Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تحریم اقتصادی نفت در سال 1973 باعث حوادثی گردید که تجارت خودرو را شدیداً تحت تأثیر قرار دادند. در مدت هشت هفته تحریم انحصاری نفت، مدیران ارشد «جنرال موتورز» دستور تولید اولین «کادیلاک» با سایز بین المللی را صادر کردند. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان؛زمانی که نسل اول خودروی «کادیلاک سویل»(Seville) در سال 1976 رونمایی گردید، نام آن از نسخه سقف دار مدل Eldorado سالهای 1956 تا 1960 به عاریه گرفته شد، ولی این خودروی جدید با نسل قبلی خود نقاط مشترکی نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در حقیقت خودروی «سویل» از لحاظ ظاهری، ارتباط مستقیمی با مدل ساده «شورلت» یعنی Nova داشت، یک خودروی بدون ادعا و بدون حاشیه که در ابتدا برای رقابت با خودروی «فورد فالکون» ساخته شد.

جنرال موتورز جمعاً 199,304 دستگاه از «کادیلاک سویل» را به عنوان خودرویی لوکس در فاصله سال‌های 1976 تا 1979 ساخت که آن با قیمت پایه 12,479 دلار به فروش رسید.

تحریم اقتصادی نفت در سال 1973 باعث حوادثی گردید که تجارت خودرو را شدیداً تحت تأثیر قرار دادند. در مدت هشت هفته تحریم انحصاری نفت، مدیران ارشد «جنرال موتورز» دستور تولید اولین «کادیلاک» با سایز بین المللی را صادر کردند.

علی‌رغم ابعاد نسبتاً کم این خودرو در آن زمان، حتی با وجود اینکه بیشتر از 60 سانتیمتر کوتاه تر و حدود نیم تن سبک تر از برادران بزرگتر خود بود، هیچ‌گاه از «سویل» به عنوان یک خودروی جمع و جور یاد نشد.

همچنین برچسب قیمت «سویل» «کادیلاک» از بقیه مدلهای این خودرو(به غیر از مدل های لیموزین) گرانتر بود.

سیاست قیمت گذاری این خودرو، ترفندی بود تا با فروش بالای «مرسدس بنز» و دیگر خودروهای لوکس وارداتی آمریکا رقابت نماید. ابعاد قطعات تریم داخلی خودرو، ظاهر نجیب، طراحی بدنه صاف و تزئینات مناسب آن، نمای موقّر و متینی به این خودرو بخشیده است. مانند خریداران امروزی خودروهای غیرهیبریدی، خریداران این خودرو نیز کسانی بودند که از پس مصرف بالای سوخت این خودرو برمی آمدند.

«کادیلاک سویل» در مقایسه با مدل کشیده و بلند «الدورادو» وظیفه خطیری را در حفظ ارزشهای برند «کادیلاک» برگردن داشت و از طراحی ناب و جدیدی برخوردار بود. طراحی بدنه و سقف که با اقتباس از محصولات «رولز رویس» انجام شده بود، با خطوط صاف و مستقیم انجام گرفته و حتی چراغهای عقب و جلوی آن به شکل مستطیل طراحی شده اند.

چرخها با اندازه بزرگ تعبیه شده اند و قالپاقها از نوع سیمی طراحی شده اند. تودوزی چرم و تریم داخلی همرنگ بدنه در خودروی «سویل»، شیشه های برقی، دنده اتوماتیک، سیستم صوتی رادیو و پخش با هشت آهنگ ویژه برند «کادیلاک» و برخورداری از سیستم پیشرفته کروزکنترل، این خودرو را در کلاس خودروهای لوکس آن زمان و بالاتر از مدل های دیگر «کادیلاک» قرار می دهد.

گذشته از آن، خودروی «سویل» دارای سیستمی به نام Calling Card می باشد که در صورت حرکت در سرعتهای بالا و عدم استفاده از سیستم صوتی خودرو، سیستم پخش این خودرو به صورت خودکار یکی از هشت آهنگ برند «کادیلاک» را پخش می کند تا سکوت درون کابین را بشکند، با توجه به اینکه حتی در سرعت های بالا نیز در اتاق «سویل» بسیار آرام، بدون لرزش و بی صدا می باشد. اولین آهنگ این مجموعه هشت تایی Cadillac Presents the Music Master و آخرین آن ها Sound Salute to Cadillac است.

اولین سری خودروهای تولیدی سال 1976 دارای غربیلک فرمان سه پره ای، جلوپنجره شانه تخم مرغی با طرح چهارخانه و ترمزهای دیسکی/کاسه ای بودند، ولی در سالهای بعدی، این خودرو با جلوپنجره ای با خطوط عمودی، غربیلک فرمان دو پره و ترمزهای دیسکی/ دیسکی ارائه گردید.

امتیازاتی مانند اندازه جمع و جور تریم داخلی، شیشه های برقی، میزان مصرف سوخت مناسب، قدرت ملایم و نرم، طراحی ظاهری زیبا و لوکس بودن تجهیزات، برگ برنده خودروی «کادیلاک سویل» می باشند. «سویل» یک لوگوی تاریخی محسوب می گردد، چرا که این مدل از «کادیلاک» با طراحی نوآورانه در آن زمان با کیفیت و شرایطی متفاوت به بازار معرفی گردید و از سال 1979 دیگر خودرویی با این نام تولید نشد.

عبارت «کادیلاک کوچک» در تبلیغات آن زمان این خودرو، ترکیبی متضاد محسوب می شد که در زمان معرفی این خودرو به بازار آمریکا، امتیازا ویژه ای برای این برند به ارمغان آورد. این خودرو دقیقاً همزمان با حمله طرحهای بدنه بیضی شکل و خطوط منحنی روی بدنه مدلهای لوکس و حتی برخی خودروهای سواری اقتصادی توسط برندهای مطرح، رونمایی گردید که در زمان خود با بدنه ای صاف و خطوط مستقیم، تازگی داشت و در حقیقت، در بازار خودروی متلاطم و آشفته آن زمان یک جزیره آرام محسوب می شد.

خودروی «کادیلاک سویل» توسط دو نوع پیشرانه بنزینی و دیزل هشت سیلندر خورجینی(V8) از نوع OHV به حجم 5.7 لیتر از شرکت Oldsmobile تقویت گردیده است که عملکردی همانند یک «مرسدس بنز کلاس S» را برای «سویل» فراهم می کرد.

این پیشرانه 16 سوپاپ در نوع بنزینی، قدرت 170 تا 180 اسب بخار را در دور موتور 4200 دور در دقیقه و گشتاوری معادل 366 نیوتون متر در دور موتور 2000 دور در دقیقه ایجاد می نماید و در نوع دیزل، قدرتی معادل 120 اسب بخار را در دور موتور 3600 دور در دقیقه و گشتاوری معادل 298 نیوتون متر را در دور موتور 1600 دور در دقیقه تولید می کند.البته خریداری نوع گازوئیلی این خودرو توصیه نمی شود.

قدرت موتور توسط یک گیربکس سه سرعته اتوماتیک هیدرولیک (Hydramatic) به محور عقب خودرو منتقل می گردد. میزان مصرف بنزین در این خودرو، در سیکل شهری 14.5 لیتر و در سیکل جاده ای 12.5 لیتر در هر صد کیلومتر می باشد که با احتساب وزن 1920 کیلوگرمی آن و نسبت به خودروهای V8 چهل سال قبل، نسبتاً پایین است.

از آنجا که شاسی خودروی «کادیلاک سویل» از شاسی X شکل «شورلت نوا» اقتباس شده است، مهندسان «جنرال موتورز» برای تبدیل پلتفرم خودروی ساده و بی آلایش «شورلت نوا» به خودروی ارزشمند «کادیلاک سویل»، کار پرمخاطره و ریسک بزرگی را انجام دادند. فنرهای عقب توسط آسترهایی از جنس تفلون پوشانده شده، کلیه مهره ها و واشرها توسط اپوکسی ایمن گردیده و خارهای اضافی برای ارائه یک سواری بدون ارتعاش و تکان تعبیه شده بودند. این خودروی دیفرانسیل عقب به دلیل برخورداری از فرمان هیدرولیک و سیستم تعلیق نرم، در جاده های صاف، هموار و بدون دست انداز، حس سواری یک خودروی بزرگتر را القاء می کند.

سیستم تعلیق جلوی خودرو از نوع فنر لول و در عقب از نوع فنر تخت نیمه بیضی تعبیه شده اند. سیستم ترمز این خودرو در مدلهای تولیدی سال اول، در جلو از نوع دیسکی و در عقب از نوع کاسه ای بود که در تولیدات بعدی، سیستم ترمز در جلو و عقب، هر دو به صورت دیسکی تبدیل شدند.

فروش سال اول این خودرو حتی همزمان با رکود اقتصادی کشور آمریکا به 45000 دستگاه رسید که تا سال 1979 مجموعاً حدود 200 هزار دستگاه از آن تولید گردید.منبع:سبقت‌آزادانتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۰۷۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سورپرایز ایران خودرو برای خودروی محبوب

  به گزارش پارس نیوز، متقاضیان پژو پارس که اولویت تحویل خودروی آنها زمستان ۱۴۰۲ و بهار ۱۴۰۳ اعلام شده و پیامک دریافت کردند، چنانچه هنوز امکان واریز وجه را پیدا نکردند می توانند تا روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت امسال نسبت به تکمیل وجه اقدام کنند.

ایران خودرو این مهلت سه روزه را در شرایطی اعلام کرد که ثبت نام کنندگان پژو پارس فرصت ۱۰ روزه ای برای واریز وجه داشتند.

اما با توجه به افزایش قیمت انواع پژو پارس برخی از متقاضیان درخواست تمدید مدت واریز وجه را از آبی های جاده مخصوص داشتند. این خودروساز نیز با توجه به درخواست مشتریان زمان واریز وجه را برای خریداران پژو پارس که موعد تحویل خودروی آن رسیده به مدت ۷۲ ساعت تمدید کرد.

دیگر خبرها

  • سیستم‌های صوتی XTRIM VX | تجربه حضور در یک کنسرت اختصاصی
  • فیلم| خودروی اسپرت برقی جدید BYD
  • سورپرایز ایران خودرو برای خودروی محبوب
  • خودروی سواری در تصادف با میکسر مچاله شد
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان (فیلم)
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • تصاویر عجیبی از خودروی سانتافه در نمایشگاه خودروی پکن + تصاویر
  • (تصاویر) شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه خودرو پکن
  • گاک آیون وی ؛ الگو طراحی این خودرو چینی یک دایناسور بوده است! (+تصاویر)
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد