Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ساری، حسینعلی طالبی، سال بهره‌برداری کامل انبار نفت ساری را 1367 بیان و اظهار کرد: تأسیسات انبار نفت ساری در زمینی به مساحت حدود 30 هکتار متصل به مرکز استان با هدف تأمین، ذخیره‌سازی و توزیع انواع فرآورده‌های نفتی مورد نیاز استان، دیگر مناطق و نیروگاه‌های شمال کشور تأسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خدمت در تأسیسات نفتی را در تمام مراحل تأمین، انباشت و توزیع پرخطر دانست و اظهار کرد: همه کارکنان در جلوگیری از وقوع حادثه سهیم هستند.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ساری از ایمنی بالای تأسیسات انبار نفت ساری گفت و تأکید کرد: با توجه به حساسیت‌های بالای عملیاتی در انبار نفت ساری، شناخت محیط‌های پرخطر، شرح وظایف و تقسیم کار هر یک از اعضا و انجام مانورهایی برای انجام کار بدون حادثه و ایمن، از وظایفی است که به‌ درستی انجام می‌شود.

طالبی گفت: برگزاری بیش از 7 هزار و 800 هزار نفر ساعت آموزش ایمنی و اطفای حریق برای کارکنان رسمی، پیمانکاری و رانندگان در سال 95 و برگزاری دوره‌های مشابه در سال‌های قبل و برگزاری مانورهای اطفاء حریق سبب آن شده است که این انبار بدون کوچک‌ترین حادثه‌ای به کار خود ادامه دهد.

انتهای پیام/ی

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۹۱۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ نقطه حادثه در مسیرهای اربعینی ایمن سازی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش امانی ظهر امروز چهارشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: در مسیرهای اربعینی نزدیک به ۱۳۰ نقطه حادثه خیز وجود دارد که تا امروز توانستیم ۷۰ نقطه حادثه خیز را برطرف کنم.

وی گفت: ۸۷۸ نقطه حادثه خیز در مجموع در جاده‌های کشور وجود داشت که از یک هزار و ۵۰۰ نقطه که به دولت تعهد داده بودیم در سال گذشته نزدیک به ۷۶۰ نقطه حادثه خیز را برطرف کنیم و برنامه این است که تا پایان این دولت تمام این نقاط حادثه خیز را در سطح جاده‌های کشور برطرف کنیم.

وی با اشاره به نیاز اساسی زائران اربعین به ناوگان حمل و نقل و سهولت در تردد آنها تصریح کرد: وزیر راه و شهرسازی در حال برنامه‌ریزی برای واردات و همچنین استفاده از محصولات داخلی در راستای تکمیل ناوگان حمل و نقل جاده‌ای است.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور افزود: در حال رایزنی با طرف عراقی هستیم تا بتوانیم از ناوگان حمل و نقل این کشور برای جا به جایی آسان زائران در مرزها استفاده کنیم.

وی درباره مشکلات موجود در مسیر منتهی به مرز شلمچه و ناایمن بودن جاده اهواز به خرمشهر گفت: ما در سال گذشته بیش از ۲ هزار و پانصد میلیارد تومان طرح برای راه‌های اربعینی تعریف کردیم و امسال هم این طرح ادامه دارد که بخشی از مطالبات پیمانکاران تأمین اعتبار شده است و ایمن سازی جاده اهواز به خرمشهر در اولویت کار ما قرار گرفته تا هم در تکمیل بزرگراه و هم در تأمین روشنایی و رفع مشکلات موجود آن اقداماتی انجام شود که در ایام اربعین حسینی بخشی از آن قابل استفاده باشد.

کد خبر 6087669

دیگر خبرها

  • واریز ۷۰۰۰ میلیارد ریال به خزانه از محل فروش مرزی فرآورده‌های سوختی در خراسان جنوبی
  • ۷۰ نقطه حادثه در مسیرهای اربعینی ایمن سازی شدند
  • فروش ۷ هزار میلیارد ریالی فرآورده‌های نفتی در خراسان جنوبی
  • اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است
  • فیلم| حملۀ اوکراین به تأسیسات نفتی روسیه
  • شاید موشک‌های آینده بدون سوخت کار کنند!
  • بیشترین قاچاق سوخت در حوزه کشاورزی صورت می‌گیرد
  • ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید
  • آتش سوزی بزرگ انبار گوگرد در شهرستان مشهد مقدس