنه استان کرمانشاه که در ۱۵ سال گذشته بلاتکلیف و بدون استفاده باقی مانده، تا ۳۱ اردیبهشت ماه تعیین تکلیف شود. - اخبار استانها -

غلامرضا شهبازی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: سد قشلاق در واقع یک مگاپروژه عمرانی در استان است که کار ساخت آن از سال 88 توسط آب منطقه‌ای آغاز شده است و می‌توانست برای رونق اقتصادی و توسعه کشاورزی مؤثر باشد، اما به دلیل برخی مشکلات به یک معضل تبدیل شده است.

وی عنوان کرد: چند روستا در مخزن این سد قرار گرفته‌اند و آب منطقه‌ای نسبت به تملک اراضی و املاک این روستاها اقدام کرد از 330 هکتار حدود 80 هکتار تملک شد و نام دولت سند خورد.

شهبازی گفت: در سال 94 اداره کل اوقاف و امور خیریه طی نامه‌ای از آب منطقه‌ای خواست که هزینه‌ای بابت اراضی و املاک این روستاها به مردم پرداخت نشود زیرا این املاک از املاک اوقاف و وقف خاص هستند.

فرماندار شهرستان صحنه با بیان اینکه همین موضوع دوگانگی برای آب منطقه ای ایجاد کرد افزود: با وجود اینکه این پروژه عمرانی بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و باید آبگیری می‌شد اما متاسفانه به واسطه مشکل اوقاف این اتفاق نیفتاده و با وجود پیگیری چند استاندار نتیجه‌ای حاصل نشده است.

وی بیان کرد: در نهایت پیشنهاداتی ارائه شده که باید کارشناسی شود و تا 31 اردیبهشت ماه فرصت داده شده که به موضوع رسیدگی و مشکلات مردم رفع شود.

شهبازی گفت: جانمایی روستاها توسط بنیاد مسکن انجام شده و تعدادی از خانواده‌ها نیز براساس اولویت‌بندی مستقر شده تا ساخت و ساز را انجام دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • تعیین تکلیف پروژه ۱۵ ساله سد قشلاق تا ۳۱ اردیبهشت
  • افزایش مشارکت ۷ درصدی مردم مشهد در انتخابات
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • آغاز گل چینی از گلستان های گل محمدی اردستان