Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل آب و فاضلاب استان قم گفت : دوماهه نخست سال ۹۶ حدود ۲۴۰۰ فقره حادثه در تأسیسات آب و فاضلاب شناسایی و رفع شده‌اند که با مدیریت فشار با استفاده از رینگ در حال تکمیل و سامانه تله‌متری اثرات بسیار خوبی در کاهش حوادث داشته است.

علی جان صادق پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به‌واقع شدن استان قم در منطقه خشک و کم آب کشور اظهار داشت : با وجود کمبود منابع آبی در استان و تأمین آب از حوزه‌های خارجی مدیریت منابع ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل آب و فاضلاب استان قمبا بیان مهندسی طرح‌های تحقیقاتی در حال اجرا در استان افزود: در این زمینه تفاهم‌نامه‌هایی با دانشگاه‌های استان صورت گرفته است که 2 مورد آن در سال 95 و یک مورد نیزدر سال 96 بوده است، همچنین اجرای 7 مورد قرار پژوهشی در سال 95 و تصویب 10 اولویت تحقیقاتی برای سال 96 و حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی از این قبیل بوده است .

وی تعامل سازنده سازمان آب و فاضلاب استان با مراکز علمی برای ترویج فرهنگ صحیح مصرف را مدنظر قرار داد و گفت: حمایت از چاپ کتاب‌های مصوب، برگزاری 8 کارگاه علمی استانی در سال 1395 و حمایت از اختراعات و ابتکارات تجهیزات فشار سنجی شبکه بدون حفاری نتایج این تعامل خوب و روبه‌پیشرفت بوده است.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌گرفته درزمینهٔ نگهداری از تأسیسات و راهبری آن‌ها تصریح کرد : با استفاده از سامانه تله‌متری و با داشتن چندین اکیپ مجهز و پیمانکاران تخصصی اقدامات گسترده‌ای انجام می‌دهیم که زمینه تأمین آب سالم و بهداشتی و دائمی در محل مصرف برای مردم باشد.

مدیرعامل آب و فاضلاب قم با بیان برخی از نتایج استفاده از سامانه تله‌متری در سال 95 تأکید کرد: با راه‌اندازی و استفاده مناسب از این سامانه در سال گذشته 15 هزار و 500 مورد حادثه در انشعابات و شبکه‌های آب و 2300 حادثه در انشعابات و شبکه فاضلاب شناسایی و رفع شده است.

وی خاطرنشان کرد: دو ماهه نخست سال 96 نیز حدود 2400 فقره حادثه در تأسیسات آب و فاضلاب شناسایی و رفع شده‌اند که با مدیریت فشار با استفاده از رینگ در حال تکمیل و سامانه تله‌متری اثرات بسیار خوبی در کاهش حوادث داشته است.

صادق پور بابیان مهم‌ترین اقدامات در حال انجام در سامانه تله‌متری عنوان کرد :کنترل هوشمند فشار شبکه در نقاط کلیدی، نظارت لحظه‌ای و مستمر بر وضعیت بهره‌برداری جمع‌آوری، ذخیره و تجزیه‌وتحلیل نرم‌افزاری اطلاعات پایش و کنترل کیفیت آب در نقاط حساس شبکه توزیع و نیز خروجی مخازن با استفاده از تجهیزات آنلاین پایش و کنترل دبی ورودی از منابع مختلف شبکه مدیریت بحران، حوادث و اتفاقات، کاهش هزینه‌های برق در تأسیسات با کنترل فشار و تنظیمات توزیع آب کارکردهای اصلی استفاده از این سامانه هوشمند است.

صادق‌پور با دادن آماری از مشارکت‌های مردمی در اطلاع‌رسانی و بهبود مشکلات شبکه انتقال آب تصریح کرد: در سامانه مردمی 122 در سال 95 اطلاع‌رسانی مکانیزه بالغ‌بر 5 هزار مورد بوده ‌و همچنین ثبت و پیگیری خدمات مشترکین 7 هزار مورد ثبت‌ شده و نیزپیگیری شکایات هم بالغ برهزار مورد بوده است.

وی ادامه داد‌: در این سامانه مردمی 3 هزار و صد موردن ظر‌سنجی مردمی صورت گرفته ‌و 169 هزار مورد پاسخگویی داشته‌ایم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم تصریح کرد:در همین حوزه و سامانه در طول دوماهه اول امسال 863 مورد ثبت و پیگیری خدمات مشترکین، 271 مورد ثبت و پیگیری شکایات، 15 هزار مورد نظرسنجی و همچنین 36 هزار مورد پاسخگویی به تماس‌های مشترکین را شاهد بوده‌ایم.

انتهای پیام/

R7854/P1361/S6,62/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۳۴۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور دستور اصلاح قبوض گازبهای تأسیسات گردشگری به یک‌چهارم

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: دستور اصلاح قبوض گاز تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی صادر و بر این اساس دستور محاسبه هزینه گاز تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی برای نیمه اول سال ۱۴۰۲ نیز با تعرفه یک‌چهارم اعلام شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی‌اصغر شالبافیان؛ معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، گفت: در سال گذشته پیرو تصویب آیین‌نامه نرخ تعرفه گاز مصرفی صنایع و خدمات توسط هیات وزیران، نرخ بهای گاز مصرفی تاسیسات گردشگری به میزان یک چهارم نرخ صنعت کاهش یافت.

او افزود: با توجه به مصوبه دولت، نرخ مصوب از  نیمه دوم سال گذشته برای تاسیسات گردشگری اعمال شد و با طرح ادله قانونی و پذیرش آن توسط معاونت حقوقی ریاست جمهوری و اهتمام وزیر محترم، نرخ مصوب یک چهارم برای نیمه نخست سال گذشته نیز تعمیم یافت و مقرر شد قبوض مشترکین تاسیسات گردشگری و صنایع دستی در بازه زمانی اعلام شده، تعدیل شود. از این رو هزینه بهای گاز تاسیسات گردشگری برای نیمه اول سال 1402 با تعرفه یک چهارم محاسبه می‌شود و این موضوع با اصلاح قبوض، حمایت از فعالین بخش خصوصی را در پی خواهد داشت.

شالبافیان تصریح کرد: با عنایت به  مصوبه ارزشمند دولت در ماده 9 آیین نامه جزء 2 و3 ماده 100 قانون برنامه ششم موضوع تصویب نامه شماره 238093/19546 مورخ 23 اسفندماه 1402 هیات وزیران، دستگاه‌های متولی حوزه آب، دفع فاضلاب و انرژی مکلف شدند  نسبت به تدوین تعرفه ویژه بخش گردشگری اقدام نمایند. با اهتمام صورت گرفته، تعرفه ویژه تاسیسات گردشگری در زمینه گاز، برق و سوخت شناور ها تصویب گردید و ذینفعان مربوطه ازآن بهره‌مند شدند. تعرفه آب و فاضلاب نیز در شرف تدوین است. 

بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلمان و استادان دانشگاه

معاون گردشگری در ادامه اظهار کرد: یکی از ابزارهای حمایتی برای توسعه گردشگری در کشور، بهره‌مندی فعالان این صنعت از تسهیلات و تعرفه‌های انرژی است. سرمایه‌گذاران بخش خصوصی با در نظر گرفتن توجیه اقتصادی نسبت به سرمایه‌گذاری در صنایع مختلف اقدام می‌کنند و یکی از ملزومات و مولفه‌های اصلی تشویق سرمایه‌گذاران و حمایت از فعالان صنعت گردشگری، وجود مشوق‌های قانونی در زمینه انرژی است.

شالبافیان در پایان با تاکید بر لزوم توجه به مصرف بهینه انرژی در تاسیسات گردشگری گفت: رویکرد وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری وصنایع‌دستی همواره حمایتی بوده و بر پشتیبانی و مساعدت حداکثری از فعالان حوزه گردشگری تاکید دارد.  

لازم‌به‌ذکر است اقدامات مذکور در حالیست که با پیگیری‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سال گذشته، نرخ برق تأسیسات گردشگری و دفاتر خدمات مسافرتی دارای پروانه بهره‌برداری از این وزارتخانه، در تمام فصول به میزان 132 تومان به ازای هر کیلووات ساعت تعیین شد که این نرخ در میان تعرفه‌های بخش صنعت، پایین‌ترین نرخ به شمار می‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد
  • املاک مازاد دستگاه‌ها باید شناسایی و معرفی شوند
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • بلایی که انفجار مهیب چاه فاضلاب بر سر شهروندان تبریزی آورد | فیلم
  • انفجار چاه فاضلاب در تبریز با ۴ مصدوم
  • انفجار چاه فاضلاب در تبریز ۴ مصدوم بر جای گذاشت
  • نامگذاری اداره تأسیسات آب شرب مشهد به نام سرلشکر شهید فلاحی
  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • صدور دستور اصلاح قبوض گازبهای تأسیسات گردشگری به یک‌چهارم
  • اصلاح قبوض گازبهای تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی