Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@02:23:09 GMT

ماجرای خامه‌هایی با دو تاریخ انقضاء!

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۳۳۳۶۷

یک مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی موضوع تاریخ انقضاء خامه‌های یک شرکت لبنی دولتی را تشریح کرد. آفتاب‌‌نیوز : علی اصغر اسماعیل‌زاده اظهار داشت: کمی پیشتر شرکتی لبنیاتی با ارسال نامه‌ای به معاونت غذا و داروی مشهد درخواست اجازه افزایش دوماهه تاریخ انقضای خامه‌های تولیدشده را که روی پاکت خامه استریل را که در انبارهای کارخانه موجود بود 6ماهه درج شده و تاریخ مصرف آنها هنوز به پایان نرسیده بود، مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: پس از مطرح شدن موضوع در کمیته فنی قانونی دانشگاه مقرر شد پس از بازدید کارشناسان از انبارهای شرکت و محل نگهداری کالای مذکور و ارزیابی آزمایشگاهی و به‌شرط سلامت فرآورده با درخواست شرکت مذکور موافقت به‌عمل آید.
اسماعیل‌زاده اظهار داشت: اهل فن و متخصصان این حوزه می‌دانند که با توجه به شرایط نگهداری در زنجیره سرد می‌توان تاریخ مصرف خامه استریل را تا 8 ماه در نظر گرفت و طبیعی است که در مورد فوق نیز امکان اضافه کردن دو ماه دیگر عملاً وجود داشت.
وی افزود: پس از انجام آزمایشات، و اطمینان از عدم مطابقت‌ها و رؤیت محصول خارج‌نشده سردخانه به کارخانه مذکور اجازه داده شد با همان تاریخ تولید قبلی و اضافه کردن دو ماه به تاریخ انقضای قبلی، تاریخ جدید را روی پاکت خامه‌ها درج کند و البته شرط هم شده بود که تاریخ مصرف قبلی شطرنجی و محصول فقط با یک تاریخ انقضا به دست مصرف کننده برسد.
اسماعیل‌زاده گفت: تاریخ‌زنی مجدد محصولات بسیار نادر بوده و از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با سختگیری‌های فراوانی همراه است کما اینکه اگر محصول مذکور از کارخانه خارج شده بود به هیچ وجه مجوز افزایش تاریخ مصرف صادر و اصلاً بررسی روی محصول انجام نمی‌شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: در این مورد پیش از آن‌که مجوز افزایش تاریخ مصرف به کارخانه مذکور داده شود، سابقه قبلی واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفت تا دارای سابقه تخلف نباشد که در نتیجه مشخص شد کارخانه مذکور فاقد هرگونه تخلفی بوده و هدف اصلی مدیران کارخانه که یکی از کارخانه‌های دولتی است جلوگیری از هدررفت سرمایه‌های عمومی بوده است.
اسماعیل‌زاده ادامه داد: البته کارخانه می‌توانست از ابتدا تاریخ مصرف را 8ماهه روی محصول درج کند اما 6 ماه درج کرده بود زیرا خامه استریل در صورتی که در شرایط سرد نگهداری شود می‌تواند تا 8 ماه تاریخ انقضا داشته باشد.
وی گفت: این حساسیت قابل تقدیر بین مصرف کنندگان از جایی آغاز شد که کارخانه به‌خوبی نتوانسته بود تاریخ قبلی را محو کند و این مشکل باعث شد دو تاریخ مصرف روی کالا دیده شود، بنابراین این اشتباه غیرعمد نباید اعتماد مردم نسبت به تاریخ انقضای درج‌شده روی محصولات را از بین ببرد.
وی گفت: گرچه پس از دریافت برخی گزارشات مردمی (به‌صورت بسیار محدود) در این مورد به شرکت مذکور به‌صورت کتبی اعلام شد که در اسرع وقت نسبت به جمع‌آوری محصولاتی که دارای دو تاریخ انقضا هستند از سطح عرضه اقدام و نتیجه را به این معاونت اعلام کند.
به گزارش تسنیم،اسماعیل‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: مسائل مربوط به سلامت و کیفیت محصول را مدیرعامل کارخانه پذیرفته و به‌عهده گرفته است، در صورتی که هرگونه اشکالی در کیفیت محصول مشاهده شود محصول به‌سرعت از سطح بازار جمع می‌شود و کارخانه پاسخگوی تمامی موارد خواهد بود.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۳۳۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند موجب کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را  می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات سازمان بورس بعد از وقایع اردیبهشت سال گذشته
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد