Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین جلسه شورای توسعه و برنامه‌ریزی آذربایجان غربی در حالی با مشخص شدن سهم هر دستگاه از اعتبارات استانی برگزار شد که قریب به اتفاق مدیران از بودجه ناچیز اختصاص داده شده به بخش مربوطه انتقاد کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، توسعه اقتصادی از رشد اقتصادی همراه با تغییرات بنیادین در اقتصاد و افزایش ظرفیت‌های تولیدی اعم از ظرفیت‌های فیزیکی، انسانی و اجتماعی ناشی می‌شودو در توسعه اقتصادی رشد کمی تولید نیز حاصل شده اما در کنار آن نهادهای اجتماعی نیز متحول نیز می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه امری فراگیر در جامعه است و نمی‌تواند تنها در یک بخش از آن اتفاق بیفتد به گونه‌ای که توسعه مرز و سقف مشخصی ندارد بلکه به سبب وابستگی آن به انسان پدیده‌ای کیفی است که هیچ محدودیتی ندارد و این موضوع برخلاف رشد اقتصادی است که کاملاً کمی است.

توسعه اقتصادی دو هدف اصلی دارد که هدف نخست آن افزایش ثروت، رفاه مردم جامعه و ریشه کنی فقراست و هدف دوم ایجاد اشتغال است که هر دوی این اهداف در راستای عدالت اجتماعی است.

برنامه‌ریزی از فرآیندی دارای مراحل مشخص و به هم پیوسته برای تولید یک خروجی منسجم در قالب سیستمی هماهنگ از تصمیمات است و موضوع برنامه ریزی فکر کردن راجع به آینده یا کنترل آن نیست بلکه فرآیندی است که می‌تواند در انجام این امور مورد استفاده قرار گیرد.

تصمیم‌گیری‌های مقطعی و ناپیوسته و اتخاذ سیاست‌ها برای پیشبرد سازمان در زمان حال یا آینده برنامه ریزی نیستند و برنامه ریزی متکی بر انتخاب و مرتبط ساختن حقایق است و حقایق مفاهیم واقعی، قابل آزمون و اندازه‌گیری هستند و دیدگاه‌ها، عقاید، احساسات و ارزش‌ها به عنوان حقایقی تلقی می‌شوند که فرآیند برنامه ریزی بر اساس آن‌ها سازمان داده می‌شود.

برنامه بیانی روشن، مستند و مشروح از مقاصد و تصمیمات است و خروجی فرآیند برنامه ریزی است اما برنامه ریزی یک فرآیند پیوسته است که بیش از اتخاذ هر تصمیمی آغاز می‌شود و پس از اجرای آن تصمیم ادامه می‌یابد و برنامه‌ها تهیه شده و اجرا می‌شوند.

22 درصد از بودجه استان آذربایجان‌غربی به توسعه حمل و نقل اختصاص یافت‌

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به وضعیت عمومی استان آذربایجان‌ غربی در این جلسه افزود: در این استان بخش حمل و نقل با مشکلات بسیاری روبه‌رو هستیم و مشکل اصلی در این زمینه فقدان زیرساخت‌هاست که به نحو مطلوبی در استان وجود ندارند بنابراین امسال 22.2 درصد از بودجه توزیع شده آذربایجان غربی به این موضوع اختصاص یافته که این رقم نشان دهنده عمق مشکلات در این حوزهاست.

قربانعلی سعادت خاطرنشان کرد: بخش آموزش و پرورش استان نیز با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو است بنابراین امسالمقدار 14 درصد از بودجه و اعتبارات استان نیز به فصل عمومی آموزش و پرورش اختصاص داده شده که اگر معضلات و مشکلات را به خوبی برطرف نکنیم در آینده دچار بحران اساسی می‌شویم.

وی تصریح کرد: امسال 9.6 درصد بودجه نیز به آب و فاضلاب استان در نظر گرفته شده و جمعیت شاخص توزیع بودجه نیست و توجه به امکانات و برخورداری مردم از امکانات دلیل توزیع بودجه است چرا که برخی مناطق هستند که جمعیت فراوان ولی امکانات کم دارند از همین رو باید به این مناطق باید توجه شود.

سعادت با اشاره به مناطق مرزی به ویژه شهرستان سردشت بیان کرد: این شهرستان تعداد 145 روستا دارد که متأسفانه تنها به 6 روستای این شهرستان گازرسانی انجام شده است و چنین مناطقی مد نظر ماست و تلاش می‌کنیم به این افراد خدمت‌رسانی کنیم و جمعیت را تثبیت کنیم.

سهم 14 درصدی آموزش و پرورش از بودجه آذربایجان‌غربی مشکلات را برطرف نمی‌کند

فرماندارارومیه نیز در این جلسه اظهار کرد: در برخی از برنامه‌ها، بخش‌ها و فصول از منابع مختلفی تأمین اعتبار می‌شود و در سفر ریاست جمهوری به شهر ارومیه در حضور ایشان به موضوعات آب شرب روستایی و فصل و آموزش و پرورش توسط استاندار آذربایجان غربی اشاره شد تا بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

عباس حسن‌خانی با اشاره به کم و کاست‌های فراوان حوزه آموزش و پرورش گفت: اگر با وضعیت کنونی پیش برویم و مدارس با مجوزهای اداره نوسازی تخریب شوند در آینده نزدیکی با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو می‌شویم اگرچههم اکنون هم به نوعی با بحران روبه‌رو شده‌ایم بنابراین باید تمامی مسئولان از نگرش بخشی به موضوعات و فصول دوری کنند.

وی خاطرنشان کرد: با وضعیت کنونی اعتبارات نمی‌توانیم مشکلات آموزش و پرورش را برطرف کنیم و در برخی از نواحی شهر بیش از 30 درصد دانش آموزان در مدارس غیرانتفاعی مشغول تحصیل هستند و روز به روز شهریه این مدارس افزایش می‌یابد که سبب سرریز‌شدن دانش آموزان این مدارس به مدارس دولتی می‌شود.

حسن‌خانی بیان کرد: با افزایش شهریه ممکن است این درصد به 25 درصد و در سال‌های آینده به 20 درصد برسد و مدارس دولتی مملو از دانش‌آموز شوند که باید برای این موضوع چاره اندیشی شود چراکهاعتبار 14 درصدی از محل بودجه استان که برای فصل آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است بسیار کم و ناچیز است.

وی تأکید کرد: پیشنهاد می‌کنیم در برنامه توسعه سال 96 در آذربایجان غربیجابه‌جایی بین فصول انجام شود تا مشکلات بخش‌های دیگر نیز برطرف شود.

نوسازی و بازسازی ناوگان حمل و نقل روستایی ارومیه در اولویت دولت قرار گیرد

شهردار ارومیه نیز در این جلسه اظهار کرد: بیش از 70 درصد جمعیت آذربایجان غربی در شهرها زندگی می‌کنند و در این میان 123 وظیفه بر عهده شهرداری‌هاست و پروژه‌های عمرانی یکی از وظایف و مسئولیت‌های بزرگ و سنگینی است که بر عهده شهرداری‌ها گذاشته می‌شود ولی متأسفانه در بحث بودجه ریزی به این مهم توجهی نمی‌شود.

محمد حضرت‌پور گفت: 42 شهرداری آذربایجان غربی گرفتار پرداخت حقوق کارمندان خود هستند و این موضوع یکی از مشکلات بزرگ شهرداری‌هاست و سهم شهرداری‌ها با توجه به وظایف آن‌ها باید بیش از پیش مورد توجه باشد.

شهردار ارومیه تصریح کرد: در تمامی پروژه‌ها به ویژه پروژه‌های عمرانی آذربایجان غربی باید حق شهرداری‌های بخوبیادا شود.

وی خاطرنشان کرد: وضعیت ناوگان حمل و نقل روستایی در آذربایجان غربی و در شهر ارومیه باید بازنگری شود چرا که درصد زیادی از وسائط نقلیه آن مستهلک شده‌اند و عمر مفید خود را از دست داده‌اند.

حضرت پور گفت:این نوسازی‌های می‌تواند در قالب اعتبارات فنی عمرانی صورت گیرد و اگر نوسازی را نمی‌توانیم انجام دهیم باید حتما به فکر بازسازی تجهیزات باشیم.

شهردار ارومیه بیان کرد: نوسازی ممکن است از سیاست‌های دولت باشد و امروز به صورت جدی نیازمند حمایت از بازسازی حمل و نقل روستایی در حوزه مسافربری هستیم بنابراین باید در بودجه استانی برای این موضوع جای پایی ایجاد کرد تا بتوانیم با استفاده از حداقل اعتبارات این مهم را به سرانجام برسانیم.

آذربایجان غربی در رتبه شانزدهم کسب درآمد کشور قرار گرفت

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به آخرین وضعیت درآمدی آذربایجان غربی افزود: وضعیت درآمدی استان رقم 933 میلیارد تومان است که 834 میلیارد تومان آن وصول شده است و بیش از 90 درصد را شامل می‌شود که در رابطه با میزان تحقق اعتبارات درآمد مالیاتی حدود 96.3 درصد و سایر موارد 70.8 درصد است.

ناصر حضرتی پر با اشاره به درآمد آذربایجان غربی بیان کرد: در سه ماهه نخست سال 96 درآمد استان 1.2 درصد در بین 31 استان کشورمان است و استان تهران با درآمد 50 درصدی در این میان جایگاه نخست را از آن خود کرده است و ما در رتبه شانزدهم در میان 31 استان قرار داریم.

وی تأکید کرد: از نظر رشد درآمد به رقم 7.6 درصد رسیده‌ایم و در رتبه 22 در میان 31 استان قرار داریم و استان تهران در این مورد نیز در رتبه نخست جای دارد و در سال 95 از منابع مختلف میزان یک هزار و 137 میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم و در این میان مشکلات تخصیص اعتبار معضلی کشوری است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان غربی گفت: بر اساس برنامه راهبردی توصیه‌ای استاندار آذربایجان غربی برخی از پروژه‌های ناتمام استان که به سبب کمبود منابع ناتمام مانده‌اند در حال انجام هستند و تعداد پروژه‌ها در سال 92 تعداد 93 پروژه، در سال 93 تعداد 145 پروژه، در سال 94 تعداد 69 پروژه و در سال 95 تعداد 59 پروژه است.

وی خاطرنشان کرد: 15 میلیارد تومان برای طرح‌های اقتصادی در سال 96 در برنامه توزیع اعتبارات استانی در نظر گرفته شده است که این رقم برای سال جاری است و اتمام پروژه‌های نیمه تمام، تعمیر و تجهیز ادارات، تأمین اعتبار نیروهای طرحی و اعتبار مطالبات پیمانکاران از دیگر اقدامات در سال 96است.

موزه تخصصی صلح در سردشت احداث ‌می‌شود‌

مدیرکل میراث‌ فرهنگی‌ آذربایجان‌ غربی نیز در این جلسه اظهار کرد: امروزه انتظارات از بخش گردشگری افزایش یافته است و بحث شعارهای تبلیغاتی در انتخابات ریاست جمهوری نیز این موضوع را شدت بخشیده چرا که موضوع گردشگرینقش موثری در اشتغال‌زایی دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی گفت:اعتبارات استاندر چندسال اخیر در استان ما افزایش یافته ولی مشکلات را برطرف نکرده است.

جلیل جباری گفت: افزایش اعتبارات با تخریب ابنیه تاریخی و تفریحی هیچ تناسبینمی‌تواند داشته باشد و اعتبارات تخصیص یافته به این حوزه در سال 96 به رقم 6 میلیارد تومان هم نمی‌رسد که با این ارقام نمی‌توانکار به‌سزایی انجام داد.

وی تصریح کرد: در همایش اخیر گرامیداشت شهدایبمباران شیمیایی سردشت موضوع احداث موزه صلح سردشت مطرح شد که طرحی بسیار قابل توجه و چشم گیر است و اعتبارات این موزه نیز با قول مسئولان تأمین می‌شود و مطالعات در زمینه این موزه انجام شده و مشکل مکان و زمین نیز برطرف شده است.

جبرای گفت: امسالطراحی المان مزار شمس تبریزی در خوی جزو اقداماتاولویت‌دار اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری آذربایجان‌غربی قرار گرفته که عملی خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی تاکید کرد: اقدامات این دو پروژه از چندین سال پیش انجام شده است و طراحی‌ها در سال 95 انجام پذیرفته بنابراینانتظار می‌رود عملیات اجرایی این دو پروژه امسالبه سرمنزل مقصود برسد.

وی با تاکید بر اهمیت نگهداری از بقایای برجای مانده تاریخی تصریح کرد: افزایش اعتبارات مربوط به حفاظت از موزه‌های میراث فرهنگی و سیستم الکترونیکی آنان باید مورد توجه باشد تا بتوان بیش از پیش از موزه‌ها و آثار تاریخی حفاظت کرد.

بزرگراه‌های آذربایجان‌غربی استاندارد نیست

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی نیز در این جلسه اظهار کرد: عنوان فصل حمل و نقل باید اصلاح شود و با موضوع حمل و نقل و مسکن بیان شود چرا که بخش قابل توجهی از اعتبارات حمل و نقل در راه و شهرسازی برای مسکن هزینه می‌شود و نکته قابل توجهی است و 22 درصد از اعتبارات استانی برای این موضوع در نظر گرفته شده است.

عبدالحسین علی اکبری خاطرنشان کرد: بیش از 3 هزار کیلومتر اصلی و فرعی و 8 هزار کیلومتر راه‌های مواصلاتی روستایی در سطح استان داریم و علی رغم توجه‌های اخیر مشکلات بسیاری در حوزه راهداری داریم و کمبود آزادراه در استان یکی از مشکلات غیر قابل چشم پوشی است.

وی بیان کرد: 50 درصد از راه‌های روستایی فاقد آسفالت است و هر چند آماری ارائه شده است که 82 درصد جمعیت از جاده‌های دارای آسفالت برخوردار هستند ولی در راه‌های روستای عقب ماندگی قابل توجهی داریم که در هر شهرستان این رقم متفاوت است و مسئولان باید به صورت جدی به این موضوع ورود پیدا کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی گفت: 800 کیلومتر از 3 هزار کیلومتر جاده‌های اصلی و فرعی به بزرگراه تبدیل شده‌اند که متأسفانه هیچ کدام از بزرگراه‌ها تکمیل نشده و هر کدام در قسمتی نواقصی دارند و مشکل عمده نداشتن جداکننده در مسیر رفت و برگشت جاده‌هاست که جدا کردن آن به روش معمول بیش از 20 میلیارد تومان هزینه لازم دارد.

وی تصریح کرد: کمبود امکانات در جاده‌ها یکی از دلایل عمده تصادفات جاده‌ای است که مردم را آزار می‌دهد و باید به این حوزه توجه کرد و اعتبارات کافی را تخصیص داد تا مشکلات را برطرف کرد تا جان مردم را بهتر از پیش حفظ کرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی گفت: امسال باید بیش از پیشایمنی جاده‌ای مردم در استان مورد توجه قرار داده شود و در کنار آن بحثهزینه نگهداری جاده‌ها نیز کاهش داده شده و روند استهلاک جاده‌ها نیز با حفظ و نگهداری مطلوب کاهش داده شود.

رتبه 27 آذربایجان‌ غربی از اعتبارات صندوق حمایت از کشاورزی تاسف‌بار است‌

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این جلسه اظهار کرد: 20 میلیارد تومان از اعتبارات فنی باید برای سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف کشاورزی به کار گرفته شود تا بتوانیم مشکلات را برطرف کنیم و با این اعتبار تا حد مطلوبی درصد سودهای بانکی را کاهش دهیم و می‌تواند کمکی برای صندوق کشاورزی باشد.

اسمعیل کریم‌زاده بیان کرد: در ابتدای تشکیل صندوق حمایت از کشاورزی آذربایجان غربی متاسفانه مسئولان وقت کمکی به این موضوع نکردند و حداکثر پول دریافتی از کمک‌های بلاعوض استانداری رقم 400 میلیون تومان است و رتبه استان در صندوق حمایت از کشاورزی در بین 31 استان 27 است.

وی خاطرنشان کرد: سهم فصل کشاورزی از تملک دارایی‌های آذربایجان غربی رقم 5. 3 درصد است که با تقسیم این درصد در بین کشاورزی، دامپزشکی و منابع طبیعی این مقدار برای کشاورزی رقمی در حدود 3 درصد باقی می‌ماند که نمی‌تواند کفاف نیازهای استان را بدهد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: رقم 5. 3 درصدی از اعتبارات استانی به تنهایی برای سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربیبسیار ناچیزاست.

کریم زاده تصریح کرد: سال‌هایی بودهکه این رقم 7.3درصد بوده بنابراین باید مسئولان بیشتر به این حوزه توجه کنند چرا که طرح‌های نیمه تمام بسیاری در حوزه کشاورزی داریم که از این میان می‌توان به طرح برگ آبرسانی در شهرستان مهاباد اشاره کرد که 3. 5 میلیارد تومان اعتبار لازم دارد.

وی تاکید کرد: سهم فصل منابع آبی از اعتبارات بودجه‌ای استان رقم 17 میلیارد تومان است که 50 درصد این مبلغ به سازمان جهاد کشاورزی استان تعلق می‌گیرد و باید کمیته برنامه ریزی جهاد کشاورزی شهرستان‌ها در جلسات حضور داشته باشند تا از حقوق خود دفاع کنند و سهم خود را مطالبه کنند.

13 مجتمع‌ فرهنگی هنری آذربایجان‌غربی فرسوده و در حال تخریب است

مدیرکل ارشاد آذربایجان غربی نیز در این جلسه اظهار کرد: واقعیت‌هایی وجود دارد که باید به آن اذعان کرد و مشکلات را به صورت جدی برطرف کرد و تعداد مجتمع‌های فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در 17 شهرستان استان وجود دارد مشکلات زیادی را در موضوع نگهداری، مرمت و بازسازی را دارند که 13 مورد در حال از بین رفتن و فرسودگی هستند.

حجت الاسلام محمدباقر کریمی گفت: مجتمع فرهنگی مهاباد یکی از مجتمع‌های قدیمی استان است و هیچ شخصی هیچ اقدام ایجابی برای مرمت و نگهداری این مکان انجام نداده است و همیشه آمار ضد و نقیضی داده می‌شود که اقدامات بسیار ناچیزی است.

وی بیان کرد: سال گذشته برای اینکه مجتمع‌های فرهنگی هنری سطح استان آذربایجان غربیتعطیل نشوند رقم 135 میلیون تومان پیش بینی شده بود که تا پایان سال 95 این رقم از 20 میلیون تومان تجاوز نکرد.

کریمی با اشاره به مشکلات مجتمع‌های فرهنگی تاکید کرد: پوسیدگی لوله‌ها، پاره شدن پرده‌ها، تخریب صندلی‌ها و دیگر موارد از مشکلات اصلی مجتمع‌هاست و با حل این مشکلات می‌توانیم آبروی شهر خود را دوباره بخریم.

وی تصریح کرد: هم اینک وضعیت مجتمع‌های فرهنگی هنری شهرستان‌های مهاباد، میاندوآب، سلماس، پیرانشهر، سردشت و تکاب بسیار نامطلوب است و با ارقام تخصیص یافته از محل اعتبارات بودجه به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نمی‌توانیم کاری از پیش ببریم.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی گفت: سال‌های گذشته حداقل به صورت متمرکز کمک‌هایی از بابت طرح بازسای و ساماندهی این مراکز تخصیص داده می‌شد اما اکنون دو سال است دست اداره کل ارشاد استان از این موضوع نیز کوتاه شده است.

تکاب به عنوان شهر پایلوت طرح‌های اقتصاد مقاومتی آذربایجان‌غربی انتخاب شد

فرماندار شهرستان تکاب نیز در این جلسه اظهار کرد: آسفالت جاده شهرستان تکاب به شهرستان شاهین دژ یکی از نیازهای اصلی شهرستان تکاب است که در برنامه‌های سفر اخیر ریاست جمهوری به استان آذربایجان غربی نیز گنجانده شده بود.

ایرج ثقفی گفت: در قالب برنامه های دولت یازدهم، شهرستان تکاب به عنوان شهر پایلوت برای اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی آذربایجان غربی انتخاب شد.

وی خاطرنشان کرد: اداره‌کل راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه آذربایجان غربی باید بیش از پیش این مهم را مدنظر قرار دهند تا خواسته مردم برآورده شود و قسمتی از مشکلات نیز برطرف شود.

وی بیان کرد: مسیز تکاب به شاهین دژ باید در اولویت اقدامات جاده‌ای قرار گیرد و تا پایان فصل کاری نیز تمام شود و اعتبار ویژه برای بهسازی آسفالت و راه‌های مواصلاتی شهرستان تکاب در نظر گرفته شود چرا که توجه نکردن به این مهم می‌تواند بحران و مشکلات اجتماعی ایجاد کند.

فرماندار تکاب تصریح کرد: مبلغ 10 میلیارد ریال اعتبار برای اقدامات جاده‌ای اختصاص یافته است و این مبلغتنها می‌تواند به بازسازی و آسفالت فقط 7 کیلومتر از جاده کمک کند.

وی تاکید کرد: متأسفانه بیشتر جاده‌های شهرستان تکاب تخریب شده‌اند و برطرف کردن این مشکل اهتمام جدی مسئولان را نیاز دارد تا بتوانیم در اسرع وقت تمامی کارها را انجام دهیم.

اگر طرح‌های آبخیزداری اجرا نمی‌شد شهرستان اشنویه در سیلاب اخیر زیر آب می‌رفت

سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی نیز در این جلسه اظهار کرد: طرح‌های نیمه تمام در بحث آبخیزداری اولویت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری است که تنها 4 طرح در این زمینه وجود دارد و برای اتمام این طرح‌ها به مبلغ 3 میلیارد و 800 میلیون تومان نیاز داریم که تاکنون یک میلیارد و 200 میلیون تومان آن اختصاص یافته است.

رحمان وهاب زاده خاطرنشان کرد: طرح‌های آبخیزداری نقش مؤثری در جلوگیری از تلفات سیلاب‌ها دارد و می‌تواند از بسیاری از خسارات جانی و مالی جلوگیری کند.

وی با اشاره به سیل اخیر آذربایجان غربی تاکید کرد: اجرای طرح‌های آبخیز داری در این سیل از وقوع بسیار از تلفات جلوگیری کرد و به عنوان مثال می‌توان به شهرستان اشنویه اشاره کرد که اگر طرح‌های آبخیز داری اجرا نمی‌شد شهرستان اشنویه زیر آب می‌رفت.

سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی گفت: آبخیزداری فرآیند تنظیم و اجرای اقدامات مناسب به منظور اداره منابع موجود در مناطق آبخیز با کسب منافع و بدون آسیب رساندن به موجودیت این منابع است و آبخیز به عنوان واحد فیزیکی، بیولوژیکی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی برای طراحی و مدیریت منابع طبیعی همانند آب، خاک و پوشش گیاهی پذیرفته ش

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۴۶۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پربازدید‌های خبرگزاری صدا وسیمای آذربایجان غربی در ۷ اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  در ۲۴ ساعت گذشته این پنج خبر در صدر خبر‌های پربازدید خبرگزاری صدا وسیمای آذربایجان غربی بودند.     شهروند خبرنگار، نبود پل در روستاهای چالدران یادواره خانگی شهید جابر صمدی در چهار برج فردا ؛ قطعی برق درارومیه ساخت ۵۰ درصدی مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی اقامه نماز جمعه ارومیه به امامت حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی

دیگر خبرها

  • ارزش افزوده‌ پرداختی به شهرداری‌های لرستان ناچیز است
  • بیمه و امنیت شغلی کارگران مورد توجه مسئولان قرار گیرد
  • مسئولان با ابتکار عمل در جهت افزایش حضور مردم در نمازجمعه تلاش کنند
  • پربازدید‌های خبرگزاری صدا وسیمای آذربایجان غربی در ۷ اردیبهشت
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از برحورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • آغاز طرح نظارت بر باشگاه‌های خصوصی و دولتی آذربایجان غربی
  • تاکید بر رفع آسیب‌های جامعه از سوی مسئولان
  • قدرداني از همکاري و مشارکت مردم و مسئولان از اجراي طرح نور در آذربايجان غربي
  • تظاهرات دانشجویی در آرژانتین