Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سید کاظم طباطبایی، امام جمعه کاشمر، در خطبه‌های نماز عید سعید فطر که در زیارتگاه شهید مدرس برگزار شد، با اشاره به دعای امام سجاد(ع) در خصوص وداع ماه مبارک رمضان که می‌فرمایند: «خدایا مصیبت از دست دادن ماه مبارک رمضان را با مبارک قرار دادن روز عید فطر برای ما جبران فرما و این روز را بهترین روزی که بر ما گذشته است قرار بده»، گفت: خداوند متعال در این ماه هر مستمند و گنه‌کاری را مشمول لطف و رحمت الهی خود قرار داده، پس قطعا از دست دادن چنین ماهی مصیبت بزرگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه امام سجاد(ع) می‌فرمایند: عید فطر آخرین فرصت و وسیله برای آمرزش ما و جبران از دست دادن ماه مبارک است، از دست دادن این ماه را جبران‌ناپذیر دانست.
حجت‌الاسلام طباطبایی با بیان اینکه با عیدی روز عید فطر باید مصیبت از دست دادن ماه مبارک رمضان را جبران کرد، اهمیت عید سعید فطر را کمتر از شب‌های قدر ندانست.
وی با اعلام اینکه اگر اعتقاد به امامت و امیرالمؤمنین(ع) داریم، باید اعتقاد به ولایت‌فقیه هم داشته باشیم، اظهار کرد: اعتقاد به ولایت‌فقیه را تنها یک امر سیاسی ندانست بلکه باور دینی است.
امام جمعه کاشمر بیان کرد: وقتی رهبری فرمایشی دارند و مطلبی را بیان و مواضعی را در عرصه‌های مختلف اتخاذ می‌کنند، این فصل‌الخطاب بوده و کسی نباید سؤال کند که درست هست یا نه.
وی عنوان کرد: اعتبار ولایت‌فقیه بدین خاطر هست که ولایت پیامبر(ص) و امام معصوم(ع) را دارد از همین رو ما باید اطاعت کنیم.
حجت‌الاسلام طباطبایی با اشاره به توهین به رئیس جمهور در راهپیمایی روز قدس، افزود: اهانت‌کنندگان به ریاست محترم جمهوری وجاهت ملت را زیر سؤال می‌برند و اگر هم انتقادی هست باید به‌طور قانونی مطرح شود.
وی با تأکید بر اینکه این‌گونه حرمت شکنی‌ها، گستاخی و بی‌ادبی‌ها موجب هرج و مرج و بی‌نظمی در جامعه می‌شود، اظهار کرد: ملتی که رشد فرهنگی و سیاسی بالایی داشته و در انتخابات، مراسم‌های دینی، مذهبی و راهپیمایی‌های مختلف حضور پرشوری دارد، نمی‌تواند این‌گونه حرکات زشت، قبیح و افسارگسیخته را تحمل کند.
امام جمعه کاشمر با اعلام اینکه باید مشخص شود این افراد چه کسانی هستند که این چنین به شخصیتی که منتخب مردم است، اهانت می‌کنند، افزود: این افراد باید تحت تعقیب قانونی قرار بگیرند و با آن‌ها برخورد شود.
وی با اشاره به اینکه مردم ما از شعور سیاسی و معنوی بسیار بالایی برخوردار هستند، بیان کرد: هرگونه توهین و اهانت به رئیس جمهور کشور جمهوری اسلامی ایران بی‌ادبی بوده و از نظر ما محکوم است.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۱۱۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگوی تلفنی بایدن با امیر قطر و السیسی درباره آتش‌بس در غزه

رئیس جمهور آمریکا با امیر قطر و رئیس جمهور مصر درباره آتش‌بس غزه تلفنی گفت‌وگو کرد.

به گزارش مشرق، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر و عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر درباره تحولات نوار غزه گفت‌وگوی تلفنی کرد.

طبق گزارش رأی الیوم، امیر قطر و جو بایدن درباره تلاش‌های ۲ کشور برای رسیدن به یک توافق آتش‌بس فوری در نوار غزه گفت‌وگو کردند.

السیسی و بایدن نیز درباره آخرین تحولات مذاکرات کنونی و تلاش‌های مصر برای رسیدن به یک آتش‌بس در نوار غزه و معامله تبادل اسرا رایزنی کردند.

السیسی و بایدن بر خطر عملیات نظامی در شهر رفح و تأثیر آن بر بحران فاجعه بار انسانی در نوار غزه و امنیت و ثبات منطقه تاکید کردند.

السیسی بر لزوم ورود کافی کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تاکید کرد.

۲ طرف بر لزوم تلاش برای ممانعت از گسترش دایره جنگ و اهمیت راه حل ۲ دولت به عنوان تنها راه برای تحقق امنیت و ثبات در منطقه تاکید کردند.

در این تماس تلفنی درباره شراکت استراتژیک بین مصر و آمریکا و ادامه فعالیت مشترک برای تقویت روابط دوجانبه گفت‌وگو شد.

به رغم هشدارهای بین‌المللی نسبت به پیامدهای فاجعه بار حمله به رفح به خاطر وجود ۱.۴ میلیون آواره فلسطینی در آنجا، رژیم صهیونیستی همچنان بر حمله به رفح پافشاری می‌کند. مصر نگران این است که عملیات نظامی رژیم صهیونیستی منجر به ورود آوارگان فلسطینی به خاک این کشور شود.

از چند ماه پیش مصر، قطر و آمریکا رهبری مذاکرات غیرمستقیم بین رژیم صهیونیستی و جنبش حماس برای آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا را بر عهده دارند اما به دلیل مخالفت تل‌آویو با خواسته حماس برای پایان جنگ و خارج کردن نیروهای خود از نوار غزه و بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال غزه نتیجه نداشته است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • پخش زنده| جشنواره ملی امتنان از کارگران با حضور رئیس‌جمهور
  • گفت‌وگوی تلفنی بایدن با امیر قطر و السیسی درباره آتش‌بس در غزه
  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری
  • ماجرای جنجالی اهانت به امام خمینی (ره) در کتاب درسی هند؟
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • مردم از گرانی فوق العاده رنج می‌برند
  • رئیس شورای شهر: سال آینده نمایشگاه کتاب به «شهر آفتاب» منتقل می‌شود
  • ببینید | حرکت جنجالی وزیر خارجه آمریکا با رئیس جمهور چین
  • ببینید | حواشی جالب سفر رئیس جمهور به پاکستان