Web Analytics Made Easy - Statcounter

«در برخی از این کشورها نگرانی هایی وجود دارد و ما به قطع یقین با حکومت ایران و برخی ملت های دیگر مشکل داریم.

به گزارش مشرق، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با پرهیز از دادن پاسخی روشن به خبرنگاران در این رابطه که « اما این مردم ایران هستند که دارند تحریم می شوند» خودداری کرد و از آن تعبیر به فشار مطبوعاتی خبرنگاران کرد و گفت «ببینید من می دانم که شما می خواهید به من فشار بیاورید تا در این باره چیزی بگویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..!» و از آنها خواست تا اگر سئوال دیگری دارند، بپرسند.


به گزارش سایت وزارت خارجه آمریکا، «هیثر نوئرت» در جلسه پرسش و پاسخ با خبرنگاران با پرهیز از پاسخ به این سئوال که «چرا مردم کشورهایی از مسافرت به آمریکا منع شدند که هیچگاه به آمریکا حمله نکرده اند؟» گفت: «در برخی از این کشورها نگرانی هایی وجود دارد و ما به قطع یقین با حکومت ایران و برخی ملت های دیگر مشکل داریم. اگر ما درها را باز کنیم عموم مردم آمریکا می توانند نگرانی های مشروعی نسبت به امنیت خود داشته باشند و ما می خواهیم درهای خود را به سوی مردمی باز کنیم که حاضرند از تدابیر نظارتی درست عبور کنند و می خواهند از اعضای سازنده جامعه ما باشند.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه با پرهیز از دادن پاسخی روشن به خبرنگاران در این رابطه که « اما این مردم ایران هستند که دارند تحریم می شوند» خودداری کرد و از آن تعبیر به فشار مطبوعاتی خبرنگاران کرد و گفت «ببینید من می دانم که شما می خواهید به من فشار بیاورید تا در این باره چیزی بگویم...!» و از آنها خواست تا اگر سئوال دیگری دارند، بپرسند.
فرمان اجرایی ترامپ در مورد ممنوعیت سفر شهروندان 6 کور عمدتا مسلمان به آمریکا از دیروز پنجشنبه اجرایی شده و یک مقام دولتی آمریکا در گفتگو با بی‌بی‌سی تایید کرده است که وزارت خارجه در دستورالعملی برای کنسول‌گری‌هایش در سرتاسر جهان گفته است شهروندان ۶ کشور مسلمان: باید یک «خویشاوند نزدیک» یا رابطه کاری در ایالات متحده داشته باشند تا بتوانند روادید بگیرند. والدین، همسر، فرزند (از جمله فرزندان بزرگ‌سال)، داماد، عروس، خواهر یا برادر، «خویشاوند نزدیک» حساب می‌شوند اما نوه، پدربزرگ، مادربزرگ، شوهر خواهر، زن برادر، نامزد یا دیگر خویشاوندان شامل آن نیستند.

در عین حال دولت آمریکا به ماموران کنسولی اجازه داده است که به تشخیص خود، برای کسان دیگری که «پیش‌تر پیوند عمده‌ای با آمریکا برقرار کرده باشند» یا «تعهدات کاری و حرفه‌ای عمده‌ای دارند» روادید صادر کنند. منبع: مهر

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۴۷۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی وزارت امور خارجه: بیانیه‌ های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد میدان آرش ایجاد نخواهد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به تکرار ادعای یکجانبه کویت درباره میدان آرش گفت: صدور بیانیه‌های تکراری و طرح ادعای یک‌جانبه از منظر حقوقی هیچ حقی برای دولت کویت ایجاد نخواهد کرد و به مقامات این کشور توصیه می‌کنیم از تکرار توسل به روش‌های بی‌حاصل سیاسی و رسانه‌ای در ارتباط با موضوع حقوقی و فنی میدان مشترک آرش خودداری کنند.

به گزارش ایرنا، ناصر کنعانی در پاسخ به تکرار ادعای یکجانبه کویت درباره میدان آرش در بیانیه پایانی سفر امیر کویت به مصر، ضمن مردود دانستن این ادعا، تکرار این ادعاهای یک‌جانبه و بی اساس از سوی طرف کویتی را مایه تاسف دانست.

سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن تاکید بر حق جمهوری اسلامی ایران در این میدان مشترک بر اساس حقوق تاریخی و سوابق مذاکرات فیمابین‌ اضافه کرد: همانند قبل از طرف کویتی برای دستیابی به توافقی پایدار که مبتنی بر همکاری‌های دوستانه و منافع مشترک باشد، دعوت به عمل می‌آوریم.

کنعانی افزود: صدور بیانیه‌های تکراری و طرح ادعای یک‌جانبه، از منظر حقوقی هیچ حقی برای دولت کویت ایجاد نخواهد کرد و به مقامات این کشور توصیه می کنیم از تکرار توسل به روش‌های بی‌حاصل سیاسی و رسانه‌ای در ارتباط با موضوع حقوقی و فنی میدان مشترک آرش خودداری کنند.

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره با اعتقاد به اصل حسن نیت، تعاملات منطقه ای را رصد کرده و از دولتهای ثالث می‌خواهد در مسیر تحقق عینی اصل حسن نیت و ارتقای روابط و همکاری‌ها گام بردارند.

به رغم اینکه میدان گازی آرش میان سه کشور ایران، کویت و عربستان مشترک است. طرف کویتی در چند نوبت مواضعی در نفی حقوق ایران بر این میدان گازی اتخاذ کرده است. برای نمونه بهمن ۱۴۰۲ کویت به همراه عربستان سعودی در بیانیه‌ای مشترک با تاکید بر ادعای دوباره مالکیت خود بر منابع طبیعی میدان مشترک «آرش» که آنها آن را «الدوره» می‌نامند با رد حقوق طرف دیگر ادعا کردند که این میدان در مناطق دریایی کویت قرار دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سخنگوی وزارت امور خارجه: بیانیه‌ های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد میدان آرش ایجاد نخواهد کرد
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • پیام سخنگوی وزارت خارجه به مناسبت روز معلم
  • آمریکا ۵ یگان نظامی اسرائیل را ناقض حقوق بشر تشخیص داد
  • پاسخ آیت الله نوری همدانی به سوالی درباره طرح عفاف و حجاب پلیس (طرح نور)
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست