Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز،

تیرماه یادآور روزهای تلخی است که در برگ‌های مختلف آن شخصیت‌هایی به تیر زهرآگین منافقین به خون غلتیدند که شاید نظیرشان در تاریخ کمتر آمده باشد. روز 6 تیر سالروز ترور نافرجام رهبر معظم انقلاب، 7 تیر سالروز انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت دکتر بهشتی، 11 تیرماه سالروز شهادت آیت‌الله صدوقی اما روز 8 تیر نیز سالروز شهادت یکی از شخصیت‌های درخشان نهضت امام خمینی(ره) شهید محمد کچویی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهید کچویی؛ از کار در صحافی تا عضویت در تشکیلات موتلفه

محمد کچویی در سال 1329 در شهر قم به دنیا آمد. وی پس از اتمام کلاس ششم ابتدایی، به دلیل شرایط اقتصادی خانواده مدرسه را رها کرد و در یک کارگاه صحافی در بازار مشغول به کار شد. کچویی در همین کارگاه با محمد بخارایی (عامل ترور حسنعلی منصور و از شهدای 26 خرداد) آشنا و از طریق او جذب موتلفه اسلامی شد.

از راست به چپ: شهید رجایی، عزت شاهی، عباس دوزدوزانی و شهید محمد کچویی

وی از اعضای هیئت انصارالحسین بود و در این هیئت پای درس شخصیت‌هایی مانند شهید بهشتی، مطهری و آیت‌الله خامنه‌ای حضور می‌یافت. در همین دوره با عزت شاهی آشنا شد و فعالیت سیاسی را آغاز کرد. عزت شاهی از مبارزین با سابقه قبل انقلاب، درباره همکاری و دوستی با کچویی در کتاب خاطراتش می‌گوید: در دوره زﻧﺪﮔﯽ ﻣﺨﻔﯿﺎﻧﻪ، ﺑﻪ ﻣﺮور آﻧﭽﻪ را ﮐﻪ داﺷـﺘﻢ از ﻣﯿـﺰ و صندلی و ﮐﺘﺎﺑﺨﺎﻧـﻪ ﻓﺮوﺧﺘﻢ و ﺻﺮف ﻣﺨﺎرج زﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮدم. ﮐﻔﮕﯿﺮ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺗﻪ دﯾﮓ ﺧﻮرد، رﻓﺘﻢ ﺳﺮاغ ﯾﮑﯽ از دوﺳﺘﺎﻧﻢ ﮐـﻪ دﮐﺎن ﺻﺤﺎﻓﯽ داﺷﺖ، ﻣﺤﻤـﺪ ﮐﭽـﻮﯾﯽ. او از ﻓﻌﺎﻟﯿﺘ‌‌‌‌‌‌‌ﻬـﺎی ﺳﯿﺎﺳﯽ‌ام و ﻣﺸﮑﻼﺗﯽ ﮐﻪ در آن ﻏﺮق ﺑﻮدم ﺧﺒﺮ داﺷﺖ. ﺑﻪ او ﮔﻔﺘﻢ ﺑﮕﺬار ﻣﻦ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﮐﺎرﮔـﺮ روزی دو ـ ﺳﻪ ﺳﺎﻋﺖ در دﮐﺎﻧﺖ ﮐﺎر ﮐﻨﻢ... ﮔﻔـﺖ: ﭘﻮل را ﻣﯽدﻫﻢ وﻟﯽ نمی‌خواهد کار کنی.(خاطرات عزت شاهی، ص73)

دستگیری، شکنجه، حبس ابد

کچویی در 24 تیر 1351 با اعتراف حسین جوانبخت(از اعضای گروه حزب‌الله پیش از انقلاب اسلامی) دستگیر شد. وی در مصاحبه‌ای در سال 59 درباره نحوه دستگیری‌اش گفته بود: آن موقع ساواک مهم‌ترین فردی را که می‌خواست بگیرد عزت(شاهی) بود، چون هرکس یا هرچیزی را می‌گرفتند، می‌گفتند: عزت گفته یا عزت داده است. البته خود عزت گفته بود که اگر چیزی از شما گرفتند بگویید از فلانی گرفته‌ایم تا پرونده‌شان سبک شود، عزت در ساواک غولی شده بود... یک راست مرا به زندان قزل قلعه بردند و بازجویی‌ها و شکنجه‌ها شروع شد، اما چیزی دستگیرشان نشد، هیچ مطلبی از من لو نرفت، هر مسئله و هر موضوعی را به نحوی توجیه می‌کردم، مدرکی علیه من نداشتند. کل بازجویی و حرف‌هایی که زدم دوازده صفحه شد.

شهید کچویی در دوران زندان پیش از انقلاب

کچویی درباره خاطرات زندانی‌شدن و شکنجه‌اش در همین مصاحبه می‌گوید: یادم است در زیر زمین اوین چهار ساعت حسینی(شکنجه‌گر معروف ساواک) یک سره با کابل به پا‌هایم می‌زد، طوری که الان پایم اصلاً غضروف ندارد. از همه جای پایم خون بیرون می‌پاشید، پا‌هایم تکه تکه شده بود، که چه، یاالله جای عزت را بگو! می‌گفتم: نمی‌دانم. الحمدالله چیزی هم لو نرفت، در دوباری که من دستگیر شدم به لطف خدا کسی به خاطر من یک سیلی هم نخورد...

وی بار دیگر در آذر 1353، به دلیل ارتباط با فعالان سیاسی و ماجرای خرید اسلحه دستگیر شد. این بار به دلیل تکرار جرم، دادگاه او را به حبس ابد محکوم کرد. در 28 خرداد 1356، به دلیل تغییر در شرایط سیاسی کشور و فشار برای آزادی زندانیان سیاسی، عفو شد. وی بعد از انقلاب عضو کمیته استقبال از امام(ره) بود و اولین سرپرست زندان اوین پس از پیروزی انقلاب اسلامی شد.

8تیرماه 60؛ روز خونین اوین

پس از شورش مسلحانه منافقین و آشکار شدن نفاق‌شان، آنها دست به ترور مردم عادی و مسئولان انقلاب زدند. پس از انفجار در دفتر حزب جمهوری اسلامی و به شهادت رسیدن شهید بهشتی و 72 نفر از یارانش، عوامل دستگیر شده گروهک منافقین در زندان به شادمانی پرداختند و می‌رفت که اوضاع رنگ شورش به خود بگیرد.

آیت‌الله محمدی گیلانی و شهید اسدالله لاجوردی دادستان وقت تهران برای سرکشی به زندان اوین می‌آیند. سعادتی یکی از اعضای سازمان که به دلیل برقراری ارتباط با سفارت شوروی مدتی در زندان اوین به سر می‌برد با یکی از زندانیان به نام کاظم افجه‌ای ارتباط برقرار کرد. افجه‌ای در زمان زندان با اظهار توبه و ندامت توانست روی مسئولان زندان اثر بگذارد و به منظور کمک به زندانیان در آن جا مشغول به کار شود.

در آن روز شهید کچویی به او مشکوک می‌شود و مسلسلش را از او می‌گیرد. او با دست یافتن به یک سلاح کمری با شلیک چند گلوله محمد کچویی را ترور و به شهادت می‌رساند.

اطلاعیه روابط عمومی دادستانی انقلاب در پی شهادت محمد کچویی

مرحوم احمد قدیریان (معاون اجرایی شهید قدوسی در دادستانی کل انقلاب) درباره نحوه شهادت کچویی و روز حادثه می‌گوید: روز هشتم تیر جلسه‌ای یا حضور 24 تن از حکام شرع، آقای لاجوردی، آیت الله قدوسی، آیت‌الله گیلانی و چندین نفر دیگر از جمله خودم در دادسرا تشکیل شد. کاظم افجه‌ای که متوجه قضیه شده بود با هماهنگی سعادتی با سلاح کلاشینکف که آن را روی رگبار گذاشته بود پشت در جلسه قرار گرفت. آقای محمد میرآبی مسئول دفتر آقای گیلانی متوجه او شد و از او پرسید: «این جا چه می‌کنی؟» افجه ای در جواب گفت یک سؤال شرعی دارم و می‌خواهم از آقای گیلانی بپرسم.

در واقع او برای قتل عام اعضای آن جلسه آمده بود. آقای میرآبی و آقای غفارپور معاون قضایی، او را از آن جا بیرون کرده و با تندی به آقای کچویی گفتند که برای چه او به اینجا آمده است... آقای کچویی به خاطر اینکه وی توبه کرده و بسیار انسان دل رحم و دلسوزی بود نمی‌پذیرفت ولی دستور داد که اسلحه را از او بگیرند. در همان حال، افجه‌ای با موتور از اوین بیرون رفت و یک قبضه اسلحه کمری رولور تهیه کرده، برگشت. بعد از اتمام جلسه، حکام شرع و دیگران در ضلع شرقی اوین زیر درختان نشسته بودند و پاسخگوی توضیحات و مسائل شرعی زندانیان بودند. در همین حال، افجه‌ای به آن‌ها نزدیک شد و اسلحه را به سمت آن‌ها کشید. آقای لاجوردی متوجه قضیه شده، پشت درخت پنهان شد، آقای کچویی اسلحه خود را بیرون آورد اما قبل از آن افجه‌ای تیری به سر او زد...

شهید کچویی در نشست خبری در زمان سرپرستی اوین

معتقدم مجاهدین خلق بدترین دشمن در حال حاضر برای جمهوری اسلامی است

ﮐﭽﻮﯾﯽ از ﭼﻬﺮهﻫﺎی ﻓﻌﺎل زﻧﺪان قبل انقلاب و به قول عزت شاهی از زﻣﺮه «اﺻﺤﺎب ﻓﺘﻮا» ﺑﻮد ﮐﻪ ﺑﻪ نجاﺳﺖ ﻣﺎرکسیست‌ها اﻋﺘﻘـﺎد داشتند و از اﯾﻦ رو ﻣﺨﺎﻟﻒ مجاﻫﺪﯾﻦ خلق(منافقین) و ﻧﺰدﯾﮑﯽ آﻧﻬﺎ ﺑﻪ ﻣﺎرﮐﺴﯿﺴﺘﻬﺎ ﺑﻮد.(خاطرات عزت شاهی، ص91)

این شهید بزرگوار در وصیت‌نامه‌اش نیز با اشاره به التقاط و انحراف اعضای گروهک منافقین می‌نویسد:این مطلب را هم لازم می‌دانم در وصیت نامه خود بنویسم که با توجه به اینکه خیلی‌ها با مرام‌های مختلف ادعای حق بودن را دارند ولکن حق یک چیز بیشتر نیست و به نظر من اختلاف سر معیار‌ها می‌باشد و برای من که معیارم قرآن و پیغمبر و ائمه و ولایت فقیه و در حال حاضر امام خمینی می‌باشد و جز این حق نمی‌باشد و شدیداً معتقدم که مجاهدین خلق با توجه به معیارهای باطلی که دارند ناحق‌ترین و باطل‌ترین گروه‌ها هستند اگر هدایت شدنی هستند خداوند آن‌ها را هدایت کند وگرنه نابود کند و معتقدم بد‌ترین دشمن در حال حاضر برای جمهوری اسلامی که حاصل خون بیش از 70 هزار شهید می‌باشد همین مجاهدین هستند.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۴۵۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ معرفی شرکت های کشتیرانی در ایران

تین نیوز

انجمن کشتیرانی ایران حدود 70 سال است که در داخل و خارج از کشور مشغول به کار است.تاکنون 370 شرکت حمل و نقل دریایی در انجمن کشتیرانی ایران عضویت داشته اند که اکثر آنها در بندرعباس، تهران، بوشهر و … واقع شده اند.

همانطور که می دانید ایران یک خط کشتیرانی ایرانی با نام اختصاری HDSLINE دارد که مربوط به جمهوری اسلامی می باشد.

بسیاری از شرکت ها یا لاین ها هستند که زیر نظر کشتیرانی جمهوری اسلامی هستند اما آنها را بعنوان لاین های خصوصی در نظر گرفته نمی شود.

قبل از اینکه لیست شرکتهای کشتیرانی خصوصی را نام ببریم بهتر است یک توضیح مختصری در این مورد داده شود.

لاین های خصوصی به شرکت هایی گفته می شوند که جدا از کشتیرانی جمهوری اسلامی فعالیت می کنند و خودشان در واقع یک NVOCC هستند. NVOCC به این معنی است که آن شرکت کشتیرانی دارای کانتینر است و یا اینکه یک فضایی از کانتینرها را اجاره کرده اند و با آن کار می کنند.

بعنوان مثال از کشتیرانی والفجر و دریای خزر  از معروفترین لاین های خصوصی می توان نام برد. 

بنابراین تمامی شرکت هایی که در لیست انتهای مطلب می بینید اکثرا خصوصی هستند و فقط برخی از آنها زیر نظر کشتیرانی جمهوری اسلامی می باشند.

انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران

از زمانی که نام خلیج فارس در سطح بین المللی مطرح شد بنادر جنوبی ایران هم جزء مهمترین بنادر منطقه قرار گرفتند و محموله های زیادی را از این بنادر به نقاط مختلف دنیا حمل می کردند.

از انجاییکه ترافیک در این بندرها بشدت بالا بود نیاز به یک مجمع و تشکلی بود تا ورود و خروج کشتی ها را مدیریت کند.به همین منظور در سال 1332 سندیکای نمایندگان خطوط کشتیرانی بعنوان اولین انجمن صنفی کشتیرانی در ایران راه اندازی شد.در ابتدا عمده فعالیت این انجمن مدیریت نوبت دهی به کشتی ها بود و با اینکار چرخه فعالیت بندر خرمشهر رشد چشمگیری داشت.

انجمن کشتیرانی ایران در سال بعد با تکیه بر تجربه و دانشی که از بندر خرمشهر کسب کرده بود فعالیت خود را در بنادر دیگری مثل بندر امام و بندر عباس گسترش داد.

در سال 1349 سندیکای نمایندگان کشتیرانی به سندیکای صاحبان کشتی و همچنین نمایندگان خطوط کشتیرانی تبدیل شد. و در نهایت بعد از پیروزی انقلاب نام سندیکا برداشته و به جای آن انجمن صاحبان کشتی و نمایندگان کشتیرانی قرار داده شد.

از سال 1373 هم این انجمن تحت عنوان انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته به کار خود ادامه می دهد.

وظایف انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته

بطور کلی انجمن کشتیرانی وظیفه حمایت از حقوق و منافع مشترک اعضا، راه اندازی و مدیریت کمیته های تخصصی حمل و نقل بین المللی دریایی، برگزاری دوره های اموزشی امور بندری، دریایی و کشتیرانی و تربیت کارشناسان و اساتید مجرب، حل اختلافات مرتبط با این حوزه و … را بر عهده دارد.

هیات مدیره انجمن کشتیرانی

در حال حاضر  مجید ورشوساز رئیس هیات مدیره، حسن ناجی پور نائب رئیس هیات مدیره، فرداد فیروزپور خزانه دار و عضو هیات مدیره، روزبه مختاری، پیمان نبوی فرهمند و فاطمه جمشیدی از اعضای هیات مدیره می باشند. سمت دبیر کل مجموعه در اختیار مسعود پل مه بوده و حسن رضا صفری هم بعنوان بازرس در انجمن کشتیرانی ایران فعال هستند.

لیست نمایندگی خطوط کشتیرانی

در لیست نمایندگی خطوط کشتیرانی حدود 91 تا از شرکت های کشتیرانی خصوصی در تهران واقع هستند و تقریبا 9 شرکت دریایی در بندرعباس مشغول فعالیت می باشند.البته برخی از این شرکت ها از جمله برخی شرکت های کشتیرانی تهران بر اساس مصوبه مجمع عمومی مورخ 2/3/1397 به حالت تعلیق در آمده اند.

نحوه عضویت در انجمن کشتیرانی ایران

برای عضویت در انجمن کشتیرانی باید شرایط زیر را داشته باشید:

داشتن پروانه فعالیت از سازمان بنادر ، راهداری و مراجع مرتبط با حمل ونقل پذیرش و تعهد اجرای مقررات مندرج در اساسنامه فعالیت مرتبط با حوزه حمل و نقل دارا بودن کارت عضویت از اتاق بازرگانی و صنایع معادن پرداخت مرتب حق عضویت

چنانچه حق عضویت بصورت مرتب پرداخت نشود عضویت اعضاء به حالت تعلیق در می آید.

برای عضویت بایستی فرم ها و مستندات مورد نظر را بارگزاری کنید، مبلغ عضویت را بپردازید. اسناد و مدارک شرکت توسط انجمن بررسی می شود و بعد از تایید هیات مدیره لوح عضویت شرکت شما صادر شده و در اخر اسم شما بعنوان شرکت تازه عضو شده در لیست قرار می گیرد.

لیست شرکتهای کشتیرانی خصوصی

بسیاری از شرکتهای حمل و نقل بین المللی هستند که نماینده اختصاصی لاین نبوده یا خط دریایی نیستند ولی بشرطی که از سازمان بنادر و دریانوردی مجوز داشته باشند می توانند اقدام به حمل بار کنند.

این شرکت ها معمولا در نقاط مختلف دنیا نماینده دارند که آنها کلیه مراحل حمل بار را انجام می دهند.در حقیقت این ایجنت ها نماینده اختصاصی لاین های دریایی هستند که بار را حمل می کنند و به بندر مقصد می رسانند.در آنجا هم مدارک تحویل مشتری می شود تا برای ترخیص بار اقدام نماید.

نکته ای که خیلی مهم است شرکت حمل و نقل بین المللی باید مجوز از سازمان بنادر و دریانوردی داشته باشد تا بتواند بارنامه مستر یا اصلی را بنام خودش بزند و بعد به اسم مشتری واگذار کند.البته در برخی مواقع بارنامه دایرکت به اسم مشتری می خورد.

در زیر 3 شرکت کشتیرانی خصوصی را نام می بریم:

1-مرلید

2-آمادراه

3-اسپاد دریا

جهت مشاهد لیست شرکت ها  اینجا کلیک نمایید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تفکرات شهید مطهری به نسل آینده منتقل شود
  • شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی بود
  • شهیدی که قهرمان دو سنگر بود
  • تاکید روسیه بر لزوم عضویت فلسطین در سازمان ملل
  • معلمِ متفکر
  • دیدار معلمان با رهبر انقلاب تا دقایقی دیگر آغاز می‌شود+ فیلم
  • جنایات کومله به روایت تنها معلم بازمانده زندان «برده سور»
  • ببینید | خاطرات شنیدنی رهبر انقلاب از استادِ شهید مرتضی مطهری
  • ◄ معرفی شرکت های کشتیرانی در ایران
  • گزارش تسنیم از اجلاسیه سرداران و ۴۲۲ شهید کهگیلویه