Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از اهالی روستای قصر قجر از توابع شهرستان بجنورد با اشاره به اینکه تصویب الحاق طرح سمت توسعه، ساخت و ساز خانه های جدید روستای قصر قجر به طرح هادی روستا نیازمند است، از پاسکاری تصویب اجرای این طرح میان ادارات جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن استان انتقاد و گلایه کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازعصر اترک،قلی پور، از اهالی روستای قصر قجر از توابع شهرستان بجنورددر این باره اظهار کرد: پس از واقعه زلزله 5.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7 ریشتری 233 اردیبهشت ماه امسال در شهرستان های بجنورد و مانه و سملقان، بسیاری از خانه های کلنگی و تازه ساخت این روستا نیز تخریب و غیر قابل سکونت شدند.

وی افزود: پس از این واقعه، دهیار این روستا، پیگیر حل مشکلات زلزله زدگان شد و اهالی روستا نیز از بنده خواستند که پیگیر اخذ مجوز ادارات ذی ربط برای ساخت و ساز خانه های جدید روستا شوم.

وی در ادامه با یادآوری این مطلب که قبل از وقوع زلزله، در بافت قدیم روستا هر یک تا سه و حتی تا پنج خانواده این روستا در یک خانه زندگی می کردند، افزود: پس از وقوع زلزله بسیاری از این خانه ها تخریب و غیر قابل سکونت شدند.

قلی پور افزود: پس از این زلزله هر یک از خانواده های ساکن در این خانه های تخریب شده که هم اکنون بی سر پناه هستند، می خواهند خانه ای جدید و مستقل برای خود بسازند.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر روستای قصر قجر 240 خانوار دارد، بافت قدیم روستا فقط ظرفیت پذیرش ساخت 120 خانه جدید را دارد و مابقی خانواده های این روستا باید در خارج از این بافت قدیم خانه بسازند و این در حالی است که انجام هر نوع ساخت و ساز جدید به صدور مصوبه الحاق اجرای طرح سمت توسعه به طرح هادی این روستا نیاز دارد.

افزون بر این، وی خاطر نشان کرد: شماری از اهالی این روستا طی سال های 75 تا 80 بدون اخذ مجوز از سازمان جهاد کشاورزی و فقط با اخذ مجوز از بنیاد مسکن خانه هایی را در باغات خود در پیرامون این روستا ساختند که تعدادی از این خانه ها در زلزله 23 اردیبهشت ماه تخریب شدند، حال نوسازی این خانه های تخریبی نیز به مصوبه اجرای طرح سمت توسعه روستا نیاز دارد.

قلی پور در ادامه با یادآوری این مطلب که از گذشته تاکنون برای روستای قصر قجر الحاق اجرای طرح سمت توسعه به طرح هادی این روستا مصوب نشده و مردم این روستا سال ها است که منتظر تصویب و الحاق این طرح بوده اند، عنوان کرد: پس از وقوع این زلزله، برای اخذ مجوز این طرح یاد شده اقدام کردم که طی یک ماه و اندی فقط میان ادارات جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن شهرستان بجنورد و استان پاسکاری شده ام.

وی در این باره عنوان کرد: برای اخذ مصوبه اجرای طرح سمت توسعه روستای قصر قجر به بنیاد مسکن شهرستان بجنورد مراجعه کردم و آنان گفتند که باید از روستا نقشه برداری ها انجام شود که اهالی روستا مجبور شدند تا برای انجام این نقشه برداری ها از جیب خود هزینه ها را بپردازند.

وی افزود: نقشه ها به بنیاد مسکن شهرستان بجنورد تحویل شد و بنیاد مسکن گفت نقشه ها را به جهاد کشاورزی تحویل دهید تا آنان تاییدیه تبصره یک را صادر کنند، هنگامیکه به جهاد کشاورزی مراجعه کردم، جهاد کشاورزی گفت باید از بنیاد مسکن نامه ضرورت را بیاورید.

قلی پور گفت: برای اخذ نامه ضرورت به بنیاد مسکن مراجعه کردم، بنیاد مسکن گفت هیچ نامه دیگری را برای جهاد صادر نخواهیم کرد.

وی در ادامه بیان کرد: با توجه به اینکه از پاسکاری میان جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن به نتیجه ای نرسیدم، چهارشنبه هفته گذشته به فرمانداری بجنورد رفتم تا آنان پیگیر حل این مشکل شوند که مسئول دفتر فرماندار بجنورد نیز اجازه دیدار با فرماندار را به من نداد و من به دفتر معاون فرماندار رفتم و او با جهاد کشاورزی تماس گرفت و خواستار رسیدگی آنان به این موضوع شد.

قلی پور همچنین خاطر نشان کرد: برای حل این موضوع حتی به استانداری نیز مراجعه کردم اما از سوی دفتر امور روستایی و دفتر عمرانی استانداری نیز به هیچ نتیجه ای نرسیدم.

وی با طرح این سوال که آیا چادر محل زندگی می شود! عنوان کرد: آن تعداد از اهالی روستا که خانه های خود را بر اثر زلزله از دست داده اند، هم اکنون در کنار دام هایشان در دامداری هایشان زندگی می کنند و شب ها را در سرما به سر می برند.

وی گفت: در حال حاضر اهالی روستا قصر قجر پا در هوا مانده اند که برای احداث خانه های جدید برای خود چه کنند؟

وی تصریح کرد: بیش از یک ماه است که روستای قصر قجر برای اخذ مصوبه الحاق طرح سمت توسعه به طرح هادی روستا میان ادارات پاسخگو پاسکاری می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۳۸۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح سرشاخه کاری درختان گردو در زارچ

کریمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زارچ گفت: با توجه به اینکه سطح زیرکشت درختان گردو در روستای دربید قابل توجه می‌باشد و برخی از درختان منطقه از ارقام کم محصول و کم کیفیت می‌باشد بحث اصلاح درختان گردو در این منطقه در دستور کار جهاد کشاورزی شهرستان قرار گرفت و بحث پیوند این درختان با ارقام پرمحصول مطرح شد.

وی افزود: امیدواریم با اجرای این طرح افزایش سودآوری و بهره وری در منطقه را شاهد باشیم.

طرح سرشاخه کاری درختان گردو با همکاری معاونت بهبود تولیدات گیاهی و مدیریت امور باغبانی سازمان جهاد کشاروزی در روستای دربید که از روستا‌های ییلاقی شهرستان می‌باشد و سطح زیرکشت گردو قابل توجهی دارد اجرا شد.

پیوند سرشاخه کاری گردو یا عمل تغییر تاج درختان مسن به فعالیتی گفته می‌شود که با پیوند نوع رقم تاج درخت را تغییر داده و با این کار کیفیت و میزان عملکرد درخت را افزایش داد، در این کار پس از پیوند درخت به هر روشی باید تا یک سال از درخت مراقبت کرد؛ و از لحاظ چیدن و برداشت محصول بسیار راحتر می‌باشد؛ و باعث تولید یکدست و بالا رفتن بازار پسندی محصول خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • شوراها پل ارتباطی میان مردم و مسوولان هستند
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • بهره مندی روستای سَبزکان ریگان ازآب سالم
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی پروژه نهضت ملی مسکن هیدج
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • اجرای طرح سرشاخه کاری درختان گردو در زارچ