Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-02@02:53:22 GMT

پرستاری که برای ازدواج دخترش به دادگاه رفت

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۰۴۰۲۹

«ملیحه» که 50 سال دارد پشت در شعبه 264 مجتمع قضایی ونک نشسته بود. شوهر او 14 سال پیش و به دنبال مشاجره‌ای سخت خانه را ترک کرده و به محل نامعلومی رفته بود. با این حال زن تنها ترجیح داده بود صبر کند تا شاید شوهرش برگردد. اما او هرگز برنگشت و در همه این سال‌ها تمام عشق و امید ملیحه بزرگ کردن تنها دخترش بود که حالا در رشته مهندسی فارغ‌التحصیل شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملیحه و «سیروس» 25 سال پیش باهم ازدواج کرده بودند. در آن سال‌ها ملیحه پرستار موفقی بود که در بیمارستان به دلسوزی و مهربانی شهرت داشت. در یکی از روزهای کاری‌اش بود به داد زنی رسیده بود و همین موضوع باعث علاقه‌مندی بی‌اندازه زن بیمار به پرستار جوان شد.به همین خاطر خیلی زود ملیحه را برای پسرش خواستگاری کرد. شب خواستگاری ملیحه خبردار شد که سیروس پدرش را در کودکی از دست داده و از آنجا که خودش هم در کودکی مادرش را از دست داده بود، احساس کرد درد مشترکی با هم دارند و می‌توانند همدیگر را درک کنند. با این حال احساس می‌کرد سیروس روحیه بسیار حساس و شکننده‌ای دارد. ولی در اوج تردید و به خاطر اصرارهای دوخانواده سرانجام «بله» را گفت و با مهریه یک میلیون تومان پول نقد و سه سفر زیارتی به عقد سیروس درآمد.

ملیحه کارش را خیلی دوست داشت و به همین خاطر در طول سال کمتر به مسافرت می‌رفت، برای همین از شوهرش اجازه خواست تا به جای سفر زیارتی هزینه آن را به مؤسسات خیریه حمایت از زنان بد سرپرست بدهند. شوهرش هم موافقت کرد، اما از این موضوع دلخور شد و یک هفته با ملیحه قهر کرد. این ماجرا جرقه نخستین اختلاف‌های میان عروس و داماد را زد، با این حال ملیحه با خرید بلیت یک سفر زیارتی از درآمد خودش، معذرت خواهی کرد و دل شوهرش را به دست آورد. آنها در طول 10 سال زندگی مشترک مثل هر زن و شوهر دیگری بارها با هم اختلاف نظر پیدا کردند اما هیچ وقت سیروس معذرت خواهی نمی‌کرد و عادت داشت فقط قهر کند. در همه آن مشاجره‌ها به طور معمول ملیحه پیش دستی می‌کرد و با معذرت خواهی یا خرید گل و شکلات آشتی می‌کرد، اما بعد از تولد دخترشان تصمیم گرفت با قهر کردن شوهرش بعد از هر دعوا مقابله کند شاید رویه‌اش عوض شود. اما سیروس به جای عوض کردن روش برخورد خودش در آشتی کردن، بعد از قهر کردن نزد خانواده‌اش می‌رفت و تا چند هفته بعد مادرش میانجیگری می‌کرد تا به خانه برگردد. کم توجهی سیروس به همسر و دخترش و بهانه گیری‌های او باعث شد که اختلاف‌های آنها هر روز بالا بگیرد تا اینکه سیروس یک شب پس از دعوای شدیدی رفت و خانواده‌اش را برای همیشه تنها گذاشت.
ملیحه طی هفته‌ها و ماه‌های اول تصور می‌کرد که سیروس بالاخره به خانه بازخواهد گشت، اما او نیامد و مادرش هم گفت دیگر حوصله وساطت ندارد. خانم پرستار هم سعی کرد سرش را به بزرگ کردن دخترش و رسیدگی به بیماران گرم کند. چند سال از ماجرای قهر سیروس گذشت و خبری از برگشتن‌ او نشد. در این مدت همکاران ملیحه و حتی مادر سیروس به ملیحه پیشنهاد کردند به دادگاه برود و طلاق بگیرد. اما خانم پرستار اهمیتی به خواسته آنها نداد و ترجیح داد شناسنامه‌اش به مهر طلاق آلوده نشود و دخترش نیز عنوان «فرزند طلاق» پیدا نکند.حالا از روزی که سیروس زندگی مشترک با ملیحه و دخترش را ترک کرده بود، 14 سال می‌گذشت و در این مدت تنها خبری که از او به گوش خانم پرستار رسید ازدواج مجددش با یک دختر جوان بود. با همه این سختی‌ها او هیچگاه درخواست طلاق نداد و ترجیح داد همه وقت و انرژی‌اش را صرف خوشبختی دخترش کند.حالا دختر ملیحه یک خواستگار تحصیلکرده از خانواده‌ای اصیل و ثروتمند داشت که مورد تأیید ملیحه نیز بود. اما به لحاظ قانونی و شرعی، او نمی‌توانست بدون اجازه پدرش ازدواج کند. برای همین از چند ماه پیش ذهن ملیحه درگیر این موضوع بود که چگونه می‌تواند رضایت پدر را برای عروسی دخترش بگیرد که طی 14 سال گذشته ریالی برای او خرج نکرده و حتی حالش را هم نپرسیده بود؟ خانم پرستار منتظر بود تا وارد شعبه 264 شود.
در همان حال که منتظر بود با خودش گفت: «به هر حال یا باید از راه قانونی اجازه ازدواج دخترم را بگیرم یا باید به سراغ پدرش بروم و از او بخواهم یک بار مردانگی کند و بیاید، برای خوشبختی دخترش...» بعد یادش آمد که پدر خودش بعد از مرگ مادرش هیچ وقت ازدواج نکرد و او را بزرگ کرد و به دانشکده پرستاری فرستاد. آنگاه دوباره با خودش گفت: «کاش شوهر من هم مثل پدرم مرد بود!»

منبع:ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۰۴۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است

عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت در دومین روز از مراسم هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور در مشهد مقدس، با بیان اینکه کمبود پرستار یک‌ مسئله جهانی است، اظهار کرد: در جهان 28 میلیون نفر کادر پرستاری داریم اما نیاز جهان 34 میلیون نفر است یعنی با کمبود 6 میلیون پرستار در جهان مواجه هستیم؛ از این رو سازمان جهانی بهداشت تاکید دارد که گسترش خدمات سلامت از حوزه پرستاری تعمیق بیشتری پیدا کند تا عدالت در سلامت، محقق شود.

وی افزود: عدالت در سلامت در سرفصل‌های وزارت بهداشت نیز قرار گرفته است؛ این عبارت به معنای دسترسی آسان و ارزن مردم به خدمات باکیفیت و ایمن است.

عبادی درباره آمار پرستاران فعال در کشور تصریح کرد: در حوزه درمان و مراقبت گروه پرستاری 230 هزار نفر در مراکز درمانی فعال هستند و این عدد در بین جمعیت 550 هزار نفری کارکنان وزارت بهداشت قابل توجه است و بنابراین پرستاران می‌توانند در سنجه‌های مختلف نظام سلامت اثرگذار باشند و رضایت آنها نیز به رضایت گیرندگان خدمت منجر می‌شود.

وی با بیان اینکه جمعیت پرستاران به لحاظ تعداد بعد از جمعیت معلمان در آموزش و پرورش دومین رتبه را در کشور دارد، بیان کرد: براساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب، بی توجهی به پرستاری بی توجهی به سلامت جامعه است و این موضوع نگاه ما به پرستاری را ویژه‌تر می‌کند و دغدغه ما در رابطه با سلامت مردم را افزایش می‌دهد. از سوی دیگر پرستاران نقش های متنوعی در نظام سلامت ایفا می کنند و با توجه به اینکه تا 30 سال آینده یک چهارم جمعیت سالمند می‌شوند جایگاه آن‌ها در نظام سلامت باید ارتقا یابد.

