Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مازند مجلس»
2024-04-30@17:10:15 GMT

توصیه موسوی لاری به روحانی برای کابینه جدید

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۳۶۳۵۷

مازندمجلس: روزنامه اعتماد با حجت الاسلام موسوی لاری در باره ترکیب دولت دوازدهم مصاحبه ای انجام داده است.

بخشی از این مصاحبه را می خوانید:

آقاي روحاني در دولت يازدهم  از تمامي گرايش‌هاي سياسي استفاده كرد كه همين امر باعث انتقادات زيادي از ايشان شد و حتي در سه سال عمر دولت نيز تغييري به اين چيدمان ایجاد نکرد؛ با توجه به فضايي كه در سياست ما به وجود آمده اساسا آيا شما پيشنهاد مي‌كنيد كه كابينه دولت دوم خود را با همين تركيب پيش ببرد يا خير؟

خير.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من معتقد هستم كه مردم در جريان انتخابات، در تجمعات، در نشست‌هايي كه داشتند راه را به دولتمردان نشان دادند و قاعدتا آقاي روحاني همان طور كه خودشان هم گفتند نياز دارند به بازنگري و متناسب با اين مسيري كه مردم نشان دادند بايد دولت چيده بشود و مديران انتخاب بشوند. خود آقاي روحاني هم من فكر مي‌كنم به اين مساله واقف است و اعلام هم كرده است و بايد همه كمك كنند كه آقاي روحاني در چينش نيروها متناسب با انتظاراتي كه مردم دارند اقدام كنند.

مردادماه مراسم تنفيذ روحاني در مجلس شوراي اسلامي برگزار مي‌شود؛ تا به امروز درباره چينش كابينه خروجي خاصي به گوش نمي‌رسد دليل اين موضوع را در چه مي‌بينيد؟

بالاخره دولت نسبت به چهارسال قبل تجربه بيشتري دارد و با اين تجريه كار را پيش مي‌برد. قاعدتا آقاي روحاني در طول اين چهار سال چهره‌هاي جديدي را خودش شناسايي كرده است و دوستاني كه با ايشان همكاري مي‌كنند حتما روي افراد جديدي كار كردند و ضرورتي هم ندارد كه از حالا مطرح شود بالاخره تا مرداد ماه زمان زيادي مانده است.

ارزيابي‌تان از دولت يازدهم چيست؟
 بالاخره دولت يازدهم در شرايط ويژه‌اي شكل گرفت. دولت يازدهم تحت تاثير مجلس نهم بود، و مجلس نهم بالاخره نظرات خودش را تا حدود زيادي به رييس‌جمهور تحميل كرده بود، مجلس دهم همراهي بيشتري با رييس‌جمهور دارد و آقاي رييس‌جمهور با نمايندگان فعلي مجلس گفتمان نزديك به هم دارند و آرمان‌هاي‌شان به هم نزديك‌تر است لذا نوعي همگرايي بين دولت و مجلس شكل مي‌گيرد كه اين خود در چينش نيروها مي‌تواند موثر باشد و آن تقابلي كه در مجلس نهم بين دولت و مجلس بود الان به آن شكل وجود ندارد اگر هم باشد يك اقليت محدودي هستند كه خيلي راه به جايي نخواهند برد. شاهد بوديم مجلس نهم همراه دولت نبود و اين موضوع باعث شد كه روحاني خيلي از افرادي كه چهره قابل قبولي براي آن وزارتخانه بودند راي لازم را نياوردند و اگر مجلس آن دوره به آنها راي نداده دليل بر اين نيست كه آنها مناسب براي آن سمت يا پست نيستند، بنابراين افرادي كه آن مجلس راي نداده قابل طرح هستند و مي‌شود آقاي روحاني مجددا آنها را مطرح كند و از اين مجلس براي آنها راي اعتماد بگيرد.

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۳۶۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیست حزب باهنر در انتخابات دور دوم مجلس؛ از حسین نجابت و جراره تا پورمحمدی، نظام الدین موسوی و ...

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جامعه اسلامی مهندسین درخصوص فهرست منتخب برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر بیانیه ای را صادر کرد.

آنگونه که فارس روایت کرده، متن کامل این بیانیه به شرح ذیل است:

خدای متعال را شاکریم که علیرغم تمامی جوسازی ها در مایوس کردن ملت ایران از حضور در پای صندوق های رای، مردم بصیر و هوشیار ایران عزیز، چشم طمع دشمنان را کور کردند و دیگر بار حضور خود را در صحنه انتخابات به نمایشی تحسین برانگیز مبدل ساختند.

جامعه اسلامی مهندسین پس از بررسی نفرات راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر، و به دنبال مباحث عمیق در شورای مرکزی و هیات اجرایی این تشکل، و ضمن احترام به همه کاندیداهای منتخب برای دور دوم، فهرست زیر را به مردم عزیز حوزه انتخابیه تهران معرفی می نماید.

امید است با حضور پرشور واجدان شرایط در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی و تجدید بیعت با آرمانهای امام راحل عظیم الشان و شهدای گلگون کفن، شاهد انتخاباتی پرشور و دشمن شکن باشیم.

اسامی به ترتیب بالاترین آراء ماخوذه در دور اول عبارتند از:

احمد نادری، سمیه رفیعی، حسین نجابت، عبدالحسین روح الامینی، ابوالقاسم جراره، زهره سادات لاجوردی، علیرضا سلیمی، صالح اسکندری، محمدحسین حسین زاده بحرینی، سمیه گلپور چمرکوهی، علی اصغر پورمحمدی، علی طهرانی مقدم، سیدنظام الدین موسوی، مجتبی رحماندوست، مهدی شریفیان، غلامحسین رضوانی.

27218

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901277

دیگر خبرها

  • قالیباف: دست لابی‌های پنهان را در مجلس یازدهم بستیم
  • لیست حزب باهنر در انتخابات دور دوم مجلس؛ از حسین نجابت و جراره تا پورمحمدی، نظام الدین موسوی و ...
  • قالیباف: اندیشه شهید مطهری همچنان راهگشاست
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • تعطیلی که به معضل مملکت بدل شد | پنجشنبه یا شنبه؛ بالاخره کدام؟