Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صدا و سیما در بازدید از بخش های مختلف معاونت سیاسی تاکید کرد، نگاه ما دوری از اخبار تخریبی است و باید واقعیت را به گونه ای به مردم بگوییم و خبری را انتشار دهیم که مخاطب امیدوار شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، دکتر علی‌عسکری در بازدید از بخش های مختلف این معاونت و هنگام بازدید از خبرگزاری صداوسیما، اداره کل پخش اخبار صدا و پخش اخبار سیما با اشاره به اهمیت توجه به اخبار فرهنگی و اجتماعی گفت: افزایش بسته های خبری در حوزه فرهنگی و اجتماعی می تواند نگاه مخاطبان را به این موضوع متوجه کند که این حوزه برای رسانه ملی اهمیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ضمن قدردانی از خبرنگاران بخش های سیاسی این خبرگزاری اظهار داشت: خبرگزاری صداوسیما باید در جایگاهی قرار بگیرد که اولین منبع خبری محسوب شود و از این پس هر مشاهده به مثابه یک خبر باید ثبت شود.
رئیس رسانه ملی با تاکید بر افزایش سرعت خبررسانی در حوزه های سیاسی ، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تصریح کرد: خبرنگاران رسانه ملی همچون گذشته ضمن رعایت دقت و صحت یک خبر باید اولویت را به سرعت در انتشار خبر اختصاص دهند.
* اهمیت خبر در حوزه های اقتصادی
دکتر علی‌عسکری با اشاره به اهمیت خبر در حوزه های اقتصادی و اصناف و توجه به نیاز مخاطبان در این حوزه گفت: اهمیت اصناف در اقتصاد باید در خط خبری رسانه ملی دیده شود چرا که ورود به حوزه اشتغال در گرو توجه به اصناف و مشاغل مختلف است.
وی در ادامه افزود: تاکید ما توجه به شعار سال و پوشش اخبار در حوزه تولید و اشتغال است. رسانه ملی با تشویق مردم به خرید کالای ایرانی می تواند سهم مهمی در تحقق شعار سال داشته باشد.
رئیس رسانه ملی خبرنگاران حوزه اقتصادی را ملزم به تهیه بسته های خبری برای تشویق مردم به خرید کالاهای ایرانی دانست و گفت: بخشی از این رفتار به هویت ایرانی مربوط می شود و شما می توانید با آگاهی بخشی و تهیه گزارش های جذاب در حوزه های مختلف اقتصادی هویت ایرانی را در کنار اقتصاد مقاومتی معنا ببخشید و مخاطبان را به هویت ایرانی و اسلامی شان واقف کنید.
* رصد و پیگیری مستمر اخبار
دکتر علی‌عسکری با تاکید بر رصد و پیگیری اخبار به طور مستمر گفت: بیشترین بخشی که من در رادیو و تلویزیون می شنوم و می بینم بخش های مختلف خبری است و علاوه بر رصد اخبار ساعت 14 همواره دو بخش خبری 20:30 و 21 را مشاهده می کنم.. با این حال اولویت من در پیگیری اخبار ابتدا خبر سیاسی و پس از آن اخبار اقتصادی است. ضمن اینکه اخبار فرهنگی و اجتماعی و فناوری های روز را نیز پیگیری می کنم.
رئیس رسانه ملی با تاکید بر این نکته که خبر باید قرین واقعیت باشد تا به موقع اثرش را روی آحاد جامعه نشان دهد تصریح کرد: برخی اخبار ممکن است بازخورد منفی در جامعه داشته باشد و ما باید برخلاف فضای مجازی که تعهدی به محتوای خبر در آن دیده نمی شود، متعهدانه خبر سازنده را در اختیار مخاطب بگذاریم.
وی افزود: نگاه ما دوری از اخبار تخریبی است و باید واقعیت را به گونه ای به مردم بگوییم و خبری را انتشار دهیم که مخاطب امیدوار شود. در این صورت است که این مخاطب به ما وفادارخواهد ماند ومنبع خبری دیگری را برنخواهد گزید.
دکتر علی‌عسکری در ادامه اظهار داشت: مسلما در انتشار برخی اخبار برخی از دستگاه ها ما را برنمی تابند و برخی از احزاب و جریان های فکری از ما انتقاد می کنند در حالی که ما باید واقعیت را منتشر کنیم و نمی توانیم به میل یک فرد یا جناح خبر را تغییر دهیم.
* قدردانی از بخش خبری 20:30
رئیس رسانه ملی با اشاره به ویژگی های بخش خبری 20:30 ضمن تشکر از رویکرد این بخش خبری گفت: قبلا این بخش را با بسته های خبری جذاب و البته آمیخته به طنز می شناختیم ولی گاهی می بینیم این بخش وارد حواشی شده که باید این رویه تغییر کند.
وی ادامه داد: این بخش خبری بستر مناسبی برای طنز اجتماعی و سیاسی است و باید به دور از هر نوع سیاه نمایی، اخبار را از زاویه ای متفاوت رصد کنید، در این صورت همه جناح ها و دستگاه ها دوست دارند خبرشان در این بخش منتشر شود.
وی افزود: چنانچه بتوانیم و با لحنی خودمانی و باورپذیر رویدادها را رصد کنیم و انتشار دهیم آن وقت در قله خبر رسانی قرار گرفته ایم.
* اعتماد مردم به صداوسیما
رییس رسانه ملی با اشاره به تصویر صداوسیما در ذهن مردم گفت: صداوسیما باید محل رجوع مردم در حوادث و سختی ها و شیرینی های زندگی شان باشد. خوشبختانه آمارها نشان می دهد که این اعتماد وجود دارد اما باید به شکلی با مخاطبانمان در ارتباط باشیم که آنچه آنان دوست دارند ببینند را در تصویر و صدای ما پیدا کنند.
وی ادامه داد: مخاطبان باید نیازهای روحی شان را در رسانه ملی پیدا کنند و اگر ما بتوانیم این نیاز فکری و روحی را برآورده کنیم حتما موفق خواهیم بود.
دکتر علی‌عسکری در ادامه با اظهار امیدواری از ارتقای کیفی بخش های خبری گفت: افزایش بسته های خبری جذاب در کنار افزایش گزارش های زنده، رسانه ملی را به یکی از مطمئن ترین و قابل اعتمادترین رسانه ها برای مخاطبان تبدیل خواهد کرد.
وی در پایان با اشاره به اهمیت فضای مجازی در دنیای خبر بویژه خبر سیاسی اظهار داشت: اکنون تمام رسانه های دنیا از جمله ما سوار موجی هستیم که سبب شده بی توجه به فضای مجازی نباشیم. وی تاکید کرد: امروزه تعریف خبررسانی و خبرگزاری ها در برودکست و برودبند تغییر کرده است و می بینید که امروز شما فقط برودکست نیستید و مانند یک برودبند عمل می کنید و این از ویژگی های خبری جهان امروز است.
دکتر علی‌عسکری افزود: تلاش ما بر این است که عقب ماندگی را در فضای مجازی جبران کنیم و از این رو اکنون هم خبرگزاری صداوسیما و هم باشگاه خبرنگاران جوان تلاش کرده اند در این عرصه از رقبای خود عقب نمانند. با این حال هوشیاری انها برای حضور در این فضا قابل مشاهده است و امیدواریم بیش از این در این عرصه دیده شوند.
اداره کل پخش اخبار صدا، اداره کل پخش اخبار سیما، استودیوی خبر 20:30 و رژی خبر سیما از بخش هایی بودند که دکتر علی‌عسکری به همراه مدیران خبر از آن بازدید کرد. در پایان این دیدار، وی ضمن گفتگو با مجریان، اعضای تحریریه خبر و سردبیران خبر ، افطار را در میان اهالی خبر رسانه ملی صرف کرد.

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۰۱۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش خبرنگاران شهرستان‌های غرب گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ قاسم مصفا معاون امور فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان گفت: ۵۰ نفر از خبرنگاران شهرستان‌های صومعه‌سرا، بندرانزلی، فومن و شفت در دوره‌ای یک روزه در صومعه سرا، آموزش‌های لازم در خصوص خبرنویسی و سواد رسانه را فراگرفتند.

قاسم مصفا با بیان اینکه این دوره با هدف ارتقای سطح دانش فنی و معلومات خبرنگاران و آشناسی آن‌ها با نحوه صحیح خبرنویسی برگزار شد، افزود: در پایان دوره به خبرنگاران گواهینامه آموزشی خبرنویسی اعطا می‌شود.

وی گفت: دراین دوره آموزشی ، خبرنگاران، ساختار خبری ، خبرنویسی ، تنظیم خبر ، سوژه یابی خبر ، اهمیت وقایع خبری و اطلاع رسانی به موقع خبر را از کارشناسان خبری امر فرا گرفتند.

دیگر خبرها

  • ورزشی‌های نهم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • خبر‌هایی از بزرگداشت هفته کار و کارگر در دامغان
  • جاری شدن سیل ویرانگر در کنیا با ۷۶ کشته
  • افزایش شمار قربانیان سیل در کنیا
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از خبرگزاری های ایران
  • خبر‌هایی از بزرگداشت مرحوم آیت الله ترابی در دامغان
  • نشست خبری معاون علمی رییس‌جمهور
  • آموزش خبرنگاران شهرستان‌های غرب گیلان
  • ورزشی‌های هفتم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • خبر‌هایی از شورای مسکن دامغان