Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، احمد امیرآبادی فراهانی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و قزاقستان که به این کشور سفر کرده است با ولادیمیر کارپوویچ نایب رئیس مجلس نمایندگان جمهوری قزاقستان دیدار کرد.

امیرآبادی در این دیدار با اشاره به پیشینه روابط دوستانه دو کشور گفت: گسترش مناسبات ایران و قزاقستان بویژه در عرصه پارلمانی در شناخت توانمندی های دو کشور و استفاده از آنها در جهت تحکیم و تقویت همکاری ها و تعاملات دوستانه فیمابین از اهمیت فراوانی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین تشکیل گروه دوستی پارلمانی در مجالس دو کشور را نشانه علاقمندی طرفین برای گسترش تعاملات در زمینه های مختلف دانست و افزود: افزایش ارتباط میان کمیسیونهای تخصصی و گروههای دوستی پارلمانی راه را برای توسعه همکاری در عرصه های اقتصادی و تجاری هموار می کند.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و قزاقستان در ادامه با تمجید از برگزاری همایش پارلمانی حمایت قانونی از اقتصاد فناوری و همچنین نمایشگاه اکسپو آستانه گفت: گسترش مبادلات تجاری و بازرگانی میان ایران و قزاقستان و تبادل تجربیات در زمینه استفاده از فناوری های نوین در اقتصاد، ضمن افزایش سطح مبادلات دو کشور، زمینه مناسبی را برای توسعه همکاری میان کشورهای منطقه فراهم می‌کند.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به رشد و گسترش تروریسم در منطقه و جهان گفت: مبارزه با این پدیده شوم نیازمند همکاری همه کشورهاست و نقش پارلمان ها در این زمینه از اهمیت فراوانی برخوردار است.

نماینده مردم قم در مجلس در ادامه این دیدار گفت: افزایش رفت و آمد و تبادل نظر میان مسئولان سیاسی و پارلمانی دو کشور در توسعه ارتباطات فیمابین مؤثر است.

ولادیمیر کارپوویچ نایب رئیس مجلس نمایندگان قزاقستان نیز در این دیدار با اشاره به ٢٥ سالگرد برقراری روابط سیاسی دو کشور گفت: گسترش مناسبات ایران و قزاقستان در تمامی زمینه ها بویژه در عرصه های اقتصادی و تجاری به نفع دو ملت است.

وی با ابراز خرسندی از سفر هیات پارلمانی ایران به قزاقستان و شرکت در همایش پارلمانی حمایت قانونی از اقتصاد فناوری گفت: مجلس قزاقستان از توسعه ارتباطات دو کشور بویژه در عرصه پارلمانی حمایت می کند.

کارپوویچ همچنین از گروه های دوستی پارلمانی در مجالس دو کشور خواست تا ضمن شناسایی توانمندی های دو کشور، زمینه لازم برای گسترش هرچه بیشتر مناسبات فیمابین در عرصه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را فراهم کنند.

نایب‌رئیس مجلس قزاقستان در پایان این دیدار ضمن تاکید بر لزوم مبارزه جدی با تروریسم گفت: جمهوری اسلامی ایران شریک قزاقستان در برقراری صلح و امنیت در منطقه است و تداوم رایزنی و تبادل نظر میان دو کشور از اهمیت فراوانی برخوردار است.

انتهای پیام/

جمهوری اسلامی ایران شریک قزاقستان در برقراری صلح و امنیت در منطقه است

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۰۲۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، محمد اله‌یاری مدیرعامل بنیاد رودکی به همراه امیرعباس ستایشگر معاون آفرینش‌های فرهنگی هنری و اردوان جعفریان مشاور امور بین‌الملل این بنیاد دوشنبه دهم اردیبهشت ماه با لیلیا ووتینوا دبیر اول و رایزن فرهنگی و ایوان ریازانوف وابسته فرهنگی سفارت روسیه در ایران پیرامون گسترش فعالیت‌های فرهنگی هنری با محوریت بنیاد رودکی دیدار و گفت‌وگو کردند.

در ابتدای این دیدار محمد اله‌یاری فومنی ضمن خوش‌آمدگویی، با برشمردن ظرفیت‌های هنری کشور روسیه، به توانمندی‌های بنیاد رودکی اشاره کرد و گفت: این مجموعه با توجه به جایگاه فرهنگی هنری خود در کشور و با توجه به دارا بودن زیرساخت‌ها، تالارهای مختلف و برج آزادی، می‌تواند محل مناسبی جهت تبادلات فرهنگی هنری بین ۲ کشور باشد.

مدیرعامل بنیاد رودکی به تجربیات برگزاری برنامه‌های بین‌المللی مشترک با روسیه از جمله حضور ارکستر سمفونیک در جام جهانی ۲۰۱۸، اجرای ارکستر ملی در هفته فرهنگی ایران در روسیه اشاره کرد و توضیح داد: باتوجه به ظرفیت‌های بسیار در حوزه‌های مختلف موسیقایی و هنری در ایران و روسیه، با ایجاد پل ارتباطی و معرفی بنیادهای فرهنگی هنری این کشور که در نوع فعالیت، با بنیاد رودکی همسو هستند می‌توان قدم‌های مهمی را در عرصه توسعه دیپلماسی فرهنگی و برقراری بیشتر تعاملات فرهنگی هنری برداشت.

لیلیا ووتینوا رایزن فرهنگی روسیه نیز با استقبال از این دیدار و ابراز خرسندی از ظرفیت‌های بنیاد رودکی ضمن تشکر از رویکرد این بنیاد و اعلام آمادگی خویش برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف هنری و ابراز تمایل برگزاری برنامه‌های مشترک، از بررسی و ایجاد راهکارهای گسترش همکاری‌ها در قالب امضای تفاهم نامه‌ها و اجرایی شدن آن خبر داد و افزود که تلاش خود را خواهد کرد که ارگان‌های هنری این کشور به جهت همکاری و تبادلات فرهنگی هنری ۲ طرفه اقدام کنند.

ایجاد ارتباط و تبادل فرهنگی با بنیادهای هنری روسیه، حضور گروه‌های طرفین در جشنواره‌های معتبر ایران و روسیه، امکان اجرای برنامه برای ارکسترهای سمفونی ۲ طرف، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف هنری در عرصه تجسمی و دعوت از رهبران مهمان برای ارکستر سمفونیک تهران و برگزاری هفته‌های مشترک فرهنگی از دیگر پیشنهادهای اله‌یاری به رایزن فرهنگی روسیه بود.

کد خبر 6092908 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • تروریسم یک تهدید مشترک برای کشورهای منطقه است
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • کاظمی قمی: افغانستان شریک ما در مبارزه مشترک با تروریسم است
  • صاحب‌نظر روس: ایران الگوی مثال‌زدنی پیشرفت برای شرق و غرب است
  • ساکا: نشان دادیم که از فصل گذشته درس گرفته‌ایم؛ منچسترسیتی بی نقص نیست
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود