Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - وزير رفاه اعلام کرد: در سال‌هاي آتي با جمعيتي از دختران مواجه خواهيم بود که از شانس ازدواج پاييني برخوردارند و به اين ترتيب با پديده دختران مجرد سالخورده در آينده مواجه خواهيم بود.

به گزارش سرويس حوادث جام نيـوز ، علي ربيعي در يادداشتي نوشت: «روز ٢٣ ژوئن هر سال به نام روز جهاني زنان بيوه (Widows) نامگذاري شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منظور از زنان بيوه زناني هستند که شريک زندگي آنها فوت کرده است. هم‌اکنون بيش از ٢٥٦ ميليون زن بيوه و ٥٨٤ ميليون کودک اين زنان در جهان زندگي مي‌کنند. واقعيت آن است که در جوامع مختلف، زنان بيوه با چالش‌هاي متعددي مواجه هستند.

يکي از مهم‌ترين مسائلي که زندگي اين زنان را تحت تاثير قرار مي‌دهد و به سبب آن خشونت‌هاي ديگر را عليه آنها روانه مي‌کند، فقر و محروميت آنهاست. تخمين خوشبينانه اين است که حدود ١٥ درصد از اين زنان در فقر مطلق به سر مي‌برند.

نامگذاري چنين روزي، گام مهم جهاني در جهت پايان دادن به اين تبعيض و ترويج حمايت جهاني از حقوق اين زنان است.
اما بايد توجه داشت که توجه به اين مساله در هر کشوري نيز متناسب با ساختارهاي اجتماعي آن کشور متفاوت خواهد بود.

به نظر مي‌رسد ايران در اين زمينه برخي مسائل حاشيه‌اي خاص خود را نيز دارد. مطالعه‌اي ناتمام را در سال 91 در مورد ميزان امنيت زنان در محيط‌هاي کاري از منظر جامعه‌شناسي و فرهنگ سازماني انجام دادم. داده‌هاي اوليه حاصل از مصاحبه‌هاي صورت‌گرفته نشان مي‌داد اين گروه از زنان در متن اجتماع ايران از يک ناامني مضاعف برخوردارند. نوع نگاه به زنان بيوه از سوي برخي مردان در بسياري موارد حالت غير اخلاقي و سوءاستفاده‌گرايانه دارد.

متاسفانه برخوردهاي اينچنيني بعضا بر رنج اينگونه زنان افزوده و زندگي نگران‌کننده‌اي را براي آنان فراهم ساخته است؛ به‌گونه‌اي که زنان بيوه در جامعه ايران در بسياري موارد ناگزيرند مساله بيوگي خود را پنهان کنند.

علاوه بر زنان همسر فوت کرده در ايران با پديده ديگري که من آن را بيوه ساختاري مي‌نامم، نيز مواجهيم. شرايط تحولات جمعيتي و سبک زندگي به گونه‌اي دچار تغييرات نهادي شده است که ما در سال‌هاي آتي با جمعيتي از دختران مواجه خواهيم بود که از شانس ازدواج پاييني برخوردارند و به اين ترتيب با پديده دختران مجرد سالخورده در آينده مواجه خواهيم بود.

بر اساس مسئوليت‌هاي ما اين گروه از جامعه مي‌بايست مورد احترام جدي باشند و موظفيم زمينه زندگي راحت را براي ايشان فراهم آوريم.

به ويژه در مورد گروه اول بايد از نقش مهم آنها در خانواده و جامعه و تلاش تحسين برانگيز آنها در مراقبت از فرزندان خود، مديريت خانه‌ها و مشاغل تجليل کنيم. به نظر مي‌رسد ما به خصوص در شهرهاي بزرگ به قوانين و مقررات و فرهنگ حمايت گرايانه همراه با احترام ‌براي اين زنان نيازمنديم.

زندگي راحت و امن در متن جامعه از مسائلي است که علاوه بر فقر، نياز به شغل و... براي اين زنان ضروري است. ارايه خدمات مشاوره براي مديريت خانواده به صورت تک‌والديني و برنامه‌ريزي براي افزايش ضريب امنيت اين زنان از اهميت بسيار برخوردار است‌‌.

به اين منظور بررسي مشکلات اين قشر از جامعه و تدوين سياست‌هاي حمايتي رفاهي کارآمد و همه‌جانبه نگر در دستور کار جلسات آتي شوراي عالي رفاه و تامين اجتماعي قرار دارد؛ ضمن آنکه اقداماتي در جهت ايجاد شرايط مناسب براي بهره‌مندي از نعمت مادر بودن براي دختران مجرد انجام شده که از آن جمله ايجاد شرايط قبول فرزند براي دختران مجرد بوده است.»
110



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۹۴۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌نمک زندگی کنید!

الهه جعفرزاده: سندرم پیش از قاعدگی (PMS) یک بیماری شایع است که بسیاری از زنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و منجر به طیف وسیعی از علائم فیزیکی و احساسی می‌شود. در حالی که دلایل دقیق PMS به طور کامل شناخته نشده است، محققان در حال بررسی عوامل مختلفی هستند که ممکن است در ایجاد و شدت آن نقش داشته باشند. یکی از عواملی که در این میان مورد توجه قرار گرفته است، «مصرف نمک» در رژیم غذایی است. با کاهش مصرف نمک ممکن است نفخ، نوسانات خلقی، درد و سایر علائم مرتبط با PMS نیز کاهش یابند.

بین مصرف نمک و تشدید علائم PMS چه ارتباطی وجود دارد؟

تحقیقات علمی بین مصرف زیاد نمک و شدت علائم PMS ارتباط مستقیمی را نشان می‌دهد. نمک در احتباس مایعات، فشار خون، عدم تعادل هورمونی و واکنش‌های التهابی و به طور کل علائم سندرم پیش از قاعدگی در زنان نقش بسزایی دارد.

۱. احتباس سدیم و مایعات

مصرف زیاد نمک اغلب با احتباس مایعات در بدن به دلیل تعادل اسمزی بین سدیم و آب همراه است. این احتباس می‌تواند منجر به نفخ، تورم و ناراحتی شکمی شود؛ که این‌ها برخی از علائمی هستند که معمولاً زنان در مرحله PMS آن را تجربه می‌کنند. کاهش مصرف نمک می‌تواند به بازگرداندن تعادل مایعات بدن و کاهش این ناراحتی‌های فیزیکی کمک کند.

۲. تأثیر بر فشار خون

مصرف بیش از حد نمک می‌تواند منجر به افزایش فشار خون شود. فشار خون بالا ممکن است سردرد، تحریک پذیری و نوسانات خلقی را در مرحله پیش از قاعدگی تشدید کند. مطالعات سال ۲۰۱۴ نیز نشان می‌دهد که مصرف زیاد سدیم با افزایش خطر PMS، احتمالاً از طریق تأثیر آن بر فشار خون و عملکرد عروق، مرتبط است.

۳. تأثیر هورمونی

مصرف نمک می‌تواند بر تعادل هورمونی تأثیر منفی بگذارد. نوسانات هورمونی مشخصه بارز چرخه قاعدگی است و عدم تعادل آن می‌تواند علائم PMS را شدت ببخشد. با کاهش مصرف نمک، می‌توان به‌هم‌ریختگی هورمونی را کاهش داد و علائم PMS را کنترل کرد.

۴. واکنش‌های التهابی

مصرف بیش از حد نمک ممکن است باعث واکنش التهابی در بدن شود. التهاب مزمن با شرایط مختلف سلامتی از جمله PMS مرتبط است. التهاب می‌تواند دردهای قاعدگی و اختلالات خلقی را تشدید کند که از علائم رایج PMS هستند.

چطور مصرف نمک را کاهش دهیم؟

کاهش مصرف نمک می‌تواند نقش اساسی در کاهش علائم PMS داشته باشد. روش‌های ساده‌ای برای کاهش مصرف نمک وجود دارد که عبارتند از:

۱. کاهش تدریجی

به تدریج مصرف نمک را کاهش دهید تا جوانه‌های چشایی شما با سطوح پایین‌تر نمک سازگار شوند. این رویکرد از میل ناگهانی به غذاهای شور جلوگیری می‌کند و این عادت را پایدارتر می‌کند.

۲. انتخاب گزینه‌های کم‌نمک

برای شناسایی منابع پنهان سدیم در غذاهای بسته‌بندی‌شده و فرآوری‌شده، برچسب‌های مواد غذایی را به دقت بخوانید. محصولات با محتوای سدیم کمتر را انتخاب کنید و از مصرف محصولاتی که محتوای نمک بالایی دارند اجتناب کنید.

۳. آشپزی سالم

انتخاب و مصرف غذاهای خانگی را نسبت به غذاهای رستورانی در اولویت قرار دهید تا کنترل بهتری بر میزان نمک مصرفی در غذاهای خود داشته باشید. سعی کنید غذاهای خانگی را بدون نمک تهیه کنید و آن‌ها را با سبزیجات طعم‌دار، ادویه‌ها و چاشنی‌های مختلف طعم‌دار کنید.

۴. مصرف میوه و سبزیجات

مواد غذایی تازه و کامل مانند میوه‌ها، سبزیجات، پروتئین‌های بدون چربی و غلات کامل را انتخاب کنید. اینها به طور طبیعی حاوی سطوح پایین‌تری سدیم در مقایسه با جایگزین‌های فرآوری‌شده هستند.

۵. کاهش مصرف غذاهای فرآوری‌شده

مصرف گوشت‌های فرآوری‌شده، کنسروها و تنقلات بسته‌بندی‌شده را به حداقل برسانید؛ چرا که این اقلام اغلب حاوی سطوح بالایی از سدیم برای افزایش طعم و ماندگاری هستند.

۶. استفاده از گیاهان و ادویه‌جات

انواع سبزی‌های خشک‌شده و ادویه‌ها مانند پودر سیر، زنجبیل، پونه کوهی، ریحان و سایر چاشنی‌های معطر را جایگزین نمک کنید تا طعم و مزه تازه‌ای به وعده‌های غذایی خود اضافه کنید.

بیشتر بخوانید:

چرا زنان باید قند را حذف یا کم کنند؟ یک ویتامین بسیار مفید برای زنان زنان مصرف این ماده معدنی را جدی بگیرند بحران خواب در پنج مرحله از زندگی زنان

منبع: socialboat

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1894174

دیگر خبرها

  • پرونده باز بابک زنجانی در افکار عمومی/مهار تورم دغدغه کهنه اقتصاد/ زنان و دختران چگونه قربانی بستر مجازی می‌شوند؟
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • جامعه نخبگانی آمریکا علیه تفکر غیرتوحیدی/ برخوردهای دوگانه در مواجهه با آزادی بیان
  • جامعه نخبگانی آمریکا علیه تفکر غیرتوحیدی/ برخوردهای دوگانه آمریکا در مواجهه با آزادی بیان
  • دشمن چگونه سعی در عرفی‌سازی بی‌حجابی در جامعه‌ دارد؟
  • بی‌نمک زندگی کنید!
  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • برپایی جشن ازدواج ۲۳ پاسدار در سردشت