Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی البرز با بیان اینکه تفاهنامه‌ای با کشور لهستان در مورد توسعه فرودگاه پیام منعقد شده است، گفت: لهستان در احداث ترمینال مسافربری فرودگاه پیام البرز مشارکت می‌کند.

رحیم بنامولایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درکرج در مورد دستاورد سفر هئیت اتاق بازرگانی البرز به کشور لهستان‌ اظهار داشت: شرکت‌های لهستانی در این دیدار در زمینه مشارکت و سرمایه‌گذاری در ایران به ویژه در تولید انواع محصولات صادرات محور اعلام آمادگی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در راستای تفاهم نامه‌های گذشته مذاکرات مفیدی نیز درباره سرمایه‌گذاری لهستان در توسعه فرودگاه پیام استان البرز از جمله احداث ترمینال مسافربری این فرودگاه انجام پذیرفت.

رئیس اتاق بازرگانی البرز با بیاناینکه درمورد اختصاص زمین برای ایجاد واحدهای تولیدی در جوار فرودگاه پیام و مشارکت و سرمایه‌گذاری شرکت‌های لهستانی با هدف تولید محصولات مشتری‌پسند بازار کشورهای حاشیه خلیج فارس و CIS مذاکرات خوبی داشتیم، بیان کرد: با انعقاد قرارداد نهایی حرکت‌های موثری در تولید‌، اشتغال و توسعه صادرات انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه در مبادلات ارزی با خارج از کشور با مشکلاتی مواجه هستیم‌، مذاکرات خوبی نیز برای تاسیس بانک در جوار فرودگاه پیام مطرح شد تا مشکل انتقال و جابجایی پول برطرف شود.

رئیس پارلمان بخش خصوصی البرز با اشاره به توانمندی بالای لهستان در تولید انواع ماشین‌آلات بسته‌بندی و کشاورزی و نیز برخورداری این کشور از تکنولوژی نوین در بحث تصفیه آب و پساب صنعتی‌، عنوان کرد: در این باره پیشنهادهایی مطرح شد که مورد توافق اولیه طرفین قرار گرفت.

بنامولایی گفت: برخی شرکت‌های لهستانی نیز برای سرمایه‌گذاری جهت تجهیز هتل‌ها به لوازم و دکوراسیون مناسب اعلام آمادگی کردند و در این راستا مذاکراتی انجام شد.

بنامولایی با اشاره به اینکه در بحث حمل و نقل و ترانزیت کالا نیز مذاکراتی داشتیم که مورد استقبال طرفین قرار گرفت، عنوان کرد: در جریان این مذاکرات پیرامون همکاری‌های علمی و تحقیقاتی نیز به توافق‌های اولیه انجام پذیرفت‌.

وی با بیان اینکه اکثر تجار و بازرگانان لهستانی در طول مذاکره بارها از مقاومت و برخورد‌های منطقی ایران در مقابل زورگویی‌های آمریکا ابراز خرسندی کردند، بیان کرد: آنان در گفت‌وگو با اعضای هیئت ایرانی می‌گفتند ملت ایران همواره با مقاومت و استواری مسیرهای نفوذ امریکا به کشورشان را مسدود کرده ‌که این مهم تحسین برانگیز است‌.

بنا مولایی با تاکید بر اینکه از جمله مطالبی که در طول مذاکرات به صورت مستمر از سوی اعضای شرکت‌های لهستانی مطرح می‌شد، میهمان نوازی ایرانیان به‌ویژه مردم اصفهان از پناهندگان لهستان در جنگ جهانی دوم بود، گفت: در جنگ جهانی دوم هشتاد هزار نفر از مردم لهستان از روسیه رانده و به ایران پناهنده شدند که از این جمعیت یازده هزار نفرشان کودک بودند.

انتهای پیام/‎

R41451/P41362/S6,50/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۲۵۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

 

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • چین: از نشستهای صلح اوکراین با مشارکت همه طرف‌ها حمایت می‌کنیم
  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود
  • بلاروس: آماده میزبانی مذاکرات صلح بین اوکراین و روسیه هستیم
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  •  فراخوان ایده‌های مردم برای تحقق مشارکت در جهش تولید
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود