Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، داریوش جهانبخش روز جمعه در جمع خبرنگاران اظهار داشت که شهر مادوان اکنون با جمعیت دانش آموزی افزون بر سه هزار نفری خود دارای کمتر از چهار هزار مترمربع فضای آموزشی است.
وی تصریح کرد: این در حالی است که بر اساس استاندارد باید بیش از 15 هزار مترمربع در این شهر فضای آموزشی موجود باشد.
در حالی که شهر مادوان با جمعیت بالای 18 هزار نفر اکنون با کمبود فضای آموزشی مواجه است اما به گفته مسئولان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد برخی مکان‌های آموزشی اکنون با کمبود دانش آموز مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته آنها هم اینک پنج مدرسه یک دانش آموزی در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
شهردار مادوان انباشت زباله‌ها و عدم تعیین حریم شهری را از دیگر معضلات و دغدغه‌های جدی شهروندان این شهر دانست و گفت: در حالی که سرانه تولید زباله برای هر نفر باید کمتر از 700 گرم باشد اما اکنون روزانه بیش از 12 تن زباله در شهر تولید می‌شود.
جهانبخش با اشاره به اقدام‌های انجام شده شهرداری مادوان ظرف یک سال گذشته نیز گفت: افزون بر پنج هزار و 400 متر مربع جدول گذاری انجام شده است.
وی تصریح کرد که بیش از 62 هزار و 500 متر مربع زیرسازی و 62 هزار مترمربع آسفالت معابر در این مدت در شهر مادوان انجام شده است.
جهانبخش مبلغ هزینه شده برای این کارهای عمرانی و خدماتی در مادوان را افزون بر 16 میلیارد ریال ذکر کرد.
وی راهکار خروج از مشکلات و چالش‌های فرا روی شهر مادوان را الحاق این شهر به یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد دانست و گفت که بر اساس ارزیابی‌ها و نظرسنجی‌ها بیش از 80 درصد مردم و شهروندان نسبت به الحاق مادوان به یاسوج ابراز رضایت دارند.
بسیاری از کارشناسان شهرسازی و مسئولان فعلی دولت یازدهم در کهگیلویه و بویراحمد معتقدند که تبدیل مادوان به شهر از همان ابتدا کاری غیراصولی، بدون برنامه ریزی، ضوابط فنی و شهرنشینی بوده است.
مادوان هشت سال پیش به شهر تبدیل شد.
خبرنگار: حمید جهان** انتشار دهنده: سید ولی موسوی نژاد
3016/6110

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۴۶۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد

به گزارش خبرنگار مهر، سعید طالبی پور ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: کهگیلویه و بویراحمد با توجه به شرایط آب و هوای بسیار خوب و تنوع زیستی و اقلیمی مقصد مناسبی برای گردشگران است

وی بیان داشت: بوم گردی در سال‌های اخیر مورد استقبال قرار گرفته و این استان نیز دارای مناطق مختلف و اقامتگاه‌های بوم گردی متنوعی است.

طالبی پور اظهار داشت: در مناطق گرمسیری و سردسیری استان جاذبه‌های گردشگری بسیاری وجود دارد که از مهمترین آنها، آبشار یاسوج، آبشار یاسوج، آبشار کمردوغ، جاذبه‌های گردشگری شهر سی سخت مانند کوه‌گل، چشمه میشی، غار ده‌شیخ، بافت تاریخی دهدشت، چشمه بلقیس چرام، دست نوشته‌های تنگ سولک بهمئی و شلال‌دون باشت است.

وی امام زادگان تاریخی همچون امامزادگان سید محمد کهگیلویه، امام زاده علی (ع) چرام و بی بی حکیمه گچساران را از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری مذهبی استان عنوان کرد.

طالبی پور اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد، ۳۲۰ جاذبه طبیعی دارد که می‌توان با جذب بیشتر گردشگر، در این مناطق گردشگری، اشتغالزایی ایجاد و توسعه اقتصادی را میسر کرد.

کد خبر 6092075

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی بیش از یک میلیون تن کالا از کهگیلویه و بویراحمد
  • استخدام ۵۸۱ نفر در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
  • تامین ۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل ۶۱ طرح آبرسانی کهگیلویه و بویراحمد
  • بی بهره بودن استان از ظرفیت سدها را به رهبر انقلاب گزارش می دهیم
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • برگزاری جشن روز معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • اولین دستگاه رادیو تراپی وارد کهگیلویه و بویراحمد شد