Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، منوچهر صهبائی (رهبر ارکستر مجلسی ایران) در نشست خبری تازه‌ترین کنسرت این مجموعه که روز یکشنبه (چهارم تیرماه) در تالار وحدت تهران برگزار شد، با اشاره به جزییات این برنامه بیان کرد: مدتی است که اغلب اوقاتم را در تهران هستم و غیر از کارهای ضروری که در اروپا دارم عمده فعالیت‌هایم را در ایران متمرکز کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که طی سال‌های اخیر از سوی نوازندگان علاقمند کشورمان مذاکرات و پیشنهاداتی به من می‌شد تا در صورت امکان ارکستر جدیدی را تاسیس کنیم اما با توجه به اینکه تشکیل چنین مجموع‌هایی باید دربرگیرنده حقوق و مزایا برای هر یک از نوازندگان باشد کمی نسبت به تشکیل این ارکستر تردید داشتم. اما از یکسال و نیم پیش به پیشنهاد همسرم منیژه صهبائی که به عنوان مدیر برنامه‌ریزی کارهایم نیز به فعالیت مشغول است، فضا را به سمتی بردیم تا ارکستر مجلسی ایران تشکیل شود.

وی ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی‌هایی که انجام گرفته این ارکستر قرار است تا هر از چندگاهی رپرتواری از آثار کمتر اجرا شده موسیقی کلاسیک جهان را برای علاقمندان اینگونه موسیقایی اجرا کند. به هر حال ما باید با تشکیل چنین ارکستری که باید قطعات استاندارد کلاسیک جهانی را اجرا کند بابت حقوق و قراردادهای مالی تضمینی را ایجاد می‌کردیم که خوشبختانه این اتفاق افتاد و هم اکنون ما با در اختیار گرفتن ۲۱ نوازنده موسیقی که می‌تواند تا حدود ۴۰ نفر نیز افزایش پیدا کند نسبت به اجرای برنامه‌هایمان اقدام خواهیم کرد.

رهبر ارکستر مجلسی ایران با اشاره به قطعات اولین کنسرت این مجموعه که روزهای هشتم و نهم تیرماه امسال در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود، توضیح داد: برنامه‌ای که برای مخاطبان در نظر گرفته شده به نظر من اجرای آثار جالب توجهی است که در قسمت اول اثر چهار فصل ویوالدی در چهار کنسرتو به صورت پشت سر هم توسط سولیست‌های ارکستر اجرا می‌شود. البته یکی از کارهای مشکل ما در اجرای این بخش استفاده از چهار تک‌نوازی است که هر کدام عضوی از نمایندگان ارکستر هستند و این برای اجرای قطعه دشواری چون چهار فصل ویوالدی کار دشواری است که با تمرین‌ها و آماده‌سازی‌هایی که در این زمینه انجام گرفته شاهد اتفاقات جالبی خواهیم بود. در قسمت دوم نیز آثار از ادوارد گریک آهنگساز دوره رمانتیک نروژ، سویت هولبرت برای تماشاگران اجرا می‌شود. که با توجه به این رپرتوار تصور می‌کنم علاقمندان شاهد برنامه متفاوتی در اولین اجرای ارکستر مجلسی ایران خواهند بود.

صهبائی درباره نحوه انعقاد قرارداد با نوازندگان این ارکستر نوپا گفت: وضعیت قراردادی ما با اعضای ارکستر کاملا روشن است و ما بر اساس یک قرارداد رسمی مکتوب از همین حالا می‌دانیم که طبق برنامه‌های اعلام شده تا آخر پروژه چه رفتاری با نوازندگان می‌شود و به طور حتم اگر در چنین پروژه‌هایی کار به خوبی آغاز شود ما می‌توانیم در کنار این نوازندگان نسبت به عضوگیری نوازندگان جدید اقدامات لازم را انجام دهیم و البته که نباید از این ارکستر توقع یک ارکستر چند ساله را داشته باشیم چراکه ارکستر مجلسی ایران تازه می‌خواهد متولد شود و ما باید تلاش کنیم تا برنامه‌ها به شکلی انجام گیرد تا همه چیز به لحاظ کیفی و صدادهی در فضای قابل قبولی قرار گیرد.

رهبر اسبق اکستر سمفونیک تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه تامین بودجه ارکستر مجلسی ایران به صورت کاملا شخصی انجام گرفته، توضیح داد: من ۳۵ سال در اروپا کار کردم و خوشبختانه در این مدت درآمدم زیاد بود که مقداری از آن می‌تواند به راحتی بودجه چند سال ارکستر مجلسی ایران را تامین کند. اما مشکل و مهمترین دغدغه من فضای فعلی موسیقی کشورمان فقدان برنامه‌ریزی طولانی مدت و تربیت نوازندگان خوب برای حضور در ارکستر شده است که من امیدوارم با پولی که از خارج آوردم و می‌خواهم آن را صرف موسیقی کشورم کنم فضایی را ایجاد کنم تا بتوانم سطح نوازندگی در ایران و تخصص و مهارت در این زمینه را ارتقا بخشیم.

صهبائی گفت: ما از ابتدا برای هر فصل از سال یک کنسرت را درنظر گرفته‌ایم اما با توجه به مشکلاتی که در زمینه برنامه‌ریزی تالارهای اجرا به وجود آمد مجبور شدیم برنامه فصل بهار را به تابستان منتقل کنیم و می‌دانیم روزهای برگزاری کنسرت اول ماه اصلا در زمان مناسبی قرار نگرفته است. به هر حال امیدواریم این خلا برنامه‌ریزی به سمتی کشیده شود که گروه‌ها و مجموعه های مستقل موسیقایی بتواند برنامه سالانه‌ای داشته باشند تا براساس آن نسبت به برگزاری کنسرت‌ها اقدام کنند.

وی تصریح کرد: بنده در ارکستر مجلسی ایران تمام سعی خود را می‌کنم تا به استانداردها نزدیک شوم. همانطور که اشاره کردم ارکستر مجلسی ایران هم اکنون در مرحله تولد قرار دارد و امیدواریم این کنسرت، برنامه اول و آخر ما نباشد.

منیژه صهبائی (مدیر اجرایی ارکستر مجلسی ایران) هم در این نشست با اشاره به اهداف تشکیل این ارکستر عنوان کرد: ارائه موسیقی علمی جدی و جهانی است. با استفاده از آثار آهنگسازان معتبر جهانی و ایرانی ازجمله اهداف‌مان و راه‌اندازی و تشکیل این ارکستر است که به‌طور حتم اگر آثار آهنگسازان ایرانی به دست‌مان برسد ما برنامه‌هایی نیز در این زمینه خواهیم داشت.

وی افزود: طی سال‌های اخیر موضوعی باب شده که بر اساس آن نوازندگان در اغلب اوقات فضایی را به وجود می‌آورند که هر وقت دلشان بخواهد با مجموعه همکاری کنند یا نکنند، در حالی که ارکستر یک کار گروهی است. من بسیار خوشحالم که در فضای ارکستر مجلسی ایران دوستانی همراه ما هستند که نظم و همکاری بسیار شایسته‌ای با بدنه ارکستر دارند و من امیدوارم این فضا برای نوازندگان ما تبدیل به یک فرهنگ شود.

مدیر اجرایی ارکستر مجلسی ایران در ادامه صحبت‌های خود توضیح داد: همسرم منوچهر صهبائی از سال‌ها پیش پروژه‌ای بنام «برای ایرانم» آغاز کرد که براساس آن آثار آهنگسازان ایرانی در خارج از کشور ضبط و حتی با تمام فشارها توسط ارکسترهای خارجی اجرا شد. او در قالب این پروژه بود که تحقیقات بسیاری وسیعی درباره ارکستر سمفونیک انجام داد و در این زمینه بانک اطلاعاتی بسیار گسترده‌ای را تدوین کرد و حالا تاسیس ارکستر مجلسی ایران در ادامه پروژه برای ایرانم است که امیدوارم به سرنوشت خوبی منتهی شود.

اولین کنسرت ارکستر مجلسی ایران به رهبری منوچهر صهبائی ساعت ۲۱:۳۰ روزهای هشتم و نهم تیرماه در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۰۰۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استخدام رسمی برای مدت ۵ سال ممنوع شد؟

به گزارش همشهری آنلاین دفتر مطالعات حکمرانی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گزارشی با عنوان «بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه: پیوست عدالت برای احکام استخدامی، موضوع بند الف ماده ۱۰۶» مطرح کرده است که عدالت اساسی‌ترین اصل در تدوین قوانین بوده و نیز در سیاست‌های کلی برنامه هفتم بر «پیشرفت توأم با عدالت» تأکید شده است.این گزارش تلاش دارد تا به بررسی ممنوعیت استخدام رسمی در طول برنامه هفتم بپردازد که به راهکاری برای افزایش بهره‌وری نیروی انسانی پیشنهاد شده است و قصد دارد این موضوع را با میزان انطباق و همراستایی با عدالت را بررسی کند.در این گزارش با اشاره به اینکه براساس ارزیابی‌های انجام شده، این بند از برنامه هفتم با عدالت انطباق کمی دارد، آمده است که اولا تشخیص صحیحی از مسأله صورت نگرفته و موضوع استخدام رسمی ضریب و اثر چندانی در ایجاد بهره‌وری ندارد.

ثانیا در عرصه توزیع اولیه اثر منفی کم و در عرصه توزیع فرآیندی و عدالت تأمینی اثر منفی زیادی دارد. برابری‌های اساساسی همچون برابری تمهیدی و برابری فرآیندی شده نقض کرده و منتهی به تبعیض‌های ناموجه خواهد شد.این گزارش ادامه می دهد که این بند در برش‌های جمعیتی اثر منفی بر برش نسلی و برش قشری خواهد داشت. در شاخصه‌های فساد امکان و ظرفیت ایجاد تعارض منافع در این پیشنهاد وجود دارد. همچنین در شاخصه‌های حکمرانی مردمی به واسطه عدم اقناع جامعه نسبت به چنین پیشنهادی، اثر منفی بر احساس عدالت در پی تصویب آن را شاهد خواهیم بود.
این گزارش پیشنهاد می‌کند که بند الف ماده ۱۰۶ برنامه هفتم توسعه یا حذف شود یا در آن اصلاحات جدی و بسیار اساسی صورت گیرد.

کد خبر 840964 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم استخدام

دیگر خبرها

  • حضور تجار۱۰۰ کشور در نمایشگاه ایران اکسپو در تهران
  • مصطفی نائیج‌پور به نفت آبادان پیوست؛ رسمی
  • رسمی؛ حضور بانوان برای تماشای بازی تراکتور - ذوب آهن
  • یک ستاره استقلال بدون بازی کردن پول می‌گیرد
  • افشاگری داور مسابقه قویترین مردان از پیشنهاد رشوه
  • این بازیکن استقلال بدون بازی پول می‌گیرد
  • استخدام رسمی برای مدت ۵ سال ممنوع شد؟
  • غیر رسمی؛ تونی کروس با رئال مادرید تمدید کرد
  • رسمی | جدایی زودهنگام لژیونر ایرانی | قرارداد با تیم اروپایی فسخ شد
  • آیا قولنامه با مبایعه نامه تفاوت دارد؟