Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز؛ سیدرضا نورانی در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران، در باره تولید عسل ارگانیک در کشور با بیان اینکه مسیر پروازی زنبور عسل حدود ۵ کیلومتر است اظهار داشت: کسانی که در زمینه تولید عسل ارگانیک کار می کنند باید کندوی آنان در جایی قرار داشته باشد که در آنجا از هیچ گونه مواد شیمیایی استفاده نشده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در فاصله ۵ تا ۶ کیلومتری از این مکان، مواد شیمیایی که زنبور بتواند به آن دسترسی پیدا کند وجود نداشته با شد.

نورانی با بیان اینکه در حال حاضر در کشور ما کمتر از ۵ درصد عسل ارگانیک تولید می شود خاطرنشان کرد: متأسفانه هنوز تولید عسل ارگانیک جز اولویت ها و برنامه های رسمی دولت نیست.

به گفته رئیس انجمن ارگانیک ایران در حال حاضر سطح زیر کشت محصولات ارگانیک در کشور حدود ۴۳ هزار هکتار است، ضمن اینکه ۳۸ هزار هکتار نیز در عرصه های طبیعی، تولید محصولات ارگانیک داریم.

وی با اشاره به اینکه ایران رتبه ۴۳ جهان را در زمینه تولید محصولات ارگانیک دارد افزود: زنبور داری ارگانیک صنعتی نو است که ما با همکاری سازمان مرکزی تعاون روستایی به خوبی اطلاع رسانی های لازم را در این زمینه به زنبور داران انجام داده ایم.

نورانی با بیان اینکه عسلی که از کشور صادر می شود گواهی های اتحادیه اروپا را دارد تأکید کرد: تاکنون عسل مرجوعی به کشور نداشته ایم ضمن اینکه میزان صادراتمان محدود است چرا که حجم تولید عسل در کشور ما زیاد نیست. امیدوار هستیم در دولت دوازدهم توسعه صادرات بیشتری داشته باشیم.

رئیس انجمن ارگانیک ایران اعلام کرد: برای اولین بار این انجمن تصمیم گرفته شرکت تعاونی ارگانیک را در کنار سازمان مرکزی تعاون روستایی ایجاد کند که این حرکت خوبی در زمینه محصولات ارگانیک است و سازمان مرکزی تعاون روستایی کمک ویژه ای به ایجاد این شرکت تعاونی کرده است.

نورانی در ادامه با بیان اینکه بیش از یک میلیون کندوی ارگانیک زنبور عسل در جهان وجوددارد افزود: ۷۰ درصد این کندوها در اروپا، ۱۹ درصد آن در آمریکای لاتین، ۱۰ درصد در افریقا و یک درصد به صورت پراکنده در کشورهای مختلف قرار دارد.

به گفته وی کشورهای بلغارستان، ایتالیا و فرانسه به ترتیب رتبه های اول تا سوم در این زمینه را دارند.

در ادامه این نشست محمدرضا اردکانی عضو انجمن ارگانیک ایران از برگزاری کارگاه آموزشی زنبور داری ارگانیک در محل سازمان مرکزی تعاون روستایی در روزهای ۱۳ و ۱۴ تیرماه خبر داد و اظهار داشت: این کارگاه قرار است با همت چهار نهاد از جمله سازمان مرکزی تعاون روستایی، انجمن ارگانیک و دو نهاد بین‌المللی برگزار شود.

منبع: مهر

402

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۰۴۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش میانگین تورم سالانه به کمتر از ۴۰ درصد/ نرخ تورم برای دهک بدون یارانه نقدی چند درصد است؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ در شرایطی که نرخ تورم سالانه در پایان اسفندماه سال قبل به رقم ۴۰.۷ درصد رسیده بود، این شاخص تورمی در شروع سال جدید کاهش داشته و به نرخ ۳۸.۸ درصد برای کل کشور رسیده است. هرچند نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های شهری و روستایی به ترتیب ۳۸.۹ و ۳۸ درصد به ثبت رسیده است که نسبت به ماه قبل، افت داشته است.

به گونه‌ای که بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳؛ نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های کشور به ۳۸.۸ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ۱.۹ واحد درصد کاهش یافته است. منظور از نرخ تورم سالانه، درصد تغییر میانگین اعداد شاخص قیمت در یک سال منتهی به ماه جاری، نسبت به دوره مشابه قبل از آن می‌باشد. این در حالی است که نرخ تورم سالانه خوراکی‌ها و غیرخوراکی‌ها برای کل کشور به ترتیب ۳۷.۳ و ۳۹.۵ درصد بوده است که نسبت به پایان سال قبل، کاهشی بوده است.

همچنین با توجه به اینکه تورم ماهانه، درصد تغییر عدد شاخص قیمت، نسبت به ماه قبل است، این نرخ در فروردین امسال برای خانوار‌های کشور برابر ۲.۶ درصد بوده است که نسبت به رقم ۲ درصدی در اسفندماه، اندکی رشد داشته است. از سوی دیگر، نرخ تورم ماهانه برای مناطق شهری و روستایی به ترتیب ۲.۵ و ۳.۱ درصد بوده است که نسبت به ماه قبل، افزایش داشته است. هرچند این شاخص در گروه خوراکی‌ها و غیرخوراکی به گونه‌ای بوده است که نرخ تورم ماهانه خوراکی‌ها برای کل کشور ۲.۹ درصد به ثبت رسیده است که برابر با نرخ تورم ماهانه خوراکی‌ها برای خانوار‌های شهری است. همچنین نرخ تورم ماهانه کل کشور برای غیرخوراکی‌ها و خدمات، ۲.۵ درصد به ثبت رسیده است که نسبت به اسفندماه، بیشتر شده است.

اما در بخش تورم نقطه به نقطه خانوار‌های کشور؛ آمار رسمی مرکز آمار بیان می‌کند در فروردین ماه سال جاری، تورم نقطه به نقطه خانوار‌های کشور، ۳۰.۹ درصد بوده است؛ یعنی خانوار‌های کشور به طور میانگین، ۳۰.۹ درصد بیشتر از فروردین ماه ۱۴۰۲ برای خرید یک «مجموعه کالا‌ها و خدمات یکسان» هزینه کرده‌اند. تورم نقطه به نقطه فروردین ماه ۱۴۰۳، در مقایسه با ماه قبل، ۱.۴ واحد درصد کاهش داشته است.

این شاخص تورم نقطه‌ای برای خانوار‌های شهری و روستایی به ترتیب ۳۱.۵ و ۲۷.۵ درصد بوده است که نسبت به ماه قبل، کمتر بوده است. هرچند نرخ تورم نقطه به نقطه کل کشور در گروه خوراکی ها، ۲۳.۸ درصد به ثبت رسیده است که نسبت به رقم ۲۵.۲ درصدی اسفندماه، کمتر است. این شاخص خوراکی‌ها برای مناطق شهری و روستایی به ترتیب ۲۴.۲ و ۲۲.۲ درصد به ثبت رسیده است.

نرخ تورم برای دهک بدون یارانه نقدی 

همان طور که بیان شد؛ نرخ تورم سالانه کشور در فروردین ماه ۱۴۰۳، برابر ۳۸.۸ درصد بوده است که نگاهی به تغییرات این شاخص در دهک‌های مختلف مشخص می‌شود که دامنه تغییرات تورم سالانه برای دهک‌های مختلف هزینه‌ای از ۳۴.۷ درصد برای دهک اول، تا ۴۰.۱ درصد برای دهک دهم است.

به گونه‌ای که دهک دهم جامعه که یارانه نقدی از دولت دریافت نمی‌کند، با بیشترین نرخ تورم سالانه مواجه بوده و حتی در گروه خوراکی و غیرخوراکی هم به ترتیب نرخ تورم سالانه ۳۹.۶ و ۴۰.۳ درصدی را تجربه کرده است که در مقابل نرخ ۳۱.۱ درصدی تورم سالانه خوراکی‌ها برای دهک اول با کمترین درآمد، اختلاف دارد.

دیگر خبرها

  • افزایش تولید فولاد خام ایران
  • طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد
  • نرخ تورم ماهانه چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری کمتر است
  • بازدید رئیس شبکه دامپزشکی فریمان از کارخانجات خوراک دام فریمان
  • ۱۸۰۰ تن عسل در کهگیلویه و بویراحمد تولید شد
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • ۴ فیلم کوتاه‌داستانی در سینمای جوان مهاباد تولید شد
  • عوامل محیط زیستی، دلیل ۲۵ درصد مرگ و میر‌ها
  • کاهش میانگین تورم سالانه به کمتر از ۴۰ درصد/ نرخ تورم برای دهک بدون یارانه نقدی چند درصد است؟
  • تولید بیش از ۱۲ هزار تن عسل در فارس