عبادی با اشاره به اینکه در رشته‌های گروه پرستاری شامل اتاق عمل و فوریت‌های پزشکی سالانه 15 هزار نفر تربیت می‌شوند، خاطرنشان کرد: همچنین 13 رشته کارشناسی ارشد پرستاری داریم که شامل مراقبت‌های ویژه کودکان و نوزادان، اورژانس، بزرگسالان، سلامت جامعه، روان پرستاری و ‌.. است. 

وی با اشاره به نقش پررنگ بانوان در شغل پرستاری بیان کرد: در دنیا 90 درصد پرستاران را بانوان و 10 درصد را مردان تشکیل می‌دهند اما در کشور ما پذیرش دانشجویان آقا افزایش یافته و 75 درصد پرستاران بانوان و 25 درصد آقایان هستند. جمعیت بزرگ بانوان در این حرفه نشان از تاثیرگذاری زنان در اجتماع دارد و نیاز به توجه خاص به این گروه را بیشتر می‌کند زیرا ماهیت پرستاری سخت است و شیفت‌های غیرمتعارف در آن وجود دارد و خدمت پرستاری یک لحظه نیز قابل متوقف شدن نیست.

وی ادامه داد: میانگین سهم سلامت از درآمد ناخالص داخلی در اکثر کشورهای جهان 8 درصد است، این شاخص در برخی کشورهای پیشرفته به 11 درصد نیز می‌رسد اما در کشور ما 3 تا 5 درصد بوده است. در دوره کرونا که نگاه ویژه‌ای به حوزه سلامت شد این عدد افزایش پیدا کرد و اکنون به 3 تا 4 درصد از سهم تولید ناخالص ملی رسیده است.

وی با بیان این‌که انسان سالم محور توسعه پایدار است، تصریح کرد: حوزه سلامت در توسعه هر کشوری اهمیت دارد. در صد سال گذشته نگرانی جامعه بشریت محدود به سلامت جسمانی بود اما بعد از توسعه فناوری‌ها و سرعت بیش از حد زندگی روزمره، به تدریج موضوع سلامت روان، سلامت اجتماعی و معنوی نیز مورد توجه قرار گرفتند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه در دسترس بودن و ارزان بودن خدمت موانعی دارد، گفت: یکی از رویکردهایی که کشورها به کار گرفته‌اند استفاده از نیروهای چندکاره است. پرستاران این قابلیت را دارند که بر اساس برنامه‌های درسی‌شان در حوزه‌های پیشگیری، ارتقای سلامت، مراقبت و درمان و توانبخشی مشارکت کنند. برای مثال در کشورهای حوزه اسکاندیناوی اولین مراجعه مردم به پرستاران و مراقبین سلامت است و برآوردها نشان داده 85 درصد خدمات اولیه سلامت توسط این نیروها قابل انجام است.

وی با بیان اینکه در توازن نیروی انسانی و به کارگیری نیروی انسانی نیاز به بازنگری داریم، تاکید کرد: ظرفیتی که به طور خاص و عام در پرستاری ایران وجود دارد می‌تواند بسیاری از خلاهای مراقبتی را پوشش دهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • پرستاری یک شغل سخت و دشوار است/ ۷۵ درصد پرستاران ایران زن هستند
  • شغل پرستاری ماهیت سخت و دشواری دارد
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • تعداد پرستاران زن در ایران، ۷۵درصد بیش از پرستاران مرد است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری
  • گول خوردیم؛ این تصویر ترانه علیدوستی فیک از آب درآمد
  • واکنش مادر ترانه علیدوستی به حواشی یک عکس با دخترش | تصویر