Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری کشور، گفت: یک دهه از تصویب قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری می گذرد، اما هنوز اجرایی نشده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر زینب فدایی، اظهارداشت: قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری ششم تیر ۹۶ وارد ۱۰ سالگی خود می شود که پس از گذشت یک دهه از تصویب آن در مجلس شورای اسلامی، هنوز اجرایی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این یک قانون بسیار مهم است و می بایست بررسی شود که چه کسانی اجازه اجرایی شدن آن را نمی دهند در حالی که اگر اجرایی شود هم مردم و هم پرستاران از آن سودمند می برند.

فدایی تاکید کرد: مردم به دلیل دریافت خدمات ارزان و با کیفیت از این قانون بهره مند می شوند زیرا در این قانون بسته های خدماتی تعریف شده و باید براساس آن پرستاران ارائه خدمت دهند. لذا، اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری منجر به افزایش خدمات با کیفیت نیز می شود. از طرفی، انگیزه خدمتی پرستاران نیز بالا می رود و این افزایش انگیزه می تواند باعث بهبود کیفیت خدمات پرستاری شود.

وی گفت: متاسفانه پس از گذشت ۱۰ سال این قانون در حال خاک خوردن است و به نوعی این قانون ام المطالبات پرستاری است و خواسته جامعه پرستاری از دولت دوازدهم این است که این قانون بر زمین مانده پرستاری هرچه سریع تر اجرایی شود.

فدایی افزود: قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری می تواند یک هویت حرفه ای برای پرستاران باشد زیرا خدماتی که ارائه می دهند تعریف شده است و از طرفی اگر تحت پوشش بیمه ای قرار گیرد می تواند دست افرادی که فاقد صلاحیت هستند از ارائه خدمات پرستاری کوتاه نماید زیرا در حال حاضر در هر کوچه و برزنی ما شاهد ارائه خدمات پرستاری توسط افراد غیر حرفه ای و فاقد صلاحیت هستیم .

عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری، گفت: این قانون در کنار اجرای صحیح صلاحیت حرفه ای می تواند به نفع جامعه و پرستار باشد اما متاسفانه هیچ اراده ای برای اجرای این قانون در دولت یازدهم دیده نشد اما امیدواریم در دولت دوازدهم این قانون اجرایی شود و با توجه به اینکه در تبلیغات خود از پرستاری نام برده اند، انشالله در دولت دوازدهم شاهد اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری و از آن مهمتر تحت پوشش بیمه قرار گرفتن تعرفه های پرستاری باشیم.

فدایی تاکید کرد: اجرای قانون باید توسط وزارت بهداشت باشد و تا کنون هیچ اراده ای برای اجرای این قانون وجود نداشته و کسانی که ذی نفع هستند اجازه ی اجرای این قانون را نمی دهند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۰۸۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعرفه‌های غیرمنطقی عاملی برای افت کیفیت خدمات سلامت است

رئیس سازمان نظام پزشکی همدان، گفت: تعرفه‌های غیرمنطقی در حوزه پزشکی و درمان عاملی برای افت خدمات سلامت است‌. - اخبار استانها -

علیرضا مدرکیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم درهمدان، با بیان اینکه تعرفه‌های جدید ویزیت و خدمات پزشکی به استان ابلاغ شده است،‌ اظهار داشت: این تعرفه‌ها متناسب با خدمتی که پزشکان ارائه می‌دهند نیست و بدون شک این موضوع آسیب‌هایی را برای بخش سلامت جامعه به دنبال دارد.

وی با تاکید بر اینکه وقتی تعرفه‌ها غیرواقعی باشد کیفیت خدمات سلامت پایین می‌آید، تصریح کرد: برای حفظ کیفیت خدمات باید هزینه‌ها متناسب با نوع خدمات تعیین شود که متاسفانه این اتفاق نیفتاده است.

رئیس سازمان نظام پزشکی همدان با بیان اینکه وقتی تعرفه‌ها پایین است پزشکان تمایلی به انجام خدمات پرخطر ندارند، عنوان کرد: پزشک با جان بیمار سر و کار دارد بنابراین باید هزینه‌ها در حدی باشد که پزشک مسئولیت انجام یک جراحی یا درمانی خاص را برعهده بگیرد.

مدرکیان با اشاره به اینکه وقتی مبالغ متناسب با ریسک خدمات نیست، کیفیت خدمات کاهش پیدا میکند و خدمات القایی افزایش می‌یابد، گفت: همین الان شاهد حذف مطب‌های عمومی و تبدیل آن به مطب‌های پوست و زیبایی هستیم که آسیبی بزرگ برای‌ حوزه سلامت است.

وی با بیان اینکه خدماتی که باید توسط پزشک عمومی ارائه شود تغییر کرده است، تصریح کرد: یک پزشک عمومی مسئولیت تشخیص و درمان بیماری را در مراجعه کنندگان بر عهده دارد اما وقتی تعرفه ویزیت  پایین است ترجیح می‌دهند خدمات پوست و زیبایی ارائه دهند و با مسئولیت کمتر درآمد بیشتری کسب کنند.

رئیس نظام پزشکی همدان از کاهش چشمگیر درخواست مجوز برای تاسیس مطب پزشکان عمومی خبر داد و گفت: این موضوع یک آسیب است و برای دولت هزینه‌های‌ زیادی به دنبال دارد.

مدرکیان با تاکید بر اینکه ما تنها صنفی هستیم که تعرفه‌هایمان را هیئت وزیران تایید می‌کند، تصریح کرد: برای تعیین تعرفه‌های پزشکی هیچ نماینده‌ای از ما پای میز مذاکره حضور ندارد‌.

وی با بیان اینکه امسال افزایش 35 درصدی تعرفه‌ها را ابلاغ کردیم، گفت: ابتدا این رقم 46 درصد بود که با نظر کارشناسان سازمان برنامه و بودجه به 35 درصد کاهش یافت‌.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • افزایش ۵۰ درصدی حق‌الزحمه کار دانشجویان پرستاری
  • تعرفه‌های غیرمنطقی عاملی برای افت کیفیت خدمات سلامت است
  • مقابله پلیس با اعتراضات مخالفان دولتی در گرجستان
  • تعرفه روانشناسی در سال ۱۴۰۳
  • موافقان و مخالفان تشدید مجازات سرقت زیر ۲۰ میلیون چه گفتند؟
  • حق ویزیت خدمات روانشناسی و مشاوره اعلام شد
  • وضعیت تعرفه‌های پرستاری در سال جدید / تصویب تعرفه ترجیحی برای اولین بار
  • وضعیت تعرفه‌های پرستاری در سال جدید/تصویب تعرفه ترجیحی برای اولین بار
  • تعرفه‌های خدمات پرستاری در سال ۱۴۰۳ اعلام شد