Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - عضو کميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نهم با بيان اينکه دولت چندين سند تعهدآور در سال‌هاي اخير امضا کرده است، گفت: تيم اقتصادي دولت بايد ساماندهي شود.

موسي‌الرضا ثروتي امروز در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس استان تهران درباره لزوم ايجاد تغييراتي در کابينه دولت دوازدهم اظهار کرد: ابتدا تيم اقتصادي دولت بايد ساماندهي شود و ساير وزارتخانه‌ها با وزارت اقتصاد هماهنگ باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه بين وزارت اقتصاد و وزارت صنعت، معدن و تجارت هماهنگي وجود ندارد، ادامه داد: سازمان تأمين اجتماعي و وزارت بهداشت و درمان نيز با هم هماهنگ نيستند و اختلافات بين وزارت بهداشت و درمان و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي بايد کنار گذاشته شود و با هم هماهنگ شوند.
عضو کميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نهم با تأکيد بر اينکه دولت در حوزه اشتغال بايد تصميماتي جدي اتخاذ کند، تصريح کرد: چند بار در گذشته مجلس شوراي اسلامي مواردي را در زمينه اشتغال مصوب کرد اما دولت به آن عمل نکرده است.
ثروتي با اشاره به اينکه دولت برخلاف شعارهاي داده‌شده برنامه‌اي براي مردم محروم و مناطق کمتر توسعه‌يافته ندارد، افزود: دولت تنها شعار داده و اراده‌اي براي اين کار ندارد.
وي بيان کرد: چهار درصد بودجه در مجلس براي توازن منطقه‌اي اختصاص يافت اما در نهايت سه درصد مصوب شد و دولت به آن عمل نکرد و اين قول رئيس‌جمهور به مناطق محروم تنها شعار بوده است.
عضو کميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نهم با تأکيد بر اينکه نيازمند تحولات جدي در گمرکات، صادرات و واردات هستيم، افزود: متأسفانه هنوز اين اتفاق رخ نداده است.
ثروتي با اشاره به اينکه قرارداد کرسنت که وزير و در مجموع دولت پاي آن را مانند قرارداد 2030 امضا کرد، تعهداتي براي نظام جمهوري اسلامي به همراه داشت، تصريح کرد: طبق آن بايد گاز مجاني به ترکيه بدهيم و تخلفاتي در وزارت نفت در حوزه اين قرارداد صورت گرفته است.
وي با بيان اينکه رئيس‌جمهور نبايد بي‌خيال قرارداد کرسنت شود، افزود: دولت اگر وزير را عوض کند، بحث کرسنت منتفي مي‌شود اما اگر عوض نشود، اين قرارداد به قوت خود باقي است.
عضو کميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نهم با تأکيد بر اينکه مجلس شوراي اسلامي و شوراي عالي انقلاب فرهنگي درباره سند 2030 غفلت کردند، تصريح کرد: وزارتخانه‌هاي مربوطه و انديشمندان ما هم غفلت کردند و به‌موقع نسبت به آن حساسيت به خرج ندادند.
ثروتي با اشاره به اينکه اين سند حاکميت شبکه جهاني بر فرهنگ کشور را نشان مي‌دهد، تصريح کرد: متأسفانه آمريکايي‌ها و اروپايي‌ها تصميم‌گيرنده امور جهان براي بسياري از کشورها هستند اما نمي‌توانند براي ما تصميم بگيرند.
وي با بيان اينکه آنها اهميتي به ديدگاه‌ها و نظرات دانشمندان شرق، خاور نزديک و دور و ساير کشورها نمي‌دهند، افزود: حق وتوي برخي کشورها در سازمان ملل متحد نيز نوعي تبعيض است و تصور مي‌کنند براي همه مسائل جهان بايد تصميم بگيرند.
عضو کميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نهم با تأکيد بر اينکه ايران اسلامي با برخورداري از نظام جمهوري اسلامي اسير تصميمات بين‌الملل و استکبار جهاني نمي‌شود، تصريح کرد: متأسفانه دولت در سال‌هاي اخير سندهايي مانند 2030 را امضا کرده است.
ثروتي با اشاره به اينکه سند آب و هوا و امور زيست‌محيطي از اين‌ دست اسناد هستند، خاطرنشان کرد: کشورهاي نفت‌خيز بايد تاوان رفتارهاي غلط زيست‌محيطي برخي کشورهاي غربي را بدهند.
انتهاي پيام/ي

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۱۵۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به کاهش قیمت دلار در روز‌های اخیر

 با کاهش حدود ۱۰هزارتومانی قیمت دلار و رسیدن قیمت دلار به پایین‌تر از ۶۰هزارتومان، کاربران شبکه‌های اجتماعی در توییت‌هایی تحلیل‌های خود را به اشتراک گذاشتند. کاربران پشتوانه کاهش قیمت دلار را اقتدار نظامی و امنیتی ایران در مواجهه با نظام سلطه دانستند. آنها همچنین از سکوت برخی از رسانه‌ها و چهره‌ها که هنگام بالا رفتن قیمت دلار مدام تحلیل به اشتراک می‌گذارند، انتقاد کردند.

در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور کرده‌ایم:

 سیدمصطفی موسوی‌نژاد:
عده‌ای می‌گفتند افزایش نرخ دلار تا مرز ۷۰هزار تومان ربطی به تنش‌های ایران و اسرائیل نداره و دولت ناتوانی خودش رو به پای این داستان داره فاکتور میکنه! دلار بازار آزاد قبل از حمله اسرائیل به کنسولگری ایران: ۶۱هزار تومان! دلار بازار آزاد، امروز: ۶۱هزار تومان. قضاوت با شما!

 کیان مهزاد:
کاهش قیمت دلار آن هم حدود ۱۰هزارتومان در شرایطی که برخی‌ها می‌گفتند دلار تا ۸۰ و ۱۰۰ هزار تومان هم می‌رود واقعاً خیلی از واقعیت‌ها را نشان می‌دهد. اصلی‌ترین این واقعیت‌ها قیمت‌سازی کانال‌های تلگرامی است. واقعاً راهی برای رهایی اقتصاد از این کانال‌ها نیست؟

 کیمیا مظفریان:
کاهش قیمت دلار در شرایط فعلی اقتصاد کشور، فقط یک اتفاق نیست، معجزه‌ای بسیار شگفت‌انگیزه که نتیجه ۱. تدبیر حکیمانه دولت و ۲. قدرت نمایی موشکی ایران در برابر اسرائیله.

 حسین مردانی:
قیمت دلار کاهش پیدا می‌کند، اما الان خانه هم بخواهی رهن کنی، طرف با دلار ۷۰ تومانی برات فاکتور میکنه! کاهش قیمت دلار قطعاً خوشحال کننده است، اما با قیمت سازی‌های کاذب هم باید برخورد شود. رها کردن بازار در شرایط جنگ اقتصادی عاقلانه نیست.

دکتر رخیده:
چرا اونایی که وقتی یه بحرانی ایجاد میشه و دلار میره بالا ثانیه‌ای گزارش میدن و اعصاب و روان ملت رو داغون میکنن، اما الان که چند روزه دلار سیر نزولی داره و رسیده به ۶۰ چیزی نمیگن؟!

سجاد محمدی:
موشک‌های ایران هم میتونه اسقاطیل رو شخم بزنه، هم میتونه قیمت دلار رو پایین بیاره. از هر طرف که نگاه کنی، دنیا دنیای موشکه. 

 احمد روستایی:
اقتدار امنیتی یک پشتوانه محکم برای اقتصاد است. مصادیق را در ماجرای دلار و کاهش‌های این روز‌ها دیدیم. دلاری که افسار پاره کرده بود و می‌رفت که به بالاتر از ۸۰ برسد حالا به پشتوانه اقتدار امنیتی ایران راه بازگشت را پی گرفته است. فهم این معادلات آینده‌ساز است. 

 محمد مهدی مصلحی:
اونایی که میگفتن «اگه ایران، اسرائیل رو تنبیه کنه دلار بالای ۷۰ تومن میشه» کجای مجلس نشستن؟! بله؛ اقتصاد، به قدرت نظامی هم بستگی داره. 

محمدی ثابت:
جنگ اقتصادی امریکا علیه ما، برای تضعیف ارزش ریال است که بار‌ها و بار‌ها در بیان مقامات امریکایی به این موضوع تصریح شده است. ‎#جنگ_دلار

 حسن حسن‌خانی:
لابه‌لای حرف‌های نادرست درباره ارز، عوامانه‌ترین و بی‌اساس‌ترین حرفی که در این سال‌ها شنیدم این بوده: نرخ ارز درجه تب بدن بچه است! گوینده چنین سخنی قبل از تمسخر اقتصاددانان و پزشکان، خودش را مضحکه خاص و عام کرده. 

 کاربری با نام «احترام»:
خدا کنه قیمت‌ها هم به همین دلار زیر ۶۰تومان برگرده. الان شما برو یک قطعه برای ماشینت بخر. طرف به مبنای دلار۷۰تومانی کشیده روی قطعه. همه هم حرفشون اینه که دلار الکی ریخته و برمی‌گرده. واقعاً نظارت دولت باید اینجا‌ها پررنگ بشه.

منبع: روزنامه جوان

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • پرونده ب_ز بسته شد؛ حالا نوبت به کرسنت است
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به کاهش قیمت دلار در روز‌های اخیر
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟
  • بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند
  • ترکیه: ۱۵ تروریست در شمال عراق از پای درآمدند
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • بورل: چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • الدفاعی: وعده صادق، پایان‌بخش توهم ارتش شکست‌ناپذیر اسرائیل