Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبر ۲۱ تاکید کرد بیانیه وزارت علوم درباره رشته شهرهای دانشگاه آزاد اعمال سلیقه به جای قانون است.
به گزارش جهان نيوز، علی اکبر ولایتی رئیس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی درباره وضعیت رشته محل های دانشگاه ازاد در بخش خبری ساعت 21 شبکه یک اظهار داشت: تکذیبیه سازمان سنجش درباره سخنان شب گذشته سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بیشتر یک اعمال سلیقه درباره قانون‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: آنچه که درباره رشته محل های دانشگاه آزاد تایید شده و شب گذشته توسط سرپرست محترم دانشگاه ‌اعلام شد، قانون دارد.
ولایتی درباره قانون مستند در این خصوص گفت: سال 1367 زمانی که مرحوم‌ آیت الله هاشمی رئیس مجلس بودند چون در آن زمان هم با برخی اعمال سلیقه های وزارت علوم درباره دانشگاه آزاد مواجه بودند به شکلی که‌ با توسعه دانشگاه مخالفت می کردند، ایشان مجبور شدند کار را به مجلس واگذار کنند.
وی در همین‌ زمینه افزود : در سال 67 در مجلس قانونی تصویب شد که توسعه رشته ها توسط سه نفر یک‌ نماینده از سوی شورایعالی انقلاب فرهنگی، یک نماینده از سوی دانشگاه آزاد و یک نماینده از سوی وزارت علوم‌ انجام شود.
ولایتی افزود: در این سالها رشته های مختلف قریب سه هزار رشته ارشد و رشته های دیگر تصویب شد. مجموع این رشته ها چیزی حدود 244 صفحه است که امضای سه نماینده مذکور را دارد که اگر لازم شد امضای این نمایندگان را نشان می دهیم که مشخص شود همه نمایندگان این موضوع ‌را تصویب کردند.

رئیس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به رویکرد وزارت علوم و کارشناسان این وزارت خانه در قبال رشته محل های دانشگاه آزاد گفت: برخی از ایراداتی که بعضی از کارشناسان وزارت علوم به این مسیله گرفتند نه همه کارشناسان ما از آقای دکتر خدایی تشکر می کنیم که ما را خیلی همراهی کردند و می کنند اما برخی کارشناسان وزارت علومبر اساس سلیقه خود نظر می دهند سلیقه یک کارشناس وزارت علوم‌ ناقض قانون نیست.
ولایتی افزود : دکتر امیدوار رضایی معاون پارلمانی دانشگاه آزاد سوالی را اخیرا از معاون حقوقی مجلس شورای اسلامی در این‌باره پرسیدند که آیا قانون سال 67 هنوز هم معتبر است که ایشان پاسخ مثبت دادند.
رئیس هیات موسس دانشگاه آزاد گفت به واسطه برخی تشکیک‌هایی که در زمان دکتر میرزاده به‌رشته محل ها گرفته شد به دیوان عدالت اداری شکایت شد که این دیوان به نفع دانشگاه رای داد.
وی خاطر نشان کرد: ما قانون را اجرا می کنیم درخواستمان از کارشناسان وزارت علوم این است به قانون مراجعه و اطلاعات قانونی خود را بیشتر کنند.
ولایتی در همین زمینه گفت: همین امروز یک صد نفر از نمایندگان مجلس تذکری را به وزیر علوم آماده کردند که چرا وزارت علوم دربرابر قانون مصوب مجلس بیانیه مخالف صادر می کند. ناقض قانون مجلس را خود مجلس باید صادر کند نه جایی دیگر.

ولایتی درباره اینکه آیا مشکل رشته محل ها تا پایان زمان انتخاب رشته حل می شود گفت: ما ثبت نام می کنیم کاری به این نداریم بیانیه فلان کارشناس وزارت علوم چه می گوید.
وی تاکید کرد: به دانشجویان و اساتید در این زمینه اطمینان خاطر می دهیم بنده به عنوان رئیس هیت امنا و هیات موسس این دانشگاه با قاطعیت این مساله را می گویم و خودم را حافظ کیان و کمیت و کیفیت این دانشگاه می دانم. یک واحد دانشگاهی نباید کم شود. بر اساس این بیانیه واحدهای حدود 350 شهر تعطیل می شود.
ولایتی افزود: یکی از نکات طنز آمیز این است که برخی از رشته محل هایی که مجوز آنها حذف شده است برای دوره دکتری به آنها مجوز دادند. اگر دانشگاهی برای دکتری صلاحیت دارد آیا برای ارشد صلاحیت ندارد به نظر می رسد این در هم ریختگی وزارت علوم باید اصلاح شود.
وی تاکید کرد: ما به کار خود ادامه می دهیم. کاری به اجازه جایی نداریم. اجازه ما را قانون صادر کرده است. مر قانون‌ را عمل می کنیم و به هیچ وجه تحت تاثیر این شایعات قرار نمی گیریم.
ولایتی افزود به دانشجویان و اساتید دانشگاه این تاکید را می کنم سر جای خود باشند. در سالی که رهبری آن را سال اشتغال اعلام کرده است با این کار بی حساب که ما البته تبعیت نخواهیم کرد هزاران نفر از اساتید ما بیکار و دهها هزار دانشجو سرگردان می شوند. نمایندگان مجلس نگران این وضعیت هستند و ظرف یک روز تذکری آماده کردند. چون‌بسیاری از این شهرها به این مراکز آموزش عالی وابستگی دارند و این مساله بومی سازی را خدشه دار می کند.
وی درباره وضعیت دانشجویان مشغول به تحصیل در رشته محل های حذف شده گفت: کشور قانون دارد و تکلیف این چیزها را قانون روشن کرده است. در اسفند سال 94 قانون جدیدی درباره رشته های جدید دانشگاه تصویب شد که در بندی از آن درباره رشته های تایید شده در قبل از این تاریخ آمده است که آنچه که قبل از این تاریخ مجوز داده شده است معتبر است اگر قرار است از این پس رشته ای تاسیس شود باید اجازه بگیرند.
وی تاکید کرد: تمام این نزدیک به سه هزار رشته مربوط به قبل از سال 1394 معتبر است.
ولایتی در بخش پایانی این گفتگو درباره ابهاماتی که از ابتدای مسئولیت وی در هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد بنا بر سابقه فعالیت های سیاسی اش گرفته می شود نیز گفت بنده پزشک هستم .فوق تخصص اطفال دارم و شاگرد مرحوم دکتر قریب هستم.
رئیس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: قریب 43 سال است در دانشگاه تدریس می کنم. در سال 71 عنوان استاد تمام و در سالهای اخیر استاد ممتاز شدم. توفیق تدریس به هزاران نفر از پزشکان جوان کشور در دانشگاه پزشکی شهید بهشتی و تهران را داشتم.
وی ادامه‌داد: بیش از 200 مقاله در رشته پزشکی در خارج از کشور داشته و رتبه خوبی در مقالات خارجی دارم. آخرین مقاله ام در مجله علمی نیچر چاپ شده است که اهمیت بالایی دارد و دومین آن‌هم به زودی چاپ می شود. یکی از مقالات بنده تنها 500 ارجاع داشته و دو کتاب پزشکی بنده به عنوان کتاب اول پزشکی در دو سال شناخته شد. یکی از کتاب های بنده در زمینه بیماری های عفونی سالها کتاب درسی رشته پزشکی بود و قبل از انقلاب و بعد از انقلاب دانشگاه پزشکی تاسیس کردم.

منبع:تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۴۴۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند

به گزارش خبرنگار مهر، فرح حدیب ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود با بیان اینکه دانشگاه نباید خود را از مسائل کشور جدا ببیند، تاکید کرد: مسائل کشور، چالش‌ها برای دانشگاه، می‌بایست مسائل حقیقی، واقعی و اصلی باشد.

وی با بیان اینکه تربیت فرهنگی، اخلاقی و هویتی دانشجویان از جمله دیگر مسائل مهم در نظام دانشگاهی کشورمان است، افزود: فراتر از مسئله تعلیم، باید تربیت با جهت گیری معنوی و اخلاقی و تلطیف روحی در کنار دمیدن روح احساس هویت در مجموعه جوان دانشجو از دیگر رسالت‌های دانشگاهی است که آن را دنبال می‌کنیم.

مدیرگروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه اعضای هیأت علمی دانشگاه آزادهای کشور سه دسته هستند گروهی هیأت علمی پیوسته هستند گروهی هیأت علمی وابسته و گروه دیگر مدرس یارها هستند که تحولی در حوزه کارکرد استاد و دانشگاه و دانشجو را دنبال می‌کنیم، تاکید کرد: در واقع ما دانشگاه را در سند تحولی جدید دانشگاه آزاد به عنوان سکوی دانایی می‌دانیم.

حدیب گفت: تحولی که دنبال می‌کنیم، حرکت از دانشگاه مدرک گرا که استاد بر اساس تعداد مقاله ارزیابی شود و دانشجو هم علاقمند به گرفتن مدرک باشد به سمت دانشگاه تعاملی یاد دهی، یادگیری، ارزش آفرین، دانایی و توانایی است.

وی با بیان اینکه گروه‌های معماری و شهرسازی به واسطه اینکه در سبک زندگی مردم تأثیرگذار هستند، از اهمیت بالایی برخوردار هستند، گفت: برای اینکه بتوانیم تأثیر فرهنگ ساز دانشگاه را داشته باشیم تلاش داریم که تعامل بین استاد به عنوان رابط با دانشجویان، گروه‌ها و دانشکدگان را تقویت کنیم.

مدیرگروه کشوری گردشگری و میراث با بیان اینکه ۸۷۶ هیأت علمی در رشته معماری و شهرسازی در دانشگاه آزاد کشور مشغول به تدریس و فعالیت علمی هستند، تاکید کرد: ۱۹۲ دانشگاه آزاد کشور رشته معماری و شهرسازی را دارد و در این رشته‌ها ۴۸ هزار دانشجو تحصیل می‌کنند همچنین سرانه هیأت علمی به دانشجویان ما در رشته معماری و شهرسازی ۵۶ نفر به یک عضو هیأت علمی است.

حدیب با بیان اینکه ۴۲ درصد اساتید معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد کشور خانم و مابقی آقایان هستند، تاکید کرد: رشته معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد در کشور، دارای شش استاد تمام، ۲۲ دانشیار و ۴۶۸ استاد یار است.

وی با بیان اینکه در گروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد مجلات بسیار خوبی نیز به لحاظ علمی داریم، تاکید کرد: ۱۴ مجله امروز در این رشته‌ها فعال هستند که از بین آنها چهار مورد مرتبط با علمی، پژوهشی وزارت علوم و مقالات آی اس سی هم می‌شوند و هشت مورد دیگر هم گرید آ دانشگاه آزاد را دارند و دانشجویان دکترای ما می‌توانند برای پیش دفاع‌ها و گرفتن مجوز دفاع از آنها استفاده کنند.

کد خبر 6098438

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی