Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@03:34:39 GMT

صادرات ماهی زینتی از محلات سه و نیم برابر شد

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۲۲۴۸۶

صادرات ماهی زینتی از محلات سه و نیم برابر شد

مهدی شاهرخی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:در سال جاری 267 هزار و 674 قطعه ماهی زینتی از محلات به خارج از کشور صادر شد که این رقم در مدت مشابه پارسال 84 هزار قطعه بوده است.
وی، علت افزایش صادرات ماهی زینتی از محلات را استقبال از ماهی های زینتی ریز بیان کرد و افزود: امسال کشورهای هدف صادراتی متقاضی ماهی زینتی ریز با قیمت کمتر ولی حجم بیشتر بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: 51 هزار و 972 دلار از بابت صادرات این میزان ماهی زینتی، عاید آبزی پروران این شهرستان شده است.
رئیس هیات مدیره شرکت آبزی پروری محلات با بیان اینکه ماهیان زینتی این شهرستان به کشورافغانستان و عراق صادر شده است، اظهار کرد: ماهی زینتی صادراتی از این شهرستان در 30 گونه و از گمرکات فرودگاه امام خمینی(ره)، مرز باشماق در مریوان استان کردستان و شلمچه در استان خوزستان ارسال شد.
شاهرخی گفت: 90 درصد صادرات ماهیان زینتی کشور از محلات انجام می شود که این نشان دهنده اهمیت و جایگاه این شهرستان در امر تولید و پرورش ماهیان زینتی است.
وی تصریح کرد: 200 گونه ماهی در 18 کارگاه پرورش ماهی زینتی در محلات تولید می شود که مهمترین این گونه ها شامل دالر، پرت، اسکار، دیسکوز، سنکو، مونی، فلاور و آنجل است.
شاهرخی گفت: 11 میلیون قطعه ماهی زینتی پارسال در کارگاه های پرورشی این شهرستان تولید و روانه بازار شده است.
محلات از شهرستان های جنوب استان مرکزی با 55 هزار نفر جمعیت قطب تولید سنگ تزئینی ساختمان، ماهیان زینتی و گل و گیاه زینتی است.
7277/ 6013/خبرنگار: افسانه آروند***مژگان حیدری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۲۲۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه عرضه آبزیان در بهبهان به زودی ایجاد می‌شود

مرتضی سوری گفت: به منظور دسترسی آسان مردم به آبزیان، ترویج فرهنگ مصرف و فروش مستقیم و بدون واسطه این محصول، بازارچه عرضه آبزیان به زودی در این شهرستان به بهره برداری می‌رسد. 

او با اشاره به آخرین وضعیت راه اندازی طرح پرورش ماهی در قفس در دریاچه سد مارون گفت: طی فراخوان عمومی برای طرح ۱۰۰ تنی و ۲۰۰ تنی پرورش ماهی در قفس در سد مارون سرمایه گذار جذب شده است و در حال حاضر، فرایند انعقاد قرارداد طی می‌شود و در مزایده بعدی سرمایه گذار برای طرح ۴۰۰ تنی مشخص خواهد شد.

مدیرکل شیلات خوزستان ضمن تقدیر از اقدامات موثر شیلاتی شهرستان در زمینه کشت‌های تلفیقی و حداکثر استفاده بهینه از منابع آبی، بهبهان را شهرستانی با حجم انبوهی از پتانسیل‌های آبزی پروری عنوان کرد و ادامه داد: به دنبال فعال کردن تمامی ظرفیت‌های مشاغل خرد و زود بازده در استان هستیم. 

این مقام مسئول خواستار تسهیل قوانین و حمایت از بهره برداران شد و بیان کرد: شهرستان بهبهان با بهره مندی از ۳ رودخانه دائمی پرآب مارون، خیرآباد و زهره با عدم تخصیص آب به طرح‌های آبزی پروی مواجه است.

مدیرکل شیلات خوزستان میزان تولیدات آبزی پروری بهبهان را ۳۲۰ تن اعلام کرد و بیان داشت: ۶۰ واحد دو منظوره پرورش ماهی و کشاورزی، ۴ واحد پرورش متراکم ماهیان گرمابی در این شهرستان فعالیت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • احداث گلخانه در جهت خودکفایی شهرداری در تولید انواع گل + فیلم
  • کشف ماهي قاچاق در سيريک 
  • احداث گلخانه تولید انواع گل
  • پرورش ماهیان گرمابی در دشتستان از طرح‌های اولویت‌دار شیلات است
  • آغاز تولید تخم اصلاح شده ماهی قزل‌آلا در اصفهان
  • آغاز تولید امسال تخم چشم زده ماهی قزل‌آلا در اصفهان
  • طرح «حکمرانی محله محور» با حضور مردم در ورامین اجرا می شود
  • تولید و تکثیر قارچ‌کُش گیاهی فناور به روش ضدبیولوژیکی/ با قارچ‌کُش‌های شیمیایی خداحافظی کنید
  • بازارچه عرضه آبزیان در بهبهان به زودی ایجاد می‌شود
  • تولید ماهانه ۲۵ هزار گیاه زینتی در سرای نوآوری کشت‌بافت رفسنجان/ رشد ۵ برابری درآمدها در دو سال