Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد درویش در همایش مدرسه طبیعت در شیراز با اشاره به این موضوع که برای اولین بار بعد از انقلاب در دولت روحانی توانستیم طرحی را در سازمان ملل بدون حتی یک مخالف به تصویب برسانیم گفت: این طرح از پویش نجات میانرودان و جلوگیری از عملیات سد سازی بر روی دجله حمایت می کند.

وی افزود:‌اگر دولت ترکیه طرح سدسازی برروی دجله را اجرا کند باعث خواهد شد که به جای ۲۵ استان کشورمان تمام کشور درگیر ریزگردها شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درویش اضافه کرد: در صورتی که این حمایت ها و امضاها به یک میلیون امضا برسد با شکایت در دادگاه لاهه می توان به عنوان جنایت علیه بشریت جلو طرح های سدسازی دراین منطقه را گرفت.

معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست نیز چندی پیش اعلام کرد:‌ ترکیه با سدسازی های خود موجب خشک شدن هورالعظیم و بروز ریزگرد در خوزستان شده است.

سرچشمه رود دجله در ترکیه است.

مدیرکل دفتر مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست به اثرات زیانبار سدسازی در کشورمان هم اشاره کردو گفت:برخی از سدها که در ایران احداث شده موجبات تخریب محیط زیست و خشکی تالاب ها و دریاچه ها را فراهم کرده، همه ما مقصریم، به عنوان انسانهایی که عشق مان کره زمین است باید ناخشنودی خود را ابراز و نسلی را تربیت کنیم که سرزمین برایش مهمتر از شهر، خانواده و خودش باشد، در مدارس طبیعت تسهیل گران محیط زیست این شرایط را برای کودکانمان فراهم می کنند.

مدیرکل دفتر مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست همچنین با بیان این که درنظام آموزشی کشورمان مشکلاتی وجود دارد که باید آنها را اصلاح کنیم بر عشق ورزی بیشتربه سرزمین تاکید کرد و گفت: اگر این عشق را به فرزندانمان بیاموزیم می توانیم منتظر معجزه در نجات سرزمین مان باشیم.

وی مدارس طبیعت را مکانی دانست برای افزایش مهارت های زندگی ، افزایش خلاقیت و شرایطی که کودکان خود خردمندانه ترین پاسخ ها را در محیط های طبیعی و بدون آموزش مستقیم کشف می کنند.سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست فارس هم در این همایش گفت:با تلاشهای چندین ساله دوستداران محیط زیست فارس مدارس طبیعت در شیراز با این اندیشه که یکی از راهکارهای بهبود زندگی بهبود محیط زیست است کار خود را آغاز کرد.

نبی الله مرادی افزود: نسخه ای که دفتر مشارکت های مردمی سازمان به عنوان یکی از راه های نجات کشور از وضعیتی که دچار آن شده ایم دنبال می کند مدارس طبیعت است امیدواریم در استان فارس هر چه بیشتر این طرح نهادینه شود و خانواده ها با استقبال از این مدارس مهارت های اجتماعی فرزندانشان را برنامه ریزی و دنبال کنند.

مدرسه طبیعت متشکل از یک فضای نیمه مزرعه و نیمه وحشی است و از طریق تسهیل ارتباط کودک با طبیعت، رشد سالم شناختی، هیجانی عاطفی و ارزشی کودکان به همراه زمینه سازی رفتارهای دوستدار محیط زیست را دنبال می کند.

۲ مدرسه طبیعت در شیراز از مهرماه سال گذشته بطور آزمایشی کار خود را آغاز کرده اند که بطور متوسط روزانه ۳۵ کودک،سه ساعت را در این مکان می گذرانند.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۰۲۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از ثبت اولین مشاهده‌ گونه با ارزش و نادر پلنگ ایرانی در سال ۱۴۰۳ توسط عکاسان حیات وحش با هماهنگی این اداره کل در زیستگاه‌های استان خبر داد.

علی سالاروند امروز (دهم اردیبهشت ماه) گفت‌: با ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سفیدکوه خرم‌آباد توسط عکاسان حیات‌ وحش با هماهنگی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، اولین حضور این گونه ارزشمند در مناطق حفاظت‌شده استان در سال ۱۴۰۳ تایید شد.

وی ادامه داد: وجود پلنگ به‌عنوان گونه چتر یا سایبان Umbrella Species یا به عبارتی جانوری که حضورش در یک محیط برای سایر گونه‌ها جنبه حمایتی دارد، نشان‌دهنده پویایی آن زیست‌بوم و تکمیل زنجیره غذایی منطقه و زیستگاه‌ است.

وی با تقدیر از خدمات محیط‌بان‌ها، بیان کرد: دستیابی به این سطح امنیت در مناطق تحت مدیریت اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان در وهله اول حاصل برنامه‌ریزی و تلاش شبانه‌روزی محیط‌ بان خدوم در حفاظت از محیط زیست استان و در وهله دوم هوشمندسازی مناطق حفاظت‌شده و استفاده از فناوری‌های نوین است که نتیجه آن، ارتقای امنیت و افزایش مشاهده تعداد گونه‌های حیات وحش در مناطق حفاظت‌شده استان در دو سال گذشته بوده است.

سالاروند توضیح داد: در ایران ۱۰ گونه گربه‌سانان وجود داشته که با انقراض شیر ایرانی و ببر مازندران، این تعداد به هشت گونه کاهش یافته و از هشت گونه گربه‌سانان کشور تاکنون پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده که نشان‌دهنده غنای تنوع زیستی استان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اضافه کرد: پارسال سه قلاده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های استان لرستان مشاهده و ثبت شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله