Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی معماری روز یک شنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: مشارکت دانشجویان در کلیه امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌ها از اداره خوابگاه‌ها گرفته تا فعالیت مستمر در کانون‌های فرهنگی، هنری، انجمن‌های علمی، نشریات دانشجویی، امور آموزشی و ... از جمله سیاست‌های دولت تدبیر و امید در حوزه دانشگاه‌ها است که با راه‌اندازی «کمیته دانشجویی مفدا» دانشجویان حتی در امور رسانه‌ای همه به کمک مسؤولان دانشگاهی آمده و در کنار آنها نقش‌آفرینی خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در مردادماه سال گذشته از 64 وب‌سایت خبری فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور وزیر محترم بهداشت رونمایی شد. این وب‌سایت‌ها در راستای رفع مشکل گردش صحیح و به موقع اخبار فعالیت‌های مختلف فرهنگی و دانشگاهی دانشگاه‌ها راه‌اندازی شدند و بحمدالله تا امروز فراتر از پیش‌بینی‌های انجام شده فعالیت و کنشگری داشته‌اند.
معماری با بیان این‌که یکی از مشکلات و موانع پیش روی این وب‌سایت‌های خبری کمبود شدید نیروی انسانی متخصص و کارآمد در حوزه روابط عمومی است، گفت: مشکل کمبود نیروی انسانی جزء مشکلات اساسی بخش‌های مختلف فرهنگی کشور است و ما متأسفانه شاهد این موضوع هستیم که در معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور این کمبود حادتر و ریشه‌ای تر است.
مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، افزود: از طرف دیگر ما در دانشگاه‌ها ظرفیت‌ها و استعدادهای بالقوه دانشجویی داریم که تجربه به اثبات رسانده که هر زمان به درستی و درجای صحیح خود از آنها استفاده شده و به آنها اعتماد شده است، منشأ تحول بوده‌اند.
معماری افزود: بنابراین در راستای مرتفع نمودن کمبود منابع انسانی و همچنین بهره‌گیری از توان و تخصص دانشجویان علامند به عرصه رسانه، برای اولین بار کمیته‌ای تحت عنوان «کمیته دانشجویی مفدا» در هر یک از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تشکیل شده که به عنوان بازوی دانشجویی به مدد مدیران روابط عمومی معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خواهند آمد.
وی با اشاره به این‌که آیین‌نامه نحوه تشکیل این کمیته با تأیید و امضای دکتر فراهانی معاون وزیر بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است، توضیح داد: در این آیین‌نامه تأکید شده که اعضای کمیته وظیفه تولید اخبار، تهیه گزارشات مطبوعاتی، انجام مصاحبه، عکاسی خبری، تصویربرداری، تدوین فیلم‌ها، تولید کلیپ و تیزر، تهیه خبرنامه و کلیه فعالیت‌های رسانه‌ای مرتبط با معاونت فرهنگی و دانشجویی را بر عهده دارند.
وی با بیان این‌که همه دانشجویان علوم پزشکی علاقمند و آشنا به فعالیت‌های رسانه‌ای امکان عضویت در «کمیته دانشجویی مفدا» را خواهند داشت، تصریح کرد: گذراندن حداقل یک نیم‌سال تحصیلی، نداشتن حکم قطعی محرومیت از تحصیل به مدت یک نیم‌سال تحصیلی یا بیشتر از سوی شورای انضباطی دانشگاه و عدم سابقه مشروطی برای دو نیم سال تحصیلی متوالی یا سه نیم‌سال متناوب تنها شروط ثبت نام و فعالیت در «کمیته‌های دانشجویی مفدا» است.
وی ادامه داد: البته مدیران روابط عمومی معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور موظف هستند در هر سال تحصیلی آموزش‌های لازم را جهت آن دسته از دانشجویان علاقمندی که تخصص و مهارت لازم را ندارند، برگزار کنند.
معماری افزود: اعضای کمیته دانشجویی مفدا در سه سطح «اعضای واحد تخصصی»، «مسؤول واحد تخصصی» و «دبیر» زیر نظر مدیر روابط عمومی فعالیت خواهند کرد، که البته معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور باید بر مبنای میزان ساعت فعالیت هر یک از اعضای کمیته که توسط مدیر روابط عمومی اعلام می‌شود، اقدام به پرداخت حق‌الزحمه کار دانشجویی به اعضا نمایند که البته این آیین‌نامه و جزئیات فعالیت در آن در پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به نشانی www.mefda.ir در دسترس است.
معماری در پایان خاطر نشان کرد: پس از شکل‌گیری کمیته دانشجویی مفدا برای هر یک از اعضا بر اساس نوع مسؤولیت آنها، کارت شناسایی عکس‌دار صادر می‌شود و این کارت در تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور معتبر است.
فراهنگ ** 1355 **1823 خبرنگار: علی اکبر قزوینیان ** انتشار: طاهره نبی اللهی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۰۵۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۵۴ آزمایشگاه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور آزمایشگاه‌ های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون آزمایشگاه‌ های بیمارستانی، درمانگاهی و خصوصی زیر پوشش این دانشگاه در شهر مشهد از لحاظ تجهیزات آزمایشگاهی به‌ روز هستند و بیش از ۹۸ درصد آزمایش‌ های تشخیصی در این شهر تحت پوشش این دانشگاه انجام می شود.

  سعید اشکانی‌ فر امروز در نشستی خبری در مشهد افزود: در شهرستان‌ های تابعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز موضوعاتی همچون دسترسی راحت، افزایش سطح کمی و کیفی خدمات آزمایشگاهی و توسعه خدمات این حوزه مورد توجه قرار گرفته است.   وی ادامه داد: در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۲۵۴ آزمایشگاه بیمارستانی، درمانگاهی و خصوصی فعال است که از این تعداد ۲۱۵ آزمایشگاه آن در مشهد و ۳۹ مورد دیگر در شهرستان‌ های تابعه این دانشگاه بوده است.   مدیر امور آزمایشگاه‌ های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنین از این تعداد آزمایشگاه، ۵۲ آزمایشگاه، بیمارستانی شامل ۳۷ مورد در مشهد و ۱۵ مورد در شهرستان‌ ها، ۷۷ آزمایشگاه، درمانگاهی شامل ۷۲ مورد در مشهد و پنج مورد در شهرستان‌های طرقبه-شاندیز، تایباد، چناران و قوچان و ۱۲۵ آزمایشگاه، خصوصی شامل ۱۰۶ مورد در مشهد و ۱۹ مورد در شهرستان‌ هاست.   اشکانی‌فر افزود: آزمایشگاه‌ های بیمارستان‌ ها به‌صورت شبانه‌ روزی خدمت‌ رسانی می کنند و خدمات بخش خصوصی هم در شیفت‌ های صبح و عصر ارائه می‌ شود.   وی ادامه داد: تنوع سبد آزمایشگاهی هم در طی سال‌های اخیر بیشتر شده است و با توجه به راه‌ اندازی شبکه آزمایشگاهی نگاه ویژه‌ تری به بحث مرجعیت علمی و عملی در حوزه علوم آزمایشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد داریم.   مدیر امور آزمایشگاه‌ های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر این که هر آزمایشگاه فعال نیازمند منابع انسانی، سرمایه‌ای و تجهیزاتی است گفت: هزینه‌ها در همه حوزه‌ ها سال به سال در حال افزایش است اما تعرفه‌ خدمات آزمایشگاهی متناسب با رشد قیمت‌ ها افزایش نیافته است.   اشکانی‌ فر افزود:باید از ظرفیت شرکت‌ های دانش‌ بنیان در بحث کیت‌ ها و دیگر تجهیزات مصرفی آزمایشگاهی بیش از پیش استفاده شود، ضمن این که پیشنهاد استفاده از سامانه‌ های اپلیکیشنی را هم داریم.   وی ادامه داد: تعرفه‌های خدمات پزشکی از ۲۰ تا ۴۰ درصد افزایش می‌ یابد که این رقم در حوزه‌ های مختلف متفاوت است اما به‌طور کلی افزایش ۳۵ درصدی در بیشتر حوزه‌ ها از جمله حوزه علوم آزمایشگاهی دیده شده است.   مدیر امور آزمایشگاه‌ های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بازپرداخت‌ هزینه‌ های بیمه‌ ها از جمله‌ مشکلات حوزه آزمایشگاه ها بوده و است و هم اکنون بیش از ۶ ماه تاخیر در پرداخت ها وجود دارد.   اشکانی فر افزود:تغییر مدام و روزآمد تست‌ ها هم مشکل دیگر آزمایشگاه‌ هاست که از بیمه‌ها می‌ خواهیم از حوزه علوم آزمایشگاهی حمایت کنند و از پزشکان هم می‌ خواهیم از درخواست تست‌ هایی که ضروری نیست خودداری کنند اقدامی که نه تنها در تشخیص بیماری نقشی ندارد، بلکه هزینه زیادی هم به حوزه علوم آزمایشگاهی تحمیل می‌ کند.   وی با بیان این که بازدید از آزمایشگاه‌ ها به‌ صورت مستمر انجام می‌ شود و با متخلفان طبق قانون برخورد می‌شود اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۶۸۲ بازدید از آزمایشگاه ها صورت گرفته و به ۵۰ شکایت ثبت شده رسیدگی شده است و ۱۲۰ پرونده قضایی تشکیل شده و برای تعدادی هم حکم تعطیلی موقت صادر شده است تا به وضعیت آنان رسیدگی شود.

دیگر خبرها

  • دانشجویان رسالت بزرگی در احیای حرکت‌های فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها دارند
  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • فعالیت ۲۵۴ آزمایشگاه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • جزئیات اعطای تسهیلات به دانشجویان برتر المپیاد ورزش‌های فناورانه اعلام شد
  • ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان
  • ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت نام کردند
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می شود
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • اعلام زمان شروع نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی
  • زمان شروع نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد