Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

نایب رییس کمیسیون عمران مجلس از وجود یک میلیون و پانصد هزار خودروی فرسوده در کشور خبر داد و گفت: این تعداد خودرو باید طی یک برنامه 4 ساله نوسازی شوند.

مجید کیان پور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، از وجود یک میلیون و پانصد هزار خودروی فرسوده در کشور خبر داد و با بیان اینکه نوسازی خودروهای فرسوده باید در اولویت قرار گیرند، گفت: سالانه تعداد زیادی نیز به تعداد این خودروها افزوده می شود بنابراین ضروری است طی یک برنامه 4 ساله در جهت نوسازی تمامی آنها گام برداشت و چنانچه برنامه زمانبندی شده مناسبی را برای نوسازی نداشته باشیم روند نوسازی آنها به کندی طی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی،با بیان اینکه روند نوسازی اتوبوس های فرسوده مناسب است، گفت: میانگین سن اتوبوس های فرسوده 10 سال اما مینی بوس ها بالای 30 سال است.

نایب رییس کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه خودروهای فرسوده نقش موثری در افزایش آلایندگی هوا و تصادفات دارند، افزود: برای بهبود وضعیت هوا و جلوگیری از تصادفات، نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی باید در اولویت قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه تفاهم نامه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی باید میان وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت راه و شهرسازی و وزارت کشور منعقد شود، تصریح کرد: این دستگاه ها باید برنامه ریزی مناسبی را برای نوسازی اتوبوس های درون شهری و برون شهری فرسوده داشته باشند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: ناوگان فرسوده استانداردهای لازم را نداشته و جان میلیون ها هموطن را به خطر انداخته اند؛ در این رابطه لازم است خودروسازها نیز همکاری مناسبی را در نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی داشته باشند.

کیان پور با بیان اینکه برای نوسازی ناوگان فرسوده باید همکاری مشترکی میان وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت کشور انجام شود، تصریح کرد: بانک مرکزی باید خط اعتباری و تسهیلات مناسبی را با یارانه مشخص برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی در نظر گرفته و در اختیار بانک ها قرار دهد و به نوعی پرداخت این تسهیلات را برای بانک ها تکلیف کند.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس دهم، با یادآوری اینکه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی نقش موثری در کاهش تصادفات، بهبود وضعیت زیست محیطی هوای کلانشهرها دارد، ادامه داد: از انجایی که تردد ناوگان حمل و نقل عمومی فرسوده موجب تشدید آلایندگی هوای کلانشهرها می شود بنابراین لازم است سازمان حفاظت محیط زیست ورودی جدی به این موضوع داشته و در جهت تولید خودروهای هیبریدی و برقی گام بردارد.

نایب رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه خودروهای هیبریدی و برقی باید جایگزین خودروهای کاربراتوری شوند، تصریح کرد: خودروها و موتورسیکلت های برقی باید با فرهنگ سازی مناسب به تدریج جایگزین خودرو و موتورسیکلت های کاربراتوری شده و از تکنولوژی روز دنیا بهره ببریم.


وی ادامه داد: برای جایگزینی خودروهای برقی با کاربراتوری باید سیاست های تشویقی مناسبی در نظر گرفته شود که بر همین اساس در لایحه هوای پاک خودروهای برقی - بنزینی، موتورسیکلت و خودروهای الکتریکی تولید داخل از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف شد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه جایگزینی خودروهای برقی با کاربراتوری باید با جدیت پیگیری شود، گفت: برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی فرسوده باید تعداد این خودروها سالانه ارزیابی شده و برای نوسازی آنها برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم.

کیان پور با بیان اینکه باید از تمامی ظرفیت ها برای نوسازی خودروهای فرسوده استفاده کرد، افزود: به صورت جدی باید از تردد خودروهای فرسوده جلوگیری شود.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس دهم، یادآور شد: دستگاه های متعددی متولی نوسازی خودروهای فرسوده هستند به گونه ای که برای نوسازی مینی بوس و اتوبوس های فرسوده برون شهری باید سازمان حمل و نقل جاده ای ورود کند از سویی نوسازی مینی بوس و اتوبوس های فرسوده درون شهری مستلزم نگاه جدی وزارت کشور و مسایل زیست محیطی خودروهای فرسوده نیز باید از سوی سازمان حفاظت محیط زیست پیگیری شود.

نایب رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: تامین اعتبار لازم برای نوسازی وظیفه بانک مرکزی و متولی تولید خودروی جدید نیز وزارت صنعت و معدن و شرکت های خودرویی است؛ باید اقساط تسهیلاتی که برای نوسازی در نظر گرفته می شود به گونه ای باشد که صاحبان خودروها توان پرداخت آنها را داشته باشند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۱۶۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد گفت:  هزار و ۷۱۷ اتوبوس‌های مشهد معادل ۵۵ درصد شامل ۹۹۷ دستگاه اتوبوس سازمانی، ۳۱ دستگاه میدل‌باس سازمانی، ۴۰۵ دستگاه مینی بوس خصوصی و ۲۸۴ اتوبوس خصوصی میانگین عمرشان بین ۷ تا ۱۰ سال است.

 محسن شریعتی افزود:  هم اکنون ۱۶۷ خط اتوبوسرانی در مشهد فعال است که متوسط زمان انتظار مسافران در ایستگاههای اتوبوس پنج دقیقه است.

وی با بیان اینکه این سازمان دارای سه هزار و ۶۹۷ ایستگاه و ۱۸ پایانه متمرکز و ۱۷ پایانه حاشیه ای(خطی) است، افزود: اتوبوسرانی مشهد دارای ۲۹ باجه فروش و شارژ من کارت و ۲۰۰ پایانه دستگاه‌های خودکار شارژ من کارت و ۷۲۸ باب فروشگاه عامل شارژ من کارت در سطح شهر مشهد است.

وی عنوان کرد: به طور متوسط روزانه یک میلیون و ۶ هزار و ۵۱۷ مسافر از ناوگان سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد استفاده می کنند.

شریعتی گفت: خرید ناوگان کف کوتاه مجهز به رمپ ویلچر و کمربند ایمنی ویلچر، توسعه کمی و کیفی زیرساخت‌ها شامل پایانه‌ها توقفگاه‌ها و تعمیرگاه، احداث و توسعه مسیرهای ویژه اتوبوس و خطوط تندرو بی.آر.تی، بازسازی ناوگان فرسوده،رفع نقص دودزایی ناوگان، تجهیز ناوگان به کپسول اطفای حریق و سرویس دهی ویژه دانش‌آموزی، کنترل خشم و استرس امداد و نجات و پیشگیری از تصادفات ویژه راهبران ناوگان، برگزاری دوره‌های روانشناختی برای راهبران پرخطر، تجلیل از اتوبوس رانان نمونه فاقد تصادف و آموزش فرهنگ شهروندی از اقدامات سازمان اتوبوسرانی در راستای ایمنی به شمار می رود.

وی با اشاره به مشکلات و چالشهایی که سازمان اتوبوسرانی با آن مواجه است، ادامه داد: پارک و اشغال ایستگاه‌های اتوبوس توسط سایر خودروها، فرسودگی ناوگان و محدودیت در تامین ناوگان اتوبوسرانی، کیفیت پایین و هزینه بالای قطعات و لوازم یدکی ناوگان اتوبوسرانی، فقدان شبکه معابر مناسب برای سرویس دهی ناوگان در حاشیه شهر مشهد، عدم ایجاد محدودیت در معابر شهری ویژه خودروهای شخصی و نبود اولویت برای تردد ناوگان حمل و نقل عمومی در معابر و تقاطع‌ها از دیگر چالش‌های سازمان اتوبوسرانی مشهد به شمار می‌رود.

طول مسیر اتوبوسرانی در مشهد ٢ هزار و ٧٠٠ کیلومتر است که ٢٣ کیلومتر از آن، مسیر خطوط تندرو و بی. آر. تی است.

دیگر خبرها

  • ۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است
  • رونمایی از خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون شهری در اصفهان
  • نوسازی ۷۲ هزار دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد
  • واکنش تند مدیر روابط عمومی بانک مرکزی به انتقاد میرسلیم
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)