Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس:‌به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، در این مراسم، مجید نصرالله‌نژاد، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان تهران، با اشاره به مزایای استفاده از سیستم اسکنر جاده‌‌ای‌، اظهار داشت: قبل از استفاده از این دستگاه، برداشت و مستندسازی عوارض ناشی از تغییرات آب و هوا و استهلاک تردد خودروها در آزادراه‌ها و جاده‌ها به صورت چشمی و محدود، انجام و به کل راه‌ مورد ارزیابی تعمیم داده می‌شد که این امر ضریب خطای بالا در برآوردها داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌نصرالله‌نژاد اضافه کرد: قبلاً برداشت از عوارض سطحی یک جاده 100 کیلومتری به زمانی بیش از یک هفته نیاز داشت که اکنون به کمتر از دو ساعت تقلیل یافته است.

وی با بیان اینکه این دستگاه با شناسایی ترک‌ها، شیارها، جای چرخ خودرو و از این قبیل توانسته است کمک‌ مهمی به نگهداری جاده‌های کشور کند، افزود: اسکنر جاده‌ای تاکنون با اسکن 100 کیلومتر مسیر در تهران امتحان خود را پس داده و از این به بعد نیز به صورت رسمی در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به خدمت گرفته خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان تهران ادامه داد: برای حفاظت از راه‌ها و مرمت و درزگیری آنها نیاز به مشخصات و نوع خرابی‌های آن داریم که این دستگاه آن را به صورت دقیق مشخص و اطلاعات را به صورت طبقه‌بندی شده و با صرف زمان کمتری نسبت به قبل در اختیار ما قرار می‌دهد.

وی تاکید کرد: قرار است‌ همه راه‌های شریانی کشور توسط این دستگاه بررسی شود.

نصرالله‌نژاد با اشاره به اینکه سامانه PMS سازمان راهداری و حمل‌و‌نقل راهداری نمی‌تواند، خرابی‌های جاده را به ما نشان دهد، افزود: اسکنر جاده‌ای شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک می‌تواند در این زمینه اطلاعات وضعیت جاده‌های کشور را به ما ارائه کرده و موجب صرفه‌جویی در منابع مالی شده و از تکرار و موازی‌کاری جلوگیری ‌کند.

‌در ادامه این مراسم سعید صوفی، کارشناس بخش مهندسان مشاور شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک نیز اظهار کرد: این دستگاه با پرتوافکن لیزری خود انواع خرابی‌ها، ترک‌ها، شیارهاف ناهمواری‌ها و زبری‌های جاده را برداشت کرده و توسط نرم‌افزار پردازش شده و در نهایت به شکل گزارشی از خرابی‌ها ارائه می‌شود.

صوفی با بیان اینکه اسکنر جاده‌ای با توجه به GPS و مسافت‌سنج خود قابلیت جانمایی دارد، افزود: این دستگاه هر 10 متر یک عکس برداشت کرده و سایر مشخصات راه را تشخیص می‌دهد؛ دستگاه مورد نظر با سرعت 96 کیلومتر بر ساعت و با دقت 1 میلیمتر تمام خرابی‌های روسازی را به صورت پیوسته و بدون اختلال در ترافیک اندازه گیری می کند.‌

وی حذف خطای انسانی، برداشت خرابی کل محور راه‌ها، عدم تداخل ترافیک با بررسی مورد نیاز، سرعت و دقت بالا و امنیت افراد فعال در این زمینه را از جمله مزایای این دستگاه خواند.

بنابراین گزارش اسکنر جاده‌ای، دستگاهی است که به کمک فناوری لیزر، مکان‌یابی GPS و با سرعت 96 کیلومتر در ساعت امکان تصویربرداری از 19 نوع خرابی ترک‌ها، نشست‌ها، چاله‌ها و شکاف‌‌های به‌وجود آمده بر روی سطح آسفالت جاده‌ها را امکان‌پذیر می‌کند که برای ارائه راهکار مناسب مرمت و نگهداری باید با دقت بررسی و اندازه ‌گیری شوند.

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۹۱۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران

تین نیوز

 

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران گفت: در یک ماه گذشته عملیات شانه سازی و اصلاح شیب شیروانی حاشیه راه های محورهای اصلی و نقاط پر تصادف مازندران به طول ۱۴۰کیلومتر توسط این اداره کل انجام شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، حسن جهانیان بر اهمیت ایمن سازی حریم و حاشیه راه ها در کاهش تصادفات جاده ای تأکید کرد و گفت: ایجاد فضایی مناسب در حاشیه راه ها برای رانندگان از جمله اقداماتی است که در کاهش تلفات ناشی از خروج خودرو از جاده و واژگونی موثر بوده، از این رو عملیات اصلاح شیب شیروانی در کناره جاده ها به منظور ارتقاء سطح ایمنی و جلوگیری از واژگونی و کاهش آسیب سرنشینان وسایط نقلیه انجام می شود.

وی ادامه داد: امروزه حاشیه راه و ایمن بودن آن و همچنین فرهنگ ایمنی، در پیشگیری از تلفات و تصادفات جاده ای بسیار مهم است.

جهانیان افزود: اغلب تلفات و تصادفات جاده ای ریشه در عامل انسانی داشته که در این میان خواب آلودگی، سرعت و سبقت غیر مجاز و خروج از جاده از جمله مواردی است که سهم قابل توجهی در تصادفات جاده ای دارد.

وی تصریح کرد: حفظ و نگهداری راه های موجود یکی از وظایف ذاتی این اداره کل بوده که علیرغم محدودیت های اعتباری این اداره کل با تکیه بر همت راهداران پرتلاش خود توانسته، در این مسیر گام های ارزنده ای بردارد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با اشاره این نکته که عواملی همچون راه، خودرو و انسان در بروز حوادث رانندگی تأثیر دارند گفت: امیدواریم با انجام اقدامات ایمن سازی زود بازده مانند اصلاح شیب های شیروانی راه ها شاهد کاهش تصادفات و تلفات ناشی از حوادث رانندگی در استان باشیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه