Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیامبر اکرم (ص) در حدیثی به عملی بعد از نماز عید فطر اشاره می‌کند که خداوند به واسطۀ آن، گناهان پنجاه سال آینده و حتی پنجاه سال گذشته را می‌آمرزد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، رسول خدا (ص) در بیانی دربارۀ اعمال روز عید سعید فطر به نمازی اشاره می‌کندکه اگر توفیق اقامۀ آن نصیبمان شود، أجری بزرگ برایمان خواهد داشت و طبق فرمودۀ خودشان، خداوند به واسطۀ این نماز، گناهان پنجاه سال آینده و حتی پنجاه سال گذشته را می‌آمرزد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر کمی در اینگونه روایات دقتکنیم، در می‌یابیم که چقدر خداوند زیبا به بهانه‌های مختلف درصدد آمرزش بندگانش و رشد و ارتقای آنان است. عید سعید فطر و اعمال توصیه شده در شب و روز آن،از جمله بهانه‌ها و محبت‌های الهی برای بهره‌مندی بندگان از رحمت، فضل، برکت و مغفرت خداست.

در ادامه این روایت پیامبر اکرم (ص) را می‌خوانیم:

سلمان فارسى از رسول خدا (ص) روایت کرده است که فرمود: هر کس در روز عید فطر چهار رکعت پس از نماز امام بخواند، در رکعت اول (بعد از سوره حمد) سوره «سبح اسم ربک الأعلى» را قرائت کند، گوییتمام کتاب‌هاى آسمانى را که خدا (بر پیامبران) نازل کرده، خوانده است؛ و اگر در رکعت دوم (بعد از سوره حمد) سوره شمس «و الشمس و ضحاها» را قرائت کند، ثواب او به وسعت گستره‌اى است که خورشید بر آن مى‌تابد؛ و اگر در رکعت سوم (بعد از سوره حمد) سوره «و الضحى» را قرائت کند، ثواب او برابر با ثوابى است که همه فقرا را سیر کرده، و به آنها عطر زده و پاکیزه‌شان کرده باشد، واگر در رکعت چهارم (بعد از سوره حمد) سى بار سوره «توحید» را بخواند، خداوند گناه پنجاه سال آینده و پنجاه سال گذشته او را مى‌آمرزد»

متن حدیث:

عَنْ سَلْمَانَ الْفَارِسِیِّ قَالَ: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص‏: «مَنْ‏ صَلَّى‏ أَرْبَعَ‏ رَكَعَاتٍ‏ یَوْمَ‏ الْفِطْرِ بَعْدَ صَلَاةِ الْإِمَامِ‏ یَقْرَأُ فِی أَوَّلِهِنَّ سَبِّحِ اسْمَ رَبِّكَ الْأَعْلَى- فَكَأَنَّمَا قَرَأَ جَمِیعَ الْكُتُبِ كُلَّ كِتَابٍ أَنْزَلَهُ اللَّهُ وَ فِی الرَّكْعَةِ الثَّانِیَةِ وَ الشَّمْسِ وَ ضُحَیهَا- فَلَهُ مِنَ الثَّوَابِ مَا طَلَعَتْ عَلَیْهِ الشَّمْسُ وَ فِی الثَّالِثَةِ وَ الضُّحَى فَلَهُ مِنَ الثَّوَابِ كَمَنْ أَشْبَعَ جَمِیعَ الْمَسَاكِینِ وَ دَهَّنَهُمْ وَ نَظَّفَهُمْ وَ فِی الرَّابِعَةِ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ثَلَاثِینَ مَرَّةً غَفَرَ اللَّهُ لَهُ ذُنُوبَ خَمْسِینَ سَنَةً مُسْتَقْبِلَةً وَ خَمْسِینَ سَنَةً مُسْتَدْبِرَةً».

(وسائی الشیعه، ج7، ص427)

انتهای پیام/

R1410/P1439/S4,37/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۰۱۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، صادق ستاری فرد در آیین افتتاحیه صعود پانصد معلم کوهنورد هشت استان جنوب کشور به قله «بل» در شهرستان اقلید استان فارس، گرامیداشت هفته معلم و یادواره شهدای فرهنگی کنگره ملی ۱۵ هزار شهید استان فارس گفت: معلمان قله‌های بسیاری همچون قله های؛ علم، عطوفت، مهربانی، نجابت، ایثار و از خود گذشتگی را فتح  و وجودشان را برای دانش آموزان هزینه می‌کنند.
وی افزود: در ابتدای انقلاب اسلامی توجه به سرمایه انسانی بود که پیروزی را ممکن ساخت لذا گردهمایی معلمان حول یک محور باعث تحول در جامعه می‌شود.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: پیامبر اسلام در ابتدا برای نیل به هدف تربیت نیروی انسانی، مسجد را بنا کرد لذا اکنون ما هم در آموزش و پرورش نیاز به ایجاد فضا‌های مختلف آموزشی و تربیتی مطلوب داریم تا تربیت به معنای واقعی کلمه محقق شود.
صادق ستاری فرد ادامه داد: گام بعدی پیامبر (ص) ارائه محتوا بود و قرآنی را که از جانب خداوند بر او نازل شد به جامعه معرفی کرد و امروز ما باید بر اساس سند تحول بنیادین، محتوای خوب ارائه دهیم.
گفت: نظام محاسبه‌ای که پیامبر (ص) انجام دادند همان نظام ارزشیابی امروزی است که ما باید در دستور کار قرار دهیم، زیرا جهت دهنده همه ارکان تربیتی، نظام ارزشیابی است.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: رهبر معظم انقلاب ، پارسال به صراحت از هزینه کردن در آموزش و پرورش به عنوان سرمایه گذاری یاد کردند،  بنابراین ضروری است که سهم بودجه‌ای آموزش و پرورش از بودجه عمومی کشور، افزایش یابد.
۵۰۰ معلم کوهنورد از هشت استان اصفهان، بوشهر، کرمان، هرمزگان، چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویراحمد، یزد و فارس صبح امروز به قله «بل» بلندترین قله استان فارس صعود کردند.

دیگر خبرها

  • صد و پنجاه و نهمین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • در یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شیراز چه گذشت؟
  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم
  • حجاب و عفاف باید به رفتار عینی و عملی مردم تبدیل شود
  • صد و پنجاه و هشتمین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • پنجاه و یکمین آزمون دستیاری پزشکی ۱۳ اردیبهشت برگزار می شود/ افزایش تعداد داوطلبان