Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران، علیرضا کمرئی در آیین معارفه مدیرکل جدید آموزش و پرورش شهر تهران اظهار کرد: در این مدت فقط 3هزار معلم جذب آموزش و پرورش شهر تهران می شود.
وی با اشاره به اقدامات خود در اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: از مردادماه سال گذشته تاکنون حدود 11 ماه در آموزش و پرورش شهر تهران فعالیت داشتم و در شروع کار، یک برنامه یکساله پیش روی شهر تهران را تنظیم کردیم تا بتوانیم به اهداف کوتاه مدت و میان مدت آموزش و پرورش شهر تهران برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کمرئی ساماندهی نیروی انسانی در مردادماه 95 را از اصلی ترین برنامه‌های شهر تهران عنوان کرد و افزود: برنامه آموزشی برای دانش آموزان شهر تهران و ساماندهی حدود 80 هزار معلم در مدارس در طول چند ماه مانده به شروع سال تحصیلی 96-95، کار بزرگی بود و تلاش شد تا بتوانیم خدمات مناسب تری را به دانش آموزان ارائه دهیم.
مدیرکل سابق آموزش و پرورش شهر تهران گفت: بهبود روابط انسانی در شهر تهران با رویکرد تعالی و پیشرفت امور به سمت سلامت اداری، تلاش برای جذب ساماندهی نیروی انسانی با رویکرد نیروهای موجود، سیستمی کردن امور و کاستن از چارچوب‌های غیرضرور اداری و گسترش صمیمیت در فضای سازمانی از رویکردهای اصلی برنامه ریزی در شهر تهران بوده است.
کمرئی افزود: با این جهت گیری ها، تلاش شد به معنای واقعی کلمه «تعلیم و تربیت» برای دانش آموزان فراهم شود نه صرفاً انتقال دانش بدون درنظرگرفتن تربیت.
وی با بیان اینکه نقش راهبری مدیران برای ارتقای کیفیت آموزش و پرورش را افزایش داده ایم، اظهار کرد: با ایجاد فضای مثبت اداری توانستیم کارهای تابستانی شهر تهران از جمله صدور ابلاغ و احکام معلمان، اصلاح برخی رویکردهای اداری و زمینه سازی اجرای مناسب هدایت تحصیلی، اعزام دانش آموزان به اردوهای تابستانی، صدور ابلاغ پایگاه های تابستانی و کلاس‌های فوق برنامه را انجام دهیم که همگی این اقدامات، با همکاری مدیران و معلمان شهر تهران انجام شده است.
مدیرکل سابق آموزش و پروش شهرتهران، آینده پژوهی را یکی از برنامه‌های شهر تهران عنوان کرد و افزود: با این رویکرد سعی کردیم تا با برنامه ریزی بلندمدت در پرتوی شناخت و احصای مشکلات، بتوانیم از بحران‌هایی که آینده آموزش و پرورش شهر تهران را به خطر بیندارد، جلوگیری کنیم.
علیرضا کمرئی با حکم وزیر آ‌موزش و پرورش به سمت سرپرست اداره کل ارزیابی عملکرد و پاسخ گویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش منصوب شد.

*کلاس درس و مدرسه محور اصلی تعلیم وتربیت است
عباسعلی باقری سرپرست اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران نیز در این آیین گفت: محور اصلی تعلیم و تربیت، کلاس درس و مدرسه است و سایر بخش ها در آموزش و پرورش پشتیبان آن هستند.
وی افزود: هر فعالیتی که به فرآیند تربیت در کلاس درس و مدرسه کمک کند، مفید است و غیر از آن، بی ثمرخواهد بود.
باقری با تاکید بر توانمندسازی معلمان به دانش روز اظهار کرد: اساس کار تعلیم و تربیت در مدرسه شکل می گیرد و از این منظر باید معلم را توانمند کرد تا بتوانیم خدمت شایسته تری را به دانش آموزان ارائه دهیم.
باقری اضافه کرد: خدمت به معلمان، دانش آموزان و مردم خوب شهر تهران را افتخار می دانم.
آیین تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران عصر شنبه با حضور فخرالدین احمدی دانش آشتیانی وزیر آموزش و پرورش و رؤسای ادارات مناطق تهران در ساختمان اصلی آموزش و پرورش شهر تهران برگزار شد.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: معصومه جوان معبودی انتشاردهنده: موسی فعالیان
تهرام/7245/ 1539

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۰۰۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق سند اوقات فراغت، باید برای ۱۲ ماه سال دانش‌آموزان برنامه داشته باشیم؛ به همه مدیران ابلاغ شده که تابستان امسال از تمام ظرفیت‌های ممکن برای اوقات فراغت دانش‌آموزان استفاده شود.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی در برنامه تلویزیونی ثریا با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، اظهار کرد: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوئیم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

وی با بیان اینکه در ۱۸ سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد، تقریباً یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم افزود: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر بوده، امروز حدود ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بیشتر فضاهای پرورشی متروکه شده بودند گفت: حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم، در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند، بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم، افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با سایر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، سایر دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند، اما وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد، ادامه داد: ما نه تنها گروه‌های مردمی بلکه از نهادهای انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد، گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است، کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمام صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و تنها یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود، تصریح کرد: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

کد خبر 751092

دیگر خبرها

  • هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر