Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، فدراسیون وزنه‌برداری بعد از المپیک بهترین فرصت را در اختیار داشت تا ماجرای سجاد انوشیروانی و کیانوش رستمی را یک بار برای همیشه پایان دهد اما هر چه پایان دادن به این اختلاف به تعویق افتاد، شرایط این دو نیز حساس‌تر شد. به طوری که این ماجرا، اکنون دچار پیچیدگی‌هایی شده که شاید دیگر هیچ وقت نتوان این دو (سجاد و کیانوش) را در کنار هم به عنوان شاگرد و مربی دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تصمیمی که فدراسیون وزنه‌برداری در رابطه به کیانوش رستمی (خارج از اردوی تیم ملی و با یک مربی دیگر تمرین کند) گرفته، سجاد انوشیروانی در حال حاضر از ادامه حضور در کادر فنی تیم ملی سر باز زده است. بر این اساس اکنون شرایطی که وزنه‌برداری ایران در آن قرار دارد بسیار بغرنج است و حالا همه نگاه‌ها به سمت علی مرادی است که پس از بازگشت از ژاپن، چگونه اوضاع تیم ملی را سر و سامان خواهد داد.

علی مرادی در یک طرف کیانوش رستمی و در طرف دیگر سجاد انوشیروانی را پیش رو دارد و باید برای حل اختلاف این دو تصمیم بگیرد. تصمیمی که در مورد رستمی گرفته شده از الان انگشت اتهام ترویج ورزشکار سالاری را به سمت مرادی نشانه رفته و در صورتی که رییس فدراسیون نتواند سجاد انوشیروانی را راضی به ادامه کار کند و او از کادرفنی تیم ملی جدا شود، شاید باعث شود نمره منفی در کارنامه مدیریتی مرادی به ثبت برسد. از آن طرف اگر مرادی تصمیمی بگیرد که مورد قبول کیانوش رستمی نباشد، باید بپذیرد که یک مدال جهانی را از دست داده است.

علی مرادی اگر چند ماه پیش به فکر حل این مساله افتاده بود، شاید اکنون بر سر دوراهی قرار نمی‌گرفت که بین مدال کیانوش رستمی و اتهام ترویج ورزشکاری سالاری و قبول استعفای کادرفنی یکی را انتخاب کند.

وزنه‌برداری ایران بازی‌های یونیورسیاد، داخل سالن و از همه مهم‌تر مسابقات جهانی2017 را پیش رو دارد اما این روزها در حال دست و پنجه نرم کردن با اختلافی است که باید خیلی زودتر از این برای آن فکری می شد. علی مرادی اکنون در معرض آزمایش مدیریتی بزرگی قرار دارد و قطعا خیلی‌ها منتظرند که ببینند او چگونه می‌خواهد این ماجرا را ختم کند تا اتفاق دردناک دیگری برای وزنه برداری ایران رخ ندهد.

با توجه به جلسه‌ای که سرمربی تیم ملی با معاون ورزش قهرمانی داشته، اکنون وزارت ورزش به عنوان متولی ورزش ایران به خوبی در جریان اختلافات تیم ملی وزنه برداری قرار دارد و در حال حاضر که منافع تیم ملی وزنه برداری در خطر است، شاید بهتر باشد مقامات بالادستی هم به ماجرا ورود کنند تا تکلیف تیم ملی هر چه زودتر مشخص شود.

منبع: ایسنا

604

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۹۷۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، اختتامیه جشنواره رسانه‌ای «بر بلندای حضور» با موضوع «انتخاب اصلح، مشارکت حداکثری، حماسه حضور» در قالب‌های خبر، گزارش، مصاحبه، تیتر، سرمقاله و یادداشت، عکس، موشن‌گرافیک، پادکست، مستند، کلیپ و گزارش ویدئویی مستند در تالار ماه حوزه هنری لرستان برگزارشد که سمیه مرادی در بخش ویدئو و مستند، خدیجه کردی و مصطفی معظمی گودرزی در بخش خبر برگزیده و از آنان تجلیل شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در این مراسم گفت: ۴۷۰ اثر از ۷۳ رسانه به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود که پس از بررسی آثار، برگزیدگان هر بخش معرفی شدند.

اعظم روانشاد افزود: اهالی رسانه در لرستان به علت نبود بخش غیر دولتی و زیرساخت‌های اقتصادی دچار یک ضعف عمده در حوزه پشتوانه مالی هستند به همین دلیل همیشه با مسائل متعددی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

وی رعایت‌نکردن قانون «میم الف» از سوی ادارات را از دیگر چالش‌های اصحاب رسانه در لرستان عنوان کرد و گفت: انتظار داریم که استاندار لرستان ادارات را موظف به رعایت قانون «میم الف» کند تا بلکه رسانه‌ها از پشتوانه مالی و اقتصادی بهره‌مند شوند.

استاندار لرستان نیز در این جشنواره با اشاره به اینکه انتظار من از اصحاب رسانه ایجاد وحدت و یکپارچگی در جامعه است، اظهارداشت: دین مبین اسلام نیز بر وحدت و یکپارچگی تأکید کرده است.

ابوطالب شفقت به تصویب روز لرستان در اول خردادماه اشاره کرد و گفت: با پیگیری مسئولان به‌ویژه آقای زیویار استاندار سابق، روز اول خرداد، روز عملیات حاج عمران و شهدای آن به نام روز لرستان نامگذاری شده است.

وی درباره مطالبات رسانه‌ها در خصوص قانون «م الف» بیان کرد: قانون «م الف» باید بر اساس ضوابط و قانون اعمال شود که این موضوع در شورای برنامه‌ریزی و توسعه مطرح خواهد شد.

در این مراسم از کتاب‌های «دلیران لرستان در خانطومان»؛ خاطرات سه نفر از مدافعان حرم لرستان، اثر حمید فولادوند روزنامه‌نگار لرستانی و کتاب «خبرنگار جمهوری اسلامی»؛ زندگی‌نامه و خاطرات «حسن مرادی» عکاس و خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی به تحقیق سامان سپهوند و فریبا مرادی نسب و نگارش فریبا مرادی نسب رونمایی شد.

گفتنی است فراخوان جشنواره «بر بلندای حضور» ویژه اصحاب رسانه، همزمان با ایام انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری برگزارشد.

دیگر خبرها

  • مسابقات سوارکاری استانهای شمال کشور در ساری
  • معنای استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی اسرائیلی چیست؟
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • دلیل استعفای امام جمعه رفسنجان چه بود؟
  • تداوم بارش‌ها تا ساعات آینده
  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت
  • لیفت وزنه 210 کیلویی توسط دختر 13 ساله
  • دستگیری شکارچی غیرمجاز در روانسر
  • برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»
  • درخشش تسنیم در جشنواره رسانه‌ای لرستان/ ۳ خبرنگار برتر شدند