Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، کمپانی بوئینگ، به دنبال توسعه هواپیمای مسافربری بدون خلبان است! در جلسه مطبوعاتی پیش از نمایشگاه هوایی پاریس، بزرگترین تولیدکننده هواپیمای جهان اعلام کرد که به دنبال توسعه هواپیمایی مسافربری بدون خلبان است و در نظر دارد برخی از تکنولوژی‌های لازم برای چنین طرحی را سال آینده آزمایش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این طرح ممکن است کمی غیر قابل باور به نظر برسد اما به گفته مایک سینِت، نائب رئیس توسعه محصولات بوئینگ، با وجود پهپاد‌های خودکاری که هم اکنون با قیمت هزار دلار در دسترس هستند، تکنولوژی‌های پایه برای رسیدن به این هدف در دسترس است.

امروزه هواپیماهای مسافربری می‌توانند با کمک رایانه کنترل پرواز، عمل نشست، برخواست و پرواز را انجام دهند و تعداد خلبانان هم در طی سال‌ها از 3 نفر به 2 نفر کاهش یافته است.

سینت که خودش نیز خلبان است، می‌گوید برخی از تکنولوژی‌ها همین تابستان در یک شبیه‌ساز آزمایش خواهد شد و به گفته خودش سال آینده نیز هواپیمایی که برخی از اعمالش را هوش مصنوعی به عهده خواهد داشت پرواز خواهد کرد.

به گفته شبکه ایمنی هوانوردی، هواپیمای مسافربری بدون خلبان باید از استاندارد‌های ایمنی مسافرت هوایی، که ایمن ترین سالش را در 2016 تجربه کرده، برخوردار باشد. به علاوه کمپانی بوئینگ باید مقامات هوانوردی را که هنوز نمی‌دانند چنین هواپیمایی را چگونه باید تصدیق کنند نیز قانع کند.

به گفته مارکوس دایمند، یکی از افسران فنی و ایمنی فدراسیون خلبانان استرالیا، زمان زیادی لازم است تا مقامات هوانوردی و همچنین مسافران چنین تکنولوژی را تایید کنند.

«چه کسی حاضر خواهد شد که سوار این هواپیما شود؟ دهه‌ها طول خواهد کشید تا مردم به هواپیمای مسافربری بدون خلبان که آن‌ها را به هر جایی ببرد اعتماد کنند. اگر زمانی برسد که اکثر مردم از ماشین‌های بدون راننده استفاده کنند، شاید پذیرش هواپیمای مسافربری بدون خلبان نیز در آن زمان محتمل‌تر باشد. اما در حال حاضر مقامات ارشد ما کمی نگران این مسئله هستند و ما به دقت این روند را زیر نظر داریم.»

با این حال شرکت‌های هواپیمایی در میان کسانی هستند که از این ایده استقبال می‌کنند. بخشی به این خاطر که پیش‌بینی می‌شود در طی 20 سال آینده و با افزایش رو به رشد تقاضا برای مسافرت‌های هوایی در کل دنیا، به بیش از یک و نیم میلیون خلبان نیاز خواهد بود.

کمپانی بوئینگ به ساخت هواپیمای جدید خود نیز نزدیک‌تر شده است. این هواپیما قرار است شکاف میان هواپیمای باریک پیکر 737 و هواپیمای پهن پیکر 787 را پر کند. بوئینگ قصد دارد این هواپیما را تقریبا تا سال 2025 به مشتریان در سراسر جهان عرضه کند.

به گفته کوین مک آلیستر، مدیر اجرائی بخش هواپیماهای تجاری بوئینگ، این کمپانی پس از گفت و گو‌های دقیق و جامع با حدود 60 شرکت مشتری خود به این نتیجه رسیده است که فاصله مسافتی که هواپیماهای پهن پیکر در حال حاضر پرواز می‌کنند با مسافتی که هواپیماهای باریک پیکر پرواز می‌کنند بسیار زیاد است.

«فاصله بین این دو، مسافتی است که هواپیماهای باریک پیکر ما و یا رقبای ما نمی‌توانند پوشش دهند. تنها هواپیماهای پهن پیکر می‌توانند چنین مسافتی را پرواز کنند؛ سوال اینجاست که آیا هواپیمای جدید ما می‌تواند این شکاف را به شکلی موثر و به صرفه تر پوشش دهد؟»

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۰۵۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی دولت: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد

سخنگو و دبیر هیأت دولت با اشاره به افزایش تجارت خارجی کشور در ماه گذشته، تصریح کرد: بر اساس گزارش گمرک ایران، تجارت خارجی کشور در فروردین ماه ۱۴۰۳ با رشدی ۴۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

بهادری جهرمی اضافه کرد: تراز تجاری در فروردین ماه که بخش عمده‌ای از آن در کشور ما [با توجه به آغاز سال جدید]تعطیل است، حتی بدون احتساب نفت نیز مثبت شد.

تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • رسوایی پدافندی هوایی اسرائیل رو شد
  • پایان روابط تجاری ترکیه ـ اسرائیل/ اردوغان در جنگ غزه به دنبال چیست؟
  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • سخنگوی دولت: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • ترکیه کلیه فعالیت‌های تجاری با رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد