Web Analytics Made Easy - Statcounter

خسرو ساکی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا هدف از اجرای این طرح را ارائه خدمات به جامعه هدف، تسهیل در فرآیند ثبت نام دانش آموزان، اعلام برنامه ها و مشخصات پایگاه ها و آشنایی دانش آموزان و خانواده ها با دوره ها و کلاس های تابستانی در البرز ذکر کرد.
وی اظهار کرد: راهنمای ثبت دوره ها و کلاس های اوقات فراغت تابستانی به منظور ثبت مشخصات پایگاه ها توسط مدیران در سامانه همگام به مدارس استان البرز ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه صدور مجوز اوقات فراغت در مدارس فقط از طریق سامانه همگام در البرز امکان پذیر است، خاطر نشان کرد: ثبت و تعریف پایگاه اوقات فراغت در سامانه همگام توسط مدیر مدرسه انجام می شود.
مدیر کل آموزش و پرورش البرز یاد آور شد: ضروری است برای مدیران مدارس نشست توجیهی ویژه سامانه الکترونیکی اوقات فراغت برگزار شود.
ساکی به شعار پایگاه های تابستانی این استان که هر دانش آموز یک مهارت می باشد، پرداخت و افزود: آشنایی دانش آموزان با مهارت های زندگی به ویژه با سبک زندگی ایرانی - اسلامی و آموختن یک مهارت حرفه ای ساده که در خانه و اجتماع جنبه کاربردی داشته باشد به اجرا در می آید.
وی در ادامه به شعار سال 96 که اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال می باشد اشاره و بیان کرد: در پایگاه های تابستانی البرز برنامه ریزی کرده ایم تا دانش آموزان بر اساس علایق و توانمندی خود در دوره های آموزشی کوتاه مدت مهارتی که با کمک دستگاه های اجرایی استان برگزار می شود شرکت کنند.
مدیر کل آموزش و پرورش البرز یاد آور شد: در این پایگاه ها در زمینه های مختلفی از جمله امداد و نجات، آتش نشانی، فضای مجازی ، صنایع دستی ، کشاورزی ، هنری و گردشگری به دانش آموزان به صورت تئوری - عملی آموزش مهارتی داده می شود.
ساکی اظهار کرد: برنامه‌های غنی سازی اوقات فراغت با هدف تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری و خودباوری دانش آموزان در این استان تدوین شده است.
وی از طرح هجرت به عنوان یکی از برنامه های مهم شاداب سازی مدارس و مهارت آموزی برای دانش آموزان نام برد و خاطر نشان کرد: این طرح با همکاری اداره کل نوسازی مدارس و سپاه با مشارکت دانش آموزان و مربیان در مدارس استان انجام می شود.
وی گفت: در قالب این برنامه مدارس تعمیر، تجهیز و بهسازی شده و دانش آموزان با فرهنگ کار، انجام کار گروهی و مشارکت جویی آشنایی پیدا می کنند.
وی تصریح کرد: برای اجرای برنامه های اوقات فراغت در البرز که در قالب 8 محور و 20 برنامه برای تابستان 96 تعریف شده است نیاز به همکاری مسئولان استانی و اولیای دانش آموزان داریم.
مدیر کل آموزش و پرورش البرز با اشاره به اینکه امسال منابع دولتی برای پایگاه های اوقات فراغت نداریم، افزود: پایگاه های غنی سازی اوقات فراغت باید به صورت خود گردان یا با حمایت سایر دستگاه ها ی اجرایی این استان اداره شود.
ساکی یاد آور شد: جذب دانش آموزان در مناطق کم برخوردار مهمترین مساله ای است که در پایگاه های غنی سازی اوقات فراغت در البرز باید مورد توجه قرار گیرد.
وی اضافه کرد: تلاش شده است تا کلاس های پایگاه های غنی سازی اوقات فراغت با حداقل هزینه برای دانش آموزان البرزی برگزار شود.
وی گفت: مدیران مدارس و اولیای دانش آموزان برای اطلاع بیشتر از کلاس های اوقات فراغت تابستانی استان البرز به سامانه medu.ir96Tabestan مراجعه کنند.
2819 / 6155خبرنگار: مهین مالمیر**انتشار دهنده: محمد عزیزپور

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۲۴۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌

همشهری آنلاین- رابعه تیموری:اما افزوده شدن این کلاس‌ها هم برای خلوت‌تر شدن کلاس‌های مدارس دولتی چاره ساز نبودند و باز هم میانگین جمعیت کلاس‌های درس مدارس دولتی با شرایط مطلوب فاصله قابل توجهی دارد. با توجه به این امر که ٧٠ درصد دانش‌آموزان تهرانی در مدارس دولتی تحصیل می‌کنند، اهمیت این موضوع بیشتر رخ نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید:پیامدهای منفی تراکم کلاسی

بر اساس استانداردهای آموزشی‏‏ مصوب شورای عالی آموزش‌وپرورش، استاندارد تعداد دانش‌آموزان هر کلاس درس در مقطع ابتدایی٢٠ نفر‏‏، در دوره متوسطه اول و دوم ۲۲ نفر و در هنرستان‌ها حداکثر ۱۵ نفر است‏‏‏، درحالی‌که تراکم جمعیت دانش‌آموزان در مدارس دولتی استان تهران ٣٧ دانش‌آموز است و در هیچ یک از مقاطع تحصیلی این استاندارد جمعیتی دیده نمی‌شود. حتی به گفته معصومه معصومیان معاون آموزش ابتدایی آموزش‌وپرورش شهر تهران، در بعضی از مناطق پایتخت تعداد دانش‌آموزان هر کلاس به ٤٦ نفر هم می‌رسد و در منطقه ١۵ تعداد زیادی از کلاس‌های درس جمعیتی بالای ٤٠ نفر دارند.

تراکم دانش‌آموزی صعودی است

در این میان شیب صعودی این شاخص آموزشی جای تإمل دارد و آمار و ارقام نشان می‌دهند هر سال بر میزان تراکم دانش‌آموزی مقاطع تحصیلی مختلف افزوده می‌شود. به طوری که در سال ١٣٩٠ میانگین تراکم دانش‌آموزی در هر کلاس درس استان تهران ٣٠ نفر بوده که در طول یک دهه به ٣٧ نفر رسیده است.
دانش‌آموزان مقطع متوسطه اول بیش از سایر مقاطع درس خواندن در کلاس‌های شلوغ و پرجمعیت را تجربه می‌کنند. به طوری که در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ تراکم دانش‌آموزان در همه مقاطع تحصیلی به۲۳/۹ درصد رسیده که در دوره ابتدایی ۲۴/۴درصد، ‌متوسطه اول ۲۶ درصد و متوسطه دوم ۲۰/۶درصد بوده است. مقایسه این آمار و ارقام با تراکم دانش‌آموزی مدارس غیردولتی نشان می‌دهد دانش‌آموزان این مدارس شرایط بهتری را تجربه می‌کنند و در این سال تراکم دانش‌آموزی در دبستان‌های غیردولتی ۱۸/۸درصد، در متوسطه اول ۱۲/۵درصد و متوسطه دوم ۱۴/۲درصد بوده است.

راهکاری برای خلوت شدن کلاس‌ها

نظر معصومیان بیراه نیست که لزوم پایبندی به‌حقوق کودکان و تحت پوشش قرار دادن دانش‌آموزان اتباع و ایرانی را یکی از مهمترین دلایل کمبود فضای آموزشی در شهر تهران می‌داند، اما تدوین و تدارک بسته تقویت مدارس دولتی این نوید را می‌دهد که میزان تراکم دانش‌آموزی کلاس‌های درس مدارس دولتی طی چند سال آینده به شرایط مطلوب نزدیک‌تر شود. در این بسته که در آغاز سال تحصیلی جاری بر اساس سند تحول بنیادین و با هدف تحقق عدالت آموزشی طراحی شده، راهکارهایی برای استانداردسازی تراکم دانش‌آموزی پیش‌بینی شده است. محمود امانی طهرانی دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش دراین‌باره می‌گوید: «با اجرای بسته تقویت مدارس دولتی ۵٠ درصد کلاس‌هایی که تراکم دانش‌آموزی نامناسبی دارند، طی دو سال آتی ساماندهی می‌شوند و ۵٠ درصد دیگر در قالب برنامه‌ای ٨‌ساله به شرایط مطلوب می‌رسند.»

کد خبر 847323 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش خبر مهم مدرسه و مدارس دانش آموز

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری