Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-06@14:08:47 GMT

56 قلم داروی گیاهی تحت پوشش بیمه

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۴۹۹۸۲

وزیر بهداشت با اشاره به ثبت 120 شرکت تولید گیاهان دارویی و داروهای گیاهی در کشور، گفت: تولید گیاهان دارویی و داروهای گیاهی در حال حاضر در مقایسه با ابتدای دولت یازدهم، 90 درصد رشد داشته و صادرات داروهای گیاهی نیز دو برابر افزایش یافته است. آفتاب‌‌نیوز : دکتر سید حسن هاشمی در حاشیه بازدید از مسجد جامع نطنز و نیز آیین اختتامیه دومین جشنواره طبیعت گردی، طب سنتی و گیاهان دارویی، اظهار داشت: سهم گیاهان دارویی در بازار کشور حدود 600 میلیارد تومان در سال است و رشد تولید گیاهان دارویی و داروهای گیاهی در کشور بسیار مناسب است زیرا دانش فنی، منابع و مواد اولیه و فرهنگ مصرف آن وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر بهداشت با بیان اینکه شرایط اقلیمی ایران ایجاب می کند که تولید گیاهان دارویی و داروهای گیاهی توسعه یابد، افزود: امیدواریم در دولت دوازدهم، شاهد فرصت های سرمایه گذاری، اشتغال و رونق طب سنتی به روش علمی نه آنکه باعث سودجویی از مردم شود، باشیم.
دکتر هاشمی فرصت ایجاد اشتغال در حوزه طب سنتی را بسیار زیاد دانست و ابراز امیدواری کرد که مسئولان و دست اندرکاران این حوزه، وحدت نظر بیشتری داشته باشند.
وزیر بهداشت با بیان این که دولت دوازدهم حتما باید از فرصت طب سنتی برای رونق تولید و اشتغال استفاده کند و به طب سنتی به عنوان یک میراث ملی گرانبها، بیشتر بپردازد، یادآور شد: خوشبختانه در دولت یازدهم، تعداد فرآورده های سنتی از 245 به بیش از 800 مورد افزایش پیدا کرد و در ایران 8000 گونه گیاهی وجود دارد که 1200 نوع از آن، دارویی است.
دکتر هاشمی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر این که هشدار شما برای سودجویان حوزه طب سنتی چیست، گفت: هشدار فایده ای ندارد؛ باید عمل کنیم و انجام اقدام هم به هماهنگی نیاز دارد و لازم است که حتما دستگاه قضایی، اتحادیه های صنفی در وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیروی انتظامی به عنوان مسئول اماکن، کمک موثری در این زمینه داشته باشند.
وزیر بهداشت تصریح کرد: نیاز است که مجلس شورای اسلامی قوانینی را وضع کند تا با افرادی که با سلامت مردم، بازی می کنند، برخورد شدید تری شود زیرا حوزه طب سنتی، با جان انسانها سر و کار دارد.
دکتر هاشمی در خصوص پوشش بیمه ای داروهای گیاهی، خاطرنشان کرد: متاسفانه در حال حاضر تنها 56 قلم از داروهای گیاهی تحت پوشش بیمه قرار دارند و معتقدم اگر بیمه در کشور به عنوان صنعت تقویت شود، حتما استفاده از داروهای گیاهی با همان اثردهی داروهای شیمیایی مورد توجه و محاسبه قرار می گیرد.
وزیر بهداشت گفت: داروهایی گیاهی در مقایسه با داروهای شیمیایی، در دسترس تر و ارزان قیمت تر هستند و در داخل کشور نیز تولید می شوند و بیمه ها می توانند پوشش حمایتی خود از داروهای گیاهی را افزایش دهند.
دکتر هاشمی در ادامه هدف از سفر خود به شهرستان نطنز را حضور در دومین جشنواره طبیعت گردی، طب سنتی و گیاهان دارویی عنوان کرد و افزود: نطنز در حوزه گیاهان دارویی، شرایط بسیار ویژه ای دارد زیرا از 1200 گونه گیاهی دارویی، حدود 600 گونه در نطنز وجود دارد.
وزیر بهداشت با اشاره به اقدامات انجام شده در چهار سال گذشته در حوزه بهداشت و درمان نطنز و بادرود، خاطرنشان کرد: طرح توسعه بیمارستان خاتم الانبیاء نطنز با مشارکت خیرین در حال ساخت است که تا پایان سال، تکمیل می شود و عملیات ساخت پایگاه سلامت شهری شماره 2 نطنز نیز