Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید سپهری راد، مدیرعامل خانه سازمان‌های مردم نهاد استان مرکزی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، با اشاره به هفته مبارزه با مواد مخدر گفت: فعالیت‌های این هفته بیشتر حالت نمادین دارد، قرار است به مناسبت این هفته، در حوزه درمان، کمپ‌هایی که زیر مجموعه شبکه اعتیاد خانه سازمان‌های مردم نهاد هستند هر کدام سه بیمار را بصورت رایگان بستری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در استان 30 کمپ‌ داریم که در مجموع 90 معتاد بصورت رایگان بستری و درمان خواهند شد.وی در ادامه گفت: برگزاری برنامه‌های ورزشی با شعار «ورزش آری، اعتیاد نه» از دیگر برنامه‌های خانه سازمان‌های مردم نهاد است که در قالب مسابقات فوتسال با عنوان «رویش دوباره» در شبکه سازمان‌های مردم نهاد اجتماعی و اعتیاد خانه برنامه‌ریزی و در پایان هفته مبارزه با مواد مخدر اجرایی می‌شود. این مسابقات بین تیم‌های سمن‌های شبکه که شامل کمپ‌ها، سمن‌های پیشگیری و آسیب، باشگاه مثبت، سیکا، و تیمی از بهبود یافتگان آلومینیوم سازی اراک برگزار می‌شود.سپهری‌راد تصریح کرد: اجرای کارگاه آموزش خانواده و عوامل روانی پیشگری از اعتیاد یکی دیگر از برنامه‌های خانه در این هفته است که شنبه دهم تیرماه از ساعت 17 در خانه سازمان‌های مردم نهاد برگزار خواهد شد. مدرس این کارگاه خانم دکتر مظلومی خواهد بود، ورود برای عموم آزاد است. این کارگاه با همکاری سمن رهجویان سلامت نور امید برگزار خواهد شد.مدیرعامل خانه سازمان های مردم نهاد استان مرکزی گفت: ارسال پیامک از طریق پنل‌های پیامکی مؤسسات با محتوای پیشگیری از اعتیاد و اطلاع رسانی این هفته، بخشی از فعالیت‌های خانه است، همچنین نشست مشترک با حضور مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری مرکزی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، مدیر کل بهزیستی استان و شبکه‌های اجتماعی و اعتیاد تشکیل می‌شود.وی ادامه داد: خانه سازمان‌های مردم نهاد استان مرکزی دارای 30 مؤسسه در حوزه درمان، 30 مؤسسه در حوزه پیشگیری و 16 مؤسسه در حوزه کاهش آسیب اعتیاد است که با توجه شرایط، فعالیت هر یک از این مؤسسات ممکن است گسترده‌تر یا کمتر شود.سپهری‌راد تأکید کرد: به روز شدن اطلاعات برای مؤسسات مردم نهاد بسیار حیاتی است چراکه فعالیت‌های این مؤسسات مبتنی بر نیاز روز و استانداردهای جهانی است برای تحقق این امر می‌طلبد هر ساله چندین کارگاه با محوریت جدیدترین متد آموزشی برای مؤسسات در حوزه درمان، پیشگیری و کاهش آسیب اعتیاد برگزار شود دراستان مرکزی این کارگاه‌ها برگزار می‌شود اما نه آنگونه که انتظار می‌رود.وی ادامه داد: بین مؤسسات داخل کشور و مؤسسات جهانی ارتباط وجود دارد، در استان مرکزی هم این ارتباط وجود دارد ولی شاخص نیست. در این زمینه مقداری محدودیت و ضوابط خاص خودش را دارد و باید از طرف وزارت امور خارجه و ... بررسی شود.سپهری‌راد در ادامه گفت: برخی از سمن‌ها می توانند برخی فعالیت‌هایی که مد نظر سازمان ملل است را در کشور اجرای کنند و البته بودجه‌های خوبی هم در اختیار آنها قرار می‌گیرد این نوع ارتباطات را بعضی سمن‌ها دارند اما اینکه بگوییم سمن‌هایی بصورت بین‌المللی همچون مؤسسه محک فعالیت دارند چنین چیزی در استان مرکزی وجود ندارد.مدیرعامل خانه سازمان‌های مردم نهاد استان مرکزی در پایان بیان کرد: بحث غیرانتفاعی بودن سمن‌ها به معنای رایگان کار کردن نیست، بعضی از مسئولین انتظار دارند یک سمن کاری را که دستگاه دولتی موظف به انجام آن است را بدون در نظر گرفتن هیچ اعتباری به دوش بکشد این نگاه غلط است در واقع یک سمن می‌تواند قرارداد امضاء کند و در قبال کاری که انجام می‌دهد مطالبه داشته باشد اما اعضای سمن نمی‌توانند منفعت شخصی از فعالیت‌ها داشته باشند بجز مواردی که قانون وضع کرده مثل پرداخت حقوق به برخی از اعضا که شرایط لازم را دارند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۲۳۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود مسگریان صبح دوشنبه در جلسه ۲۷۹ صحن علنی با حضور فرمانده انتظامی استان، فرمانده انتظامی شهرستان و همراهان آنها که به منظور فرارسیدن نهم اردیبهشت ماه در این جلسه حضور داشتند با تبریک سالروز تشکیل شورای شهرها و روستا به اعضا، اظهار کرد: شوراها یکی از نماد مردم سالاری دینی و تجلی حضور مردم در تصمیم‌گیری‌هاست.

وی با اشاره به نهم اردیبهشت ماه سالروز تشکیل شوراها طبق قانون اساسی، گفت: متناسب با نامگذاری ایام هفته شوراها برنامه‌هایی پیش‌بینی شده است.

رییس شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: از دوره نخست تشکیل این نهاد برگرفته از مردم تا کنون، شورای شهرها و روستاها بر عملکرد شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نظارت داشته و اعضای شوراها وکیل مردم در تخصیص هزینه‌ها با توجه به اهداف و سیاست‌های تعریف شده هستند.

مسگریان با بیان اینکه شهرداری‌ها به ویژه در همدان از درآمد پایدار برخوردار نیستند، افزود: مسئولیت اعضای شورای شهر در تشخیص صرفه و صلاح شهر بوده و شهرداری نیز باید با اولویت‌بندی و هماهنگی، در تحقق بودجه به نحو احسن و بدون کمترین انحرافی تلاش کند.

وی با تأکید بر اینکه متأسفانه سال گذشته برخی پروژه‌ها به طور کامل اجرا نشد، تصریح کرد: اجرای پارک ۱۴ هکتاری برای استفاده مردم شمال شهر در منطقه کم برخوردار از جمله این موارد بوده که البته بخشی از اراضی در این پروژه تملک شده و به منظور تملک‌های باقی مانده و اجرای آن باید پیگیری لازم انجام شود.

ثوابی مهمتر و والاتر از خدمت به مردم نیست

سردار سلمان امیری نیز با تبریک روز شوراها گفت: این نهاد مبارک با هم‌افزایی افکار چندین منتخب مردم در اداره شهرها و روستاها، ثمرات خوب و نیکویی به ارمغان آورده است.

وی با بیان اینکه مقام و منصب اعضای شورا با انتخاب مردم به منزله توجه حضرت حق به منتخبان برای خدمتگزاری است، اظهار کرد: ثوابی مهمتر و والاتر از خدمت به مردم نیست و این فرصت باید قدر دانسته شود.

فرمانده انتظامی استان همدان افزود: گستردگی کار شورا و شهرداری در ارکان و لایه‌های اجتماع همراه با تعدد وظایف و خدمات است و عدم توجه به مأموریت‌ها و وظایف خطرناک است.

سردار امیری با تأکید بر اینکه بسیاری از مأموریت‌های نیروی انتظامی و شهرداری در هم تنیده است، بیان کرد: این دو نهاد در کثرت وظایف، مأموریت‌ها و مأموریت‌های مشترک با یکدیگر تشابه‌هایی دارند.

وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح نور، یادآور شد: طرح عفاف و حجاب در جامعه با بسیاری از مأموریت‌های شهرداری نیز مطابقت دارد.

فرمانده انتظامی استان همدان خاطرنشان کرد: امنیت اساسی‌ترین و اصلی‌ترین نیاز مردم است و نیروهای پر تلاش انتظامی به منظور تأمین امنیت جامعه همواره تلاش می‌کنند.

شورای شهر یکی از اصلی‌ترین ارکان دموکراسی است

سید مسعود حسینی نیز با بیان اینکه شورای شهر یکی از اصلی‌ترین ارکان دموکراسی و نظر مردم است، ادامه داد: همدلی و همراهی در این دوره شورا موجب رقم خوردن اتفاقات خوبی در مدیریت شهری شده است.

وی با اشاره به توافقات انجام شده فی مابین شهرداری و نیروی انتظامی، اظهار کرد کرد: با همدلی و همراهی شورای شهر، مسائل چندین ساله بین این دو نهاد رفع شده و همکاری خوبی در نظم‌بخشی شهر انجام شده است.

شهردار همدان با بیان اینکه در اجرای طرح نور، شهرداری نیز با توجه به وظایف تعیین شده در تأمین وسایل نقلیه و فضاسازی همکاری لازم را با نیروی انتظامی داشته است، گفت: به منظور اجرای هر چه بهتر این طرح آمادگی لازم را داریم و با تمام ظرفیت، مراتب همکاری شهرداری با نیروی انتظامی ادامه دارد.

حسینی با تأکید بر اینکه همکاری و همدلی بین شهرداری و نیروی انتظامی وجود دارد، بیان کرد: مأموریت‌های این دو نهاد در هم تنیده است.

کد خبر 6092310

دیگر خبرها

  • بیش از ۳ هزار مشترک نهاد‌های حمایتی از نعمت گاز بهره‌مند شدند
  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • واگذاری ۶۴۵ اشتراک رایگان گاز در استان چهارمحال‌وبختیاری
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند