Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون قضایی و منابع انسانی دادگستری استان قم گفت:انضباط اجتماعی و ارتقای سطح آگاهی و و آشنایی جامعه با قوانین و اخلاق مداری موجب کاهش پرونده های قضائی می شود.

حجت الاسلام جعفر رمضانی در گفت و گو با ایسنا، با گرامیداشت 7 تیر و روز قوه قضائیه و یاد و خاطره شهید بهشتی، افزود:وجود 15 میلیون پرونده قضائی در سطح کشور رقم قابل توجهی است که بیان گر وجود بی انضباطی و بی نظمی در روابط حقوقی و اجتماعی مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد:وقتی جامعه به روابط حقوقی و اجتماعی پایبند نباشد و در آن بی انضباطی وجود داشته باشد شاهد آسیب های اجتماعی و انجام جرائم خواهیم بود این امر پرونده هایی را در دستگاه قضائی تشکیل می دهد که به آسانی می توان با پیشگیری مانع از تشکیل آن شد.

رمضانی یادآور شد: عدم اطلاع مردم از قانون یکی از عوامل مهم در ایجاد این بی نظمی ها می باشد در این راستا متولیان و اصحاب رسانه باید در جهت ارتقای سطح آگاهی جامعه تلاش کنند.

وی اظهار کرد: راههای مختلفی در جهت پیشگیری از جرائم و بی انضباطی های حقوقی وجود دارد که هر یک از افراد باید آن را بیاموزند.

معاون قضایی و منابع انسانی دادگستری استان قم بیان کرد: متأسفانه برخی از روابط حقوقی مردم منظم نیست، به همین دلیل مردم ما با مشکلات زیادی روبرو می‌شوند.

وی عنوان کرد: بر این اساس بی نظمی در روابط حقوقی و اجتماعی موجب تولید دعاوی حقوقی می‌شود در حالی که جامعه مطلع و پایبند به نظم مانع از بخش زیادی از این آسیب ها می شود.

رمضانی خاطرنشان کرد:اگر مردم با مسائل حقوقی و قضائی و قوانین آشنا شوند و در این خصوص اطلاع رسانی و فرهنگ سازی صورت پذیرد می تواند نقش مهمی در کاهش جرایم و مشکلات اجتماعی داشته باشد.

وی تصریح کرد: استفاده از مشاورین و افراد حقوقدان در امور می‌تواند به کاهش اختلافات و مشکلات حقوقی کمک کند همچنین اگر همه پایبند به قوانین در جامعه باشند جرم و آسیب ها کاسته می شود.

معاون قضایی و منابع انسانی دادگستری استان قم گفت:روابط اجتماعی مردم باید نظم و انظباط پیدا کند در این باره رسانه ها با فرهنگی سازی و نظم دادن به امور حقوقی مانع از بسیاری از تخلفات می شوند.

وی خاطرنشان کرد:در واقع در حوزه پیشگیری رسانه ها از جایگاه مهمی برخوردار هستند باید سطح آگاهی مردم را ارتقاء بخشید این امر جرم را کاهش و ضریب امنیت را افزایش می دهد.

رمضانی عنوان کرد: همچنین نهادهای قانون گذار و مجلس شورای اسلامی و مجمع مصلحت نظام نیز نقش مهمی در قانون گذاری و تنظیم روابط حقوقی مردم دارند.

وی اظهار داشت:باید خانواده ها نیز دقت و احتیاط لازم در برابر آسیب ها را داشته باشند مردم اگر اطلاعات کافی را داشته باشند و با احتیاط بیشتری روابط حقوقی خود را تنظیم کنند از بروز بسیاری از جرائم جلوگیری به عمل می آید همان گونه که توجه به اطلاع رسانی های خوب جرائم مالی در استان قم 30 درصد کاهش یافته است.

معاون قضایی و منابع انسانی دادگستری استان قم عنوان کرد:در رابطه با انجام معاملات و انعقاد قراردادهای حقوقی و فعالیت شرکت ها باید آگاهی سازی صورت بپذیرد در این راستا معاونت پیشگیری تلاش خود را در جهت کسب اطلاعات مردم و پیشگیری از جرائم به کار گرفته است.

وی در پایان گفت:معنویت و اخلاق مداری نیز مانع از بسیاری از جرائم می شود نهادهای فرهنگی باید در جذب جوانان و مردم به سمت معنویت و اخلاق اهتمام ورزند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۲۶۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال‌ نمایش خانگی و درخواست توقف پخش آن

مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضائی وزارت آموزش و پرورش از شکایت و اعلام جرم رسمی دفتر حقوقی و قضائی وزارت آموزش و پرورش علیه دست اندرکاران اصلی یکی از سریال‌های نمایش خانگی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش، امید رضاوند با اشاره به شأن و جایگاه رفیع و والای معلم در جامعه اظهار کرد: به‌رغم این مهم که معلم به عنوان مهمترین و اصلی‌ترین رکن نظام تعلیم و تربیت، از نقش و جایگاه منحصر به فردی در جامعه برخوردار و نقش وی در هدایت آینده‌سازان این جامعه غیرقابل انکار است، چندی پیش در یکی از سریال‌های نمایش خانگی نسبت به این قشر فرهیخته، توهین و اهانت و هتک حرمتی صورت گرفته که این رفتار ناشایست موجب جریحه‌دار شدن احساسات عمومی جامعه به ویژه فرهنگیان شده است.

وی با تاکید بر اینکه وزارت‌آموزش و پرورش اولین مدافع حقوق معلمان است و یکی از وظایف دفتر حقوقی و واحدهای حقوقی تابعه در سراسر کشور نیز معاضدت قضائی از جامعه یک میلیونی فرهنگیان است، افزود: جهت برخورد با این اقدام ناشایست و غیراخلاقی نویسنده و کارگردان و عوامل سریال یاد شده، شکایت و اعلام جرم رسمی وزارت آموزش و پرورش به دادستان عمومی و انقلاب ارائه و توقف پخش سریال مورد اشاره و برخورد قانونی لازم تقاضا شده است.

کد خبر 751123

دیگر خبرها

  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال‌ نمایش خانگی و درخواست توقف پخش آن
  • آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی شکایت کرد
  • آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی شکایت کرد
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • عفو بیش از ۲ هزار نفر از زندانیان جرایم غیر سرقت در البرز
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی