Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

رئیس کنفدراسیون صادرات با بیان اینکه در صورت رسیدن به ارز تک نرخی و تورم کمتر از 10 درصد شاهد تکانه‌های ارزی نخواهیم بود، بر لزوم ورود بانک‌ها به هجینگ ارزی تاکید کرد.

به گزارشخبرگزاری صدا و سیمابه نقل از روابط عمومی پژوهشکده پولی و بانکی، محمد لاهوتی در آستانه برگزاری بیست و هفتمین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی که دهم و یازدهم تیرماه برگزار می‌شود، درباره آغاز هجینگ ارزی در صندوق ضمانت صادرات، گفت: در تمام دنیا بانک ها کار هجینگ ارزی را به عنوان سرمایه گذاری انجام می دهند؛ بانک ها در معامله با افراد حقیقی و حقوقی نرخ ارز را با عددی بالاتر یا پایین تر مانند شرکت های بیمه پوشش می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه ایران نیز متفاوت از سایر دنیا نیست، افزود: از آنجایی که هجینگ نیز موضوع ارز و پول است، باید در بانک ها اتفاق بیفتد.
وی درباره اینکه برخی فعالان معتقد به راه اندازی بازار مشتقه ارزی برای هجینگ هستند، گفت: با وجودی که آئین نامه این موضوع نیز آماده شد ولی بانک مرکزی راه اندازی بازار مشتقه ارزی را مشروط به تک نرخی شدن ارز کرد.
رئیس کنفدراسیون صادرات با قدردانی از اقدام صندوق ضمانت صادرات، اظهارداشت: صندوق ضمانت صادرات حرکت مثبتی را که در حیطه وظایف بانکی بوده، پذیرفته و قطعا ارزی را که تضمین کند، پوشش می‌دهد.
لاهوتی با اشاره به اینکه هجینگ در حال حاضر تنها درباره صادرات آغاز شده و واردات را شامل نمی شود، تصریح کرد: در صورتی‌که صندوق ضمانت صادرات بخواهد هجینگ ارزی را درباره واردات نیز اجرا کند، قطعا به منابع بیشتری نیاز دارد زیرا باید توجه داشته باشیم که نرخ ارز درباره صادرات نیز واقعی نیست و در کمترین سطح خود قرار دارد.
وی با بیان اینکه صندوق ضمانت صادرات این خدمت را تنها به اعضای خود ارائه می‌کند و هجینگ شامل تمامی صادرکنندگان نمی‌شود، اظهار داشت: اگر هجینگ ارزی در بانک‌ها آغاز شود، هر مشتری که دارای حساب ارزی باشد می‌تواند قراردادی برای هجینگ با بانک خود امضا کند.
بنابر این گزارش ؛ ارزی را که تاجر زودتر از زمان خرید کالای خود تهیه کند تا دستخوش نوسان قیمت بازار ارز نشود ، اصتلاحا هیجینگ گویند.
بازرگانان برای اینکه از افزایش نرخ برابری ارز نسبت به پول ملی کشور خود متضرر نشوند دست به خرید زود هنگام ارز مورد نیاز خود می کنند.
یادآور می شود، بیست و هفتمین همایش سیاست های پولی و ارزی دهم و یازدهم تیر ماه با حضور مقامات ارشد کشوری و بانکی در مرکز بین المللی همایش های صدا و سیما برگزار می شود.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۳۰۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است

رئیس سازمان مدیرت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی برای فعالان اقتصادی مشکل‌زا‌ شده است. - اخبار استانها -

مرتضی بهزادفر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد با اشاره به اولویت‌های سال مشارکت مردم در جهش تولید اظهار داشت: یکی از حوزه‌های فعالیت مردم در استان خراسان شمالی حوزه کشاورزی در روستاهاست. 

وی افزود: باید تامین مالی از جمله تامین سرمایه ثابت و سرمایه در گردش برای تولید فراهم شده باشد تا بتوانیم در تولید به توفیقات خوبی دست پیدا کنیم. مطالعات دقیق علمی نشان می‌دهد در استان خراسان شمالی بخش خصوصی به شدت وابستگی به تسهیلات تکلیفی و منابع بانکی است که باید این منابع با سهولت در اختیار فعالان بخش خصوصی قرار بگیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: متاسفانه بانک‌های استان از منابع محدودی برخوردارند و این موضوع برای بخش خصوصی و فعالان اقتصادی مشکلاتی را فراهم کرده است. فاصله زمانی درخواست فعالان  تا اعطای تسهیلات بسیار زیاد شده و این اختلال باعث عدم رونق بخش خصوصی و فعالیت‌های اقتصادی است.

بهزادفر ادامه داد: در بخش کشاورزی صندوق‌های حمایت مالی از کشاورزان ایجاد شده که در این بخش 51 درصد منابع مرتبط با مردم و باقی منابع دولتی است که مردم در ساده‌ترین حالت ممکن می‌توانند از این صندوق استفاده بکنند. در دو سال اخیر منابع صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان و شهرستان‌ها بسیار خوب بوده و با برنامه‌ریزی دولت تقویت این صندوق‌ها در سال 1403 در اولویت است و ساز و کار این صندوق‌ها بسیار ساده‌تر از ساز کار بانک‌هاست.

وی با بیان اینکه تامین مالی یکی از الزامات جدی تحقق شعار سال است و باید برای این موضوع در سطح ملی و استانی راهکارهای ویژه‌ای دیده شود و تصریح کرد: 30 درصد اقتصاد استان خراسان شمالی وابسته به روستاست و بیش از 45 درصد از جمعیت استان در روستاها ساکن هستند و به همین خاطر در سند توسعه استان خراسان شمالی در سال 1403 یکی از فصل‌های مهم بحث توسعه روستایی است. در این زمینه جزو استان‌های پیشرو هستیم که سندهای مرتبط با برنامه هفتم نیز در استان در حال انجام است. اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی در استان در حال انجام است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی ادامه داد: در این طرح با مشارکت مردم مدلی طراحی شده است که نظام تصمیم‌سازی از دل جوامع محلی بیرون آمده و مردم منابع اقتصادی را پای کار آورده٬ دولت نیز در این میان بخش تسهیلگری را بین مردم و بخش خصوصی و فعالان اقتصادی بر عهده دارد. از سوی دیگر بنا داریم تولیدات مردم به خوبی به بازار معرفی و در بازار دیده و به فروش برود در این مدل اتصال دقیق بازار به جوامع محلی مورد توجه است.

وی افزود: 15 نهاد دولتی و غیردولتی در بحث روستا در حال فعالیت هستند که متاسفانه بخش زیادی از این فعالیت‌ها همسو نیست و باید منابع تجمیع و فعالیت‌ها همسو شود تا اقتصاد روستایی به ویژه در استان خراسان شمالی با ایجاد زنجیره‌های تکمیلی راهبردی شکوفا شود.

انتهای پیام/311/.

دیگر خبرها

  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • در بازار هیجانی ارز خریدار ندارد
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • بوی گشایش ارزی از ریاض می‌آید
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است