Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه اطلاع رسانی استانداری، پرویز خالقی در جلسه بررسی مباحث مربوط به استقرار کامل هلال احمر در شهرستان سلطانیه اظهار کرد: هنر مدیریتی بر مبنای کسب بیشترین ثمرات و دستاوردها از امکانات بوده که مسئولان باید با بهره گیری از امکانات موجود در راستای تحقق چنین مهارتی اقدامات اساسی انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: با توجه با امکانات و فضاهای اداری موجود در شهرستان سلطانیه متولیان آن دسته از ادارات و دستگاه هایی که تاکنون موفق به استقرار اداره مربوطه خود در شهرستان سلطانیه نشده اند، باید با استفاده از فرصت ها و هماهنگی های لازم بین ارگان ها، اقدام به استقرار اداره شهرستانی خود کرده و بدین طریق میزان رضایت مندی افراد را افزایش دهند.
خالقی، از نماینده مردم شهرستانهای سلطانیه، ابهر و خرمدره نیز خواست تا با ایجاد هماهنگی های لازم بین متولیان مربوطه امر در سطح استان، نسبت به تامین زمین در راستای احداث مجتمع ادارات در شهرستان سلطانیه اقدامات اساسی انجام گیرد و خواسته خود را بر پایه تازه تاسیس بودن سلطانیه و نبود زیرساختهای تشکیلاتی اداری قرار دهند.
به گزارش ایرنا ، شهرستان سلطانیه 31 هزار و 500 نفر جمعیت دارد.
7320/6085
خبرنگار: اعظم شامی *** انتشار دهنده: رویا رفیعی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۳۸۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلاب بخش‌ مرکزی گناباد را فرا گرفت

به گزارش قدس خراسان، ابوالفضل شاکری اظهار کرد: سیلاب محورهای روستایی روستاهای کلاته نو و کلاته کلوخ را فراگرفته ولی تاکنون وارد این روستاها نشده و خسارت‌هایی به این مناطق وارد نکرده است.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار گناباد ادامه داد: با وجود سیلاب جاده‌های روستایی این منطقه باز است و تردد در آنها با کندی انجام می‌شود.

وی از روستاییان خواست که تا زمان فروکش کردن حجم سیلاب برای جلوگیری از هر گونه خطر احتمالی از تردد در این محورها خودداری کنند.

شاکری گفت: ستاد هماهنگی مدیریت بحران گناباد به حالت آماده‌باش کامل قرار دارد و در صورت وقوع هر گونه خسارت‌های احتمالی خدمات لازم به مردم ارائه می‌شود.

رئیس اداره هواشناسی گناباد نیز گفت: بارش باران از روز چهارشنبه در این شهرستان آغاز و بر حجم آن در روز پنجشنبه افزوده شد و در این مدت بین ۳.۵ تا ۹.۵ میلیمتر باران در هشت ایستگاه باران‌سنجی شهرستان به ثبت رسید.

داریوش شیبانی ادامه داد: بارش باران تا دو روز آینده در شهرستان گناباد ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • خسارت سیلاب به خط انتقال آب ۳ روستای دزفول
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد
  • بسیج تمامی امکانات برای رفع آبگرفتگی‌ها در دزفول
  • آبگرفتگی اماکن مسکونی در خوی/ امکانات شهرداری بسیج شد
  • سیلاب بخش‌ مرکزی گناباد را فرا گرفت
  • بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد
  • تسهیلات لازم برای جبران خسارت مردم امامزاده ابراهیم(ع) شفت تامین می‌شود
  • پروژه «مرغ لاین» در میامی افتتاح می‌شود
  • کمبود اعتبارات عمرانی عامل پیشرفت نکردن شهرستان فلارد است