Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رسول زرگرپور شامگاه سه شنبه در حاشیه برگزاری دومین جشنواره گیاهان دارویی، طب سنتی و گردشگری نطنز در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: طب سنتی در کنار گیاهان دارویی و گردشگری مذهبی - تاریخی برای استانی که سابقه 10 هزار ساله دارد از جایگاه مهمی برخوردار است.
وی با بیان این که چند تصمیم مهم برای جشنواره گیاهان دارویی گرفته شده است، بیان کرد: ایجاد یک دبیرخانه دائمی برای این جشنواره به مرکزیت نطنز به خاطر شروع فعالیت ها از این شهر، یکی از تصمیم های مهم است و مسئولان استانی نیز تلاش می کنند تا بودجه آن را تهیه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار اصفهان به برنامه ششم توسعه استان اشاره کرد و ادامه داد: برنامه جامع توسعه گیاهان دارویی در سطح شهرستان نطنز، ایجاد واحدهای فرآوری برای گیاهان دارویی و هم چنین ایجاد مرکزهای توریست درمانی در برنامه ششم توسعه استان گنجانده می شود.
وی هم چنین گفت: در برنامه دراز مدت استان و برنامه ششم توسعه، طرح های توسعه صنعت، کشاورزی و خدمات جایگاه چندانی ندارد، بلکه با تدوین سند آمایش سرزمین استانی برای نخستین بار در کشور، علم و فناوری که یکی از محورهای اساسی این برنامه است اهمیت بسیار بالایی به نسبت دیگر برنامه ها دارد.
استاندار اصفهان در ادامه تصریح کرد: استان اصفهان در این برنامه از شرایط صنعتی عبور کرده و مرکزهای علم و فناوری در این استان تشکیل می شود.
وی گفت: ارتقای فرهنگ و هنر و حوزه گردشگری و صنایع دستی از دیگر محورهای سند آمایش سرزمین است که در برنامه ریزی ها بر آن تاکید می شود و به عنوان محور توسعه به شمار خواهد رفت.
وی تاکید کرد: بدون شک شهرستان نطنز تمام ظرفیت ها را برای کشت گیاهان دارویی و پرداختن به مقوله گردشگری مذهبی و تاریخی و هم چنین ایجاد یک مرکز توریست درمانی را دارد.
دومین دوره جشنواره طبیعت گردی در نطنز با همکاری معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور و دانشکده طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مدت چهار روز در محل قلعه تاریخی کوهاب نطنز در حال برگزاری است.
برگزاری نشست های تخصصی دستیاران طب سنتی، کلاس های آموزشی ترویج و کاربرد گیاهان دارویی، نمایشگاه ویژه و راه اندازی غرفه های محصولات در قلعه کوهاب با حضور دست اندرکاران حوزه های مرتبط با جشنواره، برگزاری جشن های شبانه، مراسم کودک و طبیعت و ایجاد تورهای طبیعت گردی از برنامه های شاخص این جشنواره است.
مرکز شهرستان نطنز در 125 کیلومتری شمال مرکز استان اصفهان قرار دارد.
7408/7430 * خبرنگار: رحمت الله کاملی بادی * انتشار: محمد جهانگیریان

* آگاهی از آخرین اخبار شهرستان های شمال استان اصفهان در کانال تلگرام ایرنا کاشان:
* لینک های جستجو کانال: irnakashan / https://telegram.me/irnakashan@
*ایمیل: kashan@irna.ir

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۲۳۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدرضا شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال ۱۳۸۶ با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (۲۰۲۲) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه‌ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در نقشه ایران قوی بتواند موضوع و سر فصل بسیار مهمی در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این زمینه ما شرکت‌های دانش بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می‌کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته او، مردم در ایران از نظر فرهنگی، تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری‌ها دارند و عطاری‌ها توانسته اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‎بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت‌های افزوده کار را پیش ببریم. در سال‌های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه‌ها پر رنگ شده است و امیدواریم با تلاش خودمان و به کارگیری همه ظرفیت‌ها در این زمینه موفق‌تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه‌های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه دار بودن این آموزه‌ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنهاست. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی، نوع غذا‌ها و کم تحرکی باوجود کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیر واگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی همچنین «رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی» را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می‌شود.

دیگر خبرها

  • انحراف پراید از جاده در محور نطنز ۲ کشته و ۴ مصدوم داشت
  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه