Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس کل دادگستری استان کرمان با اعلام اینکه ۱۰۰ درصد شعب قضائی استان کرمان به شبکه ملی عدالت متصل شده اند، گفت: ۴۹ پروژه در زمینه بهره مندی از فناوری اطلاعات در دادگستری استان کرمان اجرا شده است. به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کرمان، یدالله موحد روز شنبه در نشست مشترک شورای قضایی استان با مجمع نمایندگان استان کرمان تصریح کرد: تنها ۳۸ درصد پست‌های اداری و ۴۶ درصد پست‌های قضائی در استان کرمان فعال هستند که نشانگر کمبود شدید منابع انسانی در دادگستری استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان بیان کرد: در سال گذشته ۶۴۰ هزار پرونده در شعب شوراهای حل اختلاف و شعب قضایی دادگستری کل این استان مورد رسیدگی و صدور حکم قرار گرفته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۱ درصد رشد داشته است.
وی با بیان اینکه سرانه هر قاضی در سال ۲ هزار و یکصد پرونده است، افزود: به ازای هر ۱۰ هزار نفر جمعیت ۱۰ قاضی دراستان کرمان وجود دارد.
رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: آرشیو الکترونیکی و پالایش ۲۰۰ هزار پرونده نیز از اقدامات بزرگ دستگاه قضایی استان کرمان در سال گذشته بوده است.
رئیس شورای قضائی استان کرمان بااشاره به اینکه هشت درصد پرونده‌های موجودی شعب و محاکم در سال جاری کم شده است، افزود: هفت درصد موجودی پرونده‌های اجرای احکام و ۲ درصد اجرای احکام کیفری نیز در سال گذشته کاهش یافته است.
وی اظهار کرد: در شوراهای حل اختلاف نیز ۱۷۰ هزار پرونده وارد شده و با احتساب پرونده‌های مانده از سال قبل، حدود ۱۷۶ هزار پرونده مورد رسیدگی قرار گرفته است.
رئیس کل دادگستری استان کرمان درباره فعالیت شوراهای حل اختلاف نیز گفت: در استان کرمان ۳۳۱ شعبه شوراهای حل اختلاف شهری و روستایی فعال است و یک هزار و ۵۹۰ نفر به عنوان اعضای اصلی، علی البدل و دبیر با دادگستری همکاری دارند.
وی اظهار کرد: درآمد حاصله از پرونده‌های شوراهای حل اختلاف در مجموع بالغ بر ۱۱۰ میلیارد ریال بوده است که وارد خزانه می‌شود و باید به صورت کامل برای تجهیز شورا‌ها و پرداخت به کارکنان به استان برگردد که در سال گذشته ۵۸ میلیارد ریال به استان کرمان برگشته است.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۹۷۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرقت خشن در استان البرز ۳۳ درصد کاهش یافت

رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: با همکاری مشترک دادگستری و نیروی انتظامی، کاهش ۳۳ درصدی سرقت به عنف در استان البرز رقم خورد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، حسین فاضلی هریکندی با بیان اینکه مقابله با مصادیق سرقت به عنف و آنچه در بین عام به عنوان زورگیری مطرح می‌شود یکی از برنامه‌های دارای اولویت دادگستری کل استان البرز در سال گذشته بوده است، اظهار داشت: با توجه به آثار روانی و اجتماعی وقوع این نوع سرقت‌ها که همراه با آزار، اذیت و تهدید در هنگام سرقت است و با توجه تاکیدات رئیس قوه قضاییه در خصوص مقابله با این نوع سرقت‌ها، اهتمام جدی در معاونت نظارت بر پرونده‌های خاص دادگستری کل استان البرز در این خصوص شکل گرفت و در نتیجه، اقدامات انجام شده با همراهی و تعامل خوب فراجای استان منجر به روند کاهشی در میزان وقوع سرقت به عنف در استان البرز شد.

رصد جرایم خاص به ویژه سرقت‌های خشن

رئیس کل دادگستری استان البرز با اشاره به اینکه تشکیل معاونت نظارت بر پرونده‌های خاص از ابداعات دادگستری کل استان البرز بوده است به تبیین ماموریت‌های قرارگاه پیشگیری و مقابله با جرایم خاص استان البرز در ذیل این معاونت پرداخت و ادامه داد: جرایم سه گانه موضوع تشکیل قرارگاه از قبیل جرایم علیه اموال یا سرقت‌های خشن، جرایم علیه اشخاص از قبیل قتل، آدم ربایی و علیه امنیت و آسایش عمومی یا جرایم اراذل و اوباش از سوی معاونت نظارت بر پرونده‌های خاص به صورت مستمر مورد رصد و پیگیری قرار می‌گیرد.

وی با تقدیر از همراهی فراجای استان در انجام ماموریت‌های مشترک موضوع این قرارگاه به استقرار نماینده پلیس آگاهی در این قرارگاه اشاره کرد و یادآور شد: از این طریق، جرایم موضوع صلاحیت قرارگاه در ساعات مختلف روز گزارش‌گیری و بررسی شده و پس از آن با مراجع قضایی سطح استان به صورت روزانه توسط قرارگاه مکاتبه‌های لازم انجام می‌شود و تمامی این پرونده‌ها از زمان تشکیل در دادسرا تا صدور حکم در دادگاه و اجرای کامل دادنامه تحت رصد قرار دارد.

تعیین قضات ویژه برای برخورد با مجرمان قرارگاه

فاضلی هریکندی خاطرنشان کرد: در کلیه مراجع قضایی سطح استان البرز، قضات ویژه جهت برخورد قاطع با متهمان و مجرمان موضوع قرارگاه و همچنین با هدف دقت و سرعت لازم در رسیدگی تعیین شده و پرونده‌ها صرفا به شعب خاص ارجاع می‌شود.

کاهش 33 درصدی سرقت‌های خشن 

وی با اعلام اینکه با اجرای طرح‌های ضربتی برخورد با باند‌های سرقت و سخت گیری‌های انجام شده در خصوص متهمان و مجرمان جرایم خاص در کلیه مراجع و مراحل رسیدگی به این قبیل جرایم در دادگستری کل استان، شاهد کاهش وقوع سرقت به عنف در استان البرز بودیم گفت: اقدامات مقابله‌ای موجب کاهش 33 درصدی سرقت به عنف در استان البرز در سال 1402 در مقایسه با سال 1401 شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی هیئت صلح جانبازان
  • سازش ۱۳ هزار پرونده قضایی در آذربایجان‌غربی
  • دادرسی‌های قضایی در همه حوزه‌ها الکترونیکی می‌شود
  • عدالت محوری در دستور کار مسئولان دادگستری باشد
  • حمایت دستگاه قضایی از اجرای طرح عفاف و حجاب در اصفهان
  • حمایت دستگاه قضایی از اجرای طرح عفاف و حجاب در استان
  • هزار و ۹۵۶ پرونده در رفسنجان منتهی به سازش شد 
  • سرقت به عنف در استان البرز ۳۳ درصد کاهش یافت
  • سرقت خشن در استان البرز ۳۳ درصد کاهش یافت
  • ۴ فقره پرونده اختلاف مالی در خرمدره به صلح و سازش منجر شد