Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی اکبر کریمی روز یکشنبه در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان خنداب ضمن تبریک هفته قوه قضائیه افزود: طرح های مهمی در خنداب در دست اجرا است که برخی با تراز ملی برخی دیگر استانی هستند.
وی بیان کرد: راه ارتباطی خنداب که از مسائل زیر ساختی در شهرستان است و خدمات دهی به مناطق روستاهایی از طریق آن انجام می شود، عرض کم و همراه با نقاط حادثه خیز و پیچ های نامناسب است که نیاز به تعریض و بهسازی دارد اما در سال های اخیر تلاشی برای این مهم صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کریمی تصریح کرد: برای این منظور مصوبه ای در سفر هیات دولت به استان گذرانده شد که اعتباری به مبلغ 130 میلیاد ریال به آن اختصاص داده شده است و امید می رود هرچه سریعتر شاهد جذب این اعتبار و بهره برداری کامل از آن باشیم.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: بیمارستان شهرستان خنداب نیز به عنوان مهم ترین مجموعه درمانی خنداب و نیاز اساسی مردم منطقه باست که با جدیت دنبال می شود.
کریمی خاطرنشان کرد: ساختمان این بیمارستان در سال های گذشته با تاخیرهای زیادی تکمیل شد و هم اکنون بخش اورژانس آن به بهره برداری رسیده است اما، می طلبد تمامی بخش های تخصصی و درمانی این بیمارستان هرچه سریعتر مورد بهره برداری قرار گیرد.
وی اظهار کرد: اختصاص 10 درصد از کل اعتبارات استانی برای تامین آب آشامیدنی روستایی از دیگر مباحث مهم در سطح شهرستان است.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در ادامه، توجه به روستاها و توسعه عمران روستایی به عنوان کانون تولید در راستای افزایش رفاه و خدمات را امری مهم برشمرد که باید توجه ویژه ای به آن شود.
کریمی ادامه داد: در همین راستا در قانون بودجه سال 96 الزام شد از محل اعتبارات استانی پنج تا هشت درصد از کل اعتبارات به حوزه توسعه روستایی و بنیاد مسکن اختصاص پیدا کند تا زمینه ای برای اجرای طرح هادی و توسعه روستاها باشد.
وی گفت: خنداب 2 شهر و شهرداری دارد و ارتقای وضعیت مالی شهرداری ها در راستای توسعه و عمران شهری امری مهم بوده که باید به آن توجه ویژه شود.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در قانون برنامه ششم توسعه نحوه توزیع درآمدهای مربوط به عوارض مالیات بر ارزش افزوده به استانی تبدیل شده که این امر برای شهرستان های درگیر با کاستی های صنعتی، تولید و اقتصادی ظرفیت اثر بخشی محسوب می شود.
کریمی اظهار کرد: با توجه به این امر که استان ها در خط مقدم اداره امور کشور و سطح پایین تری یعنی شهرستان و بخش هستند و از نیاز و صلاحیت بیشتری برای هزینه کرد اعتبارات دولتی برخوردار می باشند.
وی تصریح کرد: بخش زیادی از اعتبارات دولتی در ردیف های ملی و در وزارت خانه ها و دستگاه های ملی متمرکز است که این ارگان ها ارتباط کمتری با خط مقدم کار و تلاش دارند و بر همین اساس تقویت بودجه های استانی در مجلس در قالب برنامه ششم توسعه شکل گرفت.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی، ارتقای بخش بودجه استانی، رشد در کل اعتبارات و اختصاص اعتبارات برای مناطق کمتر توسعه یافته از محل درآمدهای نفتی که باعث رشد قابل توجه استان هایی که مناطق محروم و کمتر توسعه یافته دارند را از جمله موارد تقویت بودجه و اعتبارات استانی عنوان کرد.
وی خاطر نشان کرد: اختصاص مبلغ 93 میلیارد و 700 میلیون ریال از بودجهبه خنداب که از مناطق کمتر برخوردار است نشان می دهدکه ترزیع بودجه استانی متناسب است و ثمره آن برای مناطق کمتر توسعه یافته حاصل شده است.
شهرستان خنداب از توابع استان مرکزی است و در این شهر 72 هزار نفر جمعیت زندگی می کند.
7114/6013/خبرنگار: شیما کریمی***انتشاردهنده:مژگان حیدری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۹۹۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه

به گزارش قدس خراسان، محمدعلی زهره‌ای یکشنبه شب در شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌ رضوی که به میزبانی فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد مقدس برگزار شد، اظهار کرد: با توجه‌ به نگاه ویژه وزیر راه و شهرسازی به کارکنان این وزارتخانه‌ باید تمامی تلاش خود را معطوف به توجه به رفاه، معیشت و مسکن آنان کنیم.

قائم‌ مقام وزیر و معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی با تاکید بر لزوم هم‌افزایی و همدلی میان زیر مجموعه‌های این وزارتخانه افزود: آنچه سبب افزایش کیفیت خدمات‌رسانی به مردم در سراسر ایران اسلامی می‌شود، همدلی و هم‌افزایی زیرمجموعه‌های وزارت راه و شهرسازی است چراکه در این صورت نقاط قوت رشد یافته و نقاط ضعف رفع خواهد شد.

وی اهمیت توجه‌ به آموزش کارکنان وزارت راه و شهرسازی را مورد تاکید قرار داد و گفت: در حوزه آموزش و افزایش ‌دانایی و سطح علمی کارکنان باید دوره‌های آموزشی ویژه کارشناسان، روسای ادارات و سایر کارکنان در دستور کار دائمی سازمانها قرار گیرد چراکه دائماً نیازمند بروز رسانی سطح علمی کارکنان و کارشناسان هستیم.

زهره‌ای همچنین به جذب جوانان و نخبگان‌ در سطح این وزارتخانه اشاره و بیان کرد: از سوی دیگر باید چرخش مدیران و پرورش مدیران آینده مدنظر تمامی مدیران کل و روسای سازمان‌ها و زیرمجموعه‌های‌ وزارت راه و شهرسازی قرار داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌رضوی نیز در این نشست به جایگاه این استان و مشهدالرضا(ع) در سطح کشور اشاره کرد و گفت: خراسان‌رضوی‌ به‌ واقع به‌ دلیل وجود مضجع شریف رضوی شرایط خاص و متفاوتی دارد به‌گونه‌ای که سالانه شاهد سفر میلیون‌ها زائر داخلی و خارجی به این استان هستیم.

وحید داعی بیان کرد: وزارت راه و شهرسازی باید در همه زمان، تلاش خود را معطوف به تسهیل شرایط ورود زائران داخلی و خارجی کند، در همه دورانی که خراسان رضوی مسافر زیادی داشته، با وجود تمامی کمبودها و کاستی‌های اعتباری، همه تلاش زیرمجموعه‌های وزارت راه در استان خراسان‌رضوی، ارائه خدمات به زائران امام رضا(ع) با بالاترین کیفیت بوده است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌رضوی همچنین به برگزاری منظم شورای هماهنگی راه و شهرسازی این استان‌ اشاره کرد و گفت: امسال طراحی ویژه‌ای کردیم که مسئولان ارشد استان در شورای هماهنگی راه و شهرسازی حضور یافته و مدیران کل زیرمجموعه این وزارت‌خانه درخواستهای خود را در این شورا مطرح و پیگیری کنند.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان‌ رضوی‌ نیز در این نشست به مهم‌ترین اقدامات سال گذشته این اداره‌کل اشاره کرد و گفت: یکی از پروژه‌های مسکوت‌ مانده از دهه‌ ۷۰، فرودگاه گناباد بود که سال گذشته با هزینه‌ ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال مورد بهره‌برداری قرار گرفت و در حال حاضر پروازهای آن نیز برقرار است.

محمود امانی‌بنی به افتتاح‌ چهار پروژه بزرگ فرودگاهی در سال گذشته در فرودگاه مشهد اشاره و خاطرنشان‌ کرد: پروژه‌های توسعه ترمینال داخلی با اعتبار ۱۳ هزار میلیارد ریال، توسعه اپرون با اعتبار ۲ هزار میلیارد ریال، سه پل‌ ارتباطی انتقال مسافران با اعتبار ۶۳۰ میلیارد ریال و سامانه جدید کمک ناوبری ILS فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال در اسفندماه سال گذشته با حضور وزیر راه و شهرسازی افتتاح و به‌ بهره‌برداری رسید.

وی گفت: فرودگاه مشهد پس از فرودگاه مهرآباد دارای بیشترین نشست و برخاست پروازهای داخلی و پس از فرودگاه‌ امام (ره)، دارای بیشترین نشست و برخاست در زمینه پروازهای خارجی است، در پی افتتاح پروژه‌های عظیم عمرانی و توسعه‌ای در فرودگاه مشهد، در حال حاضر قابلیت پذیرش تا ۱۴ میلیون مسافر را دارد.

دیگر خبرها

  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد