Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@19:56:28 GMT

۳ مسکن قوی برای افزایش عشق و محبت در زندگی زناشویی

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۳۰۰۶۹

۳ مسکن قوی برای افزایش عشق و محبت در زندگی زناشویی

این مشاور خانواده یکی از مهم‌ترین مهارت‌های زندگی مشترک را توجه به مرزبندی دانست و گفت: زوج‌های جوان در عین اینکه با خانواده‌ها صمیمی هستند حتما سعی کنند مرز‌ها را حفظ و خانواده‌ها هم به شکل گیری این مرز‌ها کمک کنند.

سرویس سبک زندگی فردا: یکی از مهارت‌هایی که در زندگی مشترک به صمیمیت زوجین کمک می‌کند، مهارت تحسین و تمجید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
سمیه شاه مرادی، مشاور خانواده و روان شناس با اشاره به ضرورت آموزش مهارت‌های ارتباطی همسران و شناخت از طریق گفتگو، تمجید و تحسین از یکدیگر اظهار کرد: کسب مهارت برای زندگی مشترک جزو مواردی است که حتما باید به آن توجه شود، بدون کسب مهارت اگر وارد زندگی شویم احتمال خطا افزایش پیدا می‌کند و ممکن است هزینه‌های زیادی برای طرفین در برداشته باشد. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت نیوز بخوانید.

وی ادامه داد: بنابراین پیش از اینکه زندگی شکل بگیرد یا اگر در آغاز زندگی مشترک هستیم بهتر است تلاش کنیم مهارت‌های برقراری ارتباط با همسر را در خودمان تقویت و از آن‌ها استفاده کنیم.

این مشاور خانواده یکی از مهم‌ترین مهارت‌های زندگی مشترک را توجه به مرزبندی دانست و گفت: زوج‌های جوان در عین اینکه با خانواده‌ها صمیمی هستند حتما سعی کنند مرز‌ها را حفظ و خانواده‌ها هم به شکل گیری این مرز‌ها کمک کنند.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی که حتما زوجین باید به آن توجه کنند این است که یکدیگر را خوب بشناسند، افزود: وقتی که گفتگو و برقراری ارتباط بین زوجین کم می‌شود و فضای مجازی و گوشی همراه وقت بیشتر افراد را می‌گیرد؛ این مشغولیت‌ها بسیاری از اوقات، برقراری ارتباط کلامی را بین زوجین کم می‌کند و به حداقل می‌رساند.

شاه مرادی تصریح کرد: وقتی برقراری این ارتباطات کم می‌شود اطلاعات بین زوجین هم کاهش پیدا می‌کند و هرچه اطلاعات کمتر شود شناخت کمتری به وجود می‌آید؛ از این رو زوجین باید نسبت به یکدیگر اطلاعات و شناخت پیدا کنند.

وی بیان کرد: نگاه ایده آل زوجین به یکدیگر در شروع زندگی مشترک موجب می‌شود خوبی‌های هر یک در ذهن دیگری برجسته دیده شود، اما با گذشت زمان و هنگامی که شناخت زوجین از هم بیشتر شد رفته رفته نقاط ضعف طرف مقابل هم شناسایی می‌شود.

این مشاور خانواده ادامه داد: در این برهه زمانی باید ذهنیت زوج‌ها تغییر کند، زیرا افراد ایده آل گرا تصور می‌کنند همسر ایده آل و کاملی انتخاب کرده اند، اما وقتی که وارد زندگی مشترک می‌شوند می‌بینند که برخی از رفتار و عادت‌های شخصی و نگرش‌ها ممکن است تفاوت داشته باشند.

شاه مرادی با بیان اینکه خانواده‌ها بروز استعداد فرزندانشان را موکول به پس از ازدواج نکنند و استعداد آنان را کور نکنند، گفت: یکی از مهارت هایی که در زندگی مشترک می‌تواند به صمیمیت بین زوجین کمک کند، مهارت تحسین و تمجید است، به این معنا که هرچه یک زوج در برقراری ارتباط نقاط مثبت یکدیگر را بازگو کنند آن رابطه شاد‌تر خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه زوجین باید حداقل هرشب بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با هم صحبت کنند، گفت: زوجین می‌توانند با دیدن رفتارهای جزیی هم یکدیگر را تحسین و تمجدید کنند و این عمل ایشان به مثابه مُسکن است که فاصله و دوری بین زوجین را کاهش می‌دهد.

این روان شناس با بیان اینکه زندگی مشترک مانند نهالی است که در زمین کاشته می‌شود و افراد باید خود مراقب آن باشند، تاکید کرد: زوج‌های جوان مراقب باشند که ابراز محبت، تحسین و تمجید را جزو برنامه‌های روزمره خود قرار دهند و کمک کنند این روابط، روز به روز صمیمی‌تر شود.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۳۰۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌ مدیرکل بهزیستی مازندران ضمن گرامیداشت روز روانشناس و مشاوره ، با اشاره به نقش روانشناسان در ایجاد جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی، گفت: اکنون ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقاء توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و ... فعالیت دارد.

دکتر فریبا بریمانی به خدمات حضوری و غیر حضوری مشاوره و روانشناختی اشاره کرد و افزود: پارسال ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصان مراکز بهزیستی خدمات دریافت کردند و  ۱۹۴ هزارو ۵۶۸ نفر  هم در تماس با ۱۴۸۰ "صدای مشاور"، برای رفع مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانودگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی  از خدمات مشاوره تلفنی بهره‌مند شدند.

بریمانی، از ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و ۳۰۰  جوان در آستانه ازدواج اشاره و خاطرنشان کرد: پارسال ۱۴ هزار و ۹۹ زوج مازنی برای افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌ها ودر کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند

مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴۰۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره‌مند شدند.

بریمانی،  انتخاب همسر و ازدواج را از بعد اجتماعی و فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر پارسال  از مراکز مشاوره سراسر استان برای ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به  خدمات مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: پارسال ۴۶ هزار و ۳۶۱ زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند که از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است و عمده‌ترین دلایل طلاق نیز عدم مسوولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بود.

دیگر خبرها

  • آغاز زندگی مشترک دو زوج ناشنوا در سلامت شهر
  • عروسی‌هایی بدون تالار و تشریفات
  • انسیه خزعلی : الگوی ایرانی - اسلامی را در خانواده ها احیا می کنیم/ جنبش تعهد به خانواده را مطرح کرده ایم
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • روایت خزعلی از جنبش تعهد به خانواده
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • باورهای ارتباطی غلط تبدیل به پاشنه آشیل زندگی زوج‌ها شده است
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد