Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران؛ مبارزه با آفت های مرکبات در این استان که از 25 خرداد آغاز شده تا ‌سه هفته ادامه دارد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عبدالرحمن زاغی با بیان اینکه زمان مبارزه با آفت های خسارت‌ بار باغ های مرکبات با توجه به بیولوژی این آفت ها از 25 خردادماه آغاز و تا سه هفته ادامه دارد گفت: به علت سرمای زمستان پارسال و انجام ندادن مبارزه زمستانه در بسیاری از باغ های مرکبات مازندران، باعث افزایش جمعیت کنه قرمز شده که از فروردین امسال مشاهده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با توجه به آغاز فعالیت پارازیت‌ها و شکارگرها، رعایت تناوب مصرف کنه‌کش‌ها و سموم بویژه در نهالستان‌ها و باغ های جوان از کنه‌کش انویدور یک بار در سال و در زمانی که دمای هوا بالا نیست لازم است.
زاغی با اشاره به اینکه برای مبارزه با آفت مرکبات، میزان مصرف روغن امولسیون شونده 5 در هزار یا نیم درصد وحشره‌کش‌های آپلاود، آدمیرال، موونتو، دورسبان، دیازینون، مالاتیون و استامی پراید با دوزهای تعیین شده در بهار انجام شود گفت: در صورت مشاهده آلودگی باغ ها به کنه قرمز مرکبات، از کنه کش‌های توصیه شده مانند نیسورون یا اورتوس به میزان 500 سی سی، نئورون یک لیتر، انویدور 350 سی سی در هزار لیتر آب به همراه روغن امولسیون شونده همراه با حشره کش‌ها استفاده شود.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: برای پیشگیری از ایجاد مقاومت در حشره ها و کنه‌ها از ترکیب دو حشره‌کش یا دو کنه‌کش خودداری شده و تناوب در مصرف سموم از گروه ‌های مختلف رعایت شود. همچنین باغداران برای پیشگیری از اثرات سوء تنش‌های گرمایی، سمپاشی باغ ها را در زمان خنکی هوا و بدون باد انجام داده و از مخلوط کردن سموم و روغن‌ با کودهای شیمیایی خودداری کنند.
وی افزود: باغداران برای مبارزه با آفت شپشک آردآلودی مرکبات با هماهنگی کارشناسان حفظ نباتات شهرستان‌های مربوطه نسبت به تهیه و رهاسازی کفشدوزک کریپت، 10 روز بعد از سمپاشی اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۰۰۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین حسینی بعدازظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران بر ضرورت توسعه زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف آبزیان از مازندران به سایر استان های کشور در راستای افزایش سرانه مصرف این محصول تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تولید آبزیان در مازندران یکی از زنجیره های مهم تولیدات این استان به شمار می رود که باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: مازندران در حوزه آبزیان مستعد است و از معدود استان های ساحلی به شمار می رود که متمرکز به صید نشده و در حوزه آبزی پروری رتبه اول را دارد و این به معنای توجه به ظرفیت های خدادادی درکنار بسترسازی برای افزایش تولید محصول است.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت های شیلات در استان های شمالی که علاوه بر تولید در دریا، در زنجیره ارزش پایانه صادراتی و مصرف خانوار نیز برنامه ریزی های لازم را صورت داده اند، باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: در تحقق برنامه های کلان مانند سند امنیت غذایی و برنامه هفتم توسعه یکی از ماموریت های اصلی توسعه دریامحور مورد تاکید مقام معظم رهبری و در کنار آن نقش آفرینی مستقل از فعالیت از دریا بر پایه تولید در مزیت دریایی است.

حسینی با اشاره به اینکه جهش تولید با مشارکت مردمی ماموریت اصلی شیلات به شمار می رود، یادآور شد: استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری مورد توجه است و از آنجایی که اکثر مردم کشور، ماهی را ماهی شمال می دانند باید آموزش مصرف ماهی از مازندران توسعه یابد.

وی اذعان کرد: مصرف یک محصول به نوعی مصرف یک فرهنگ به شمار می رود، از این رو در مازندران تاکید داریم که در زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف ماهی و به همراه تربیت نیروی انسانی لازم در این حوزه برای سراسر کشور برنامه ریزی شود.

کد خبر 6093261

دیگر خبرها

  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • رونمایی از سکوهای زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • اگر مطهری و مبارزه او با تحجر ادامه داشت...
  • فقط 3 قهرمان به مبارزه در جام حذفی ایران ادامه می‌دهند
  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • مبارزه با فساد و تأمین امنیت روانی جامعه اولویت دستگاه عدلیه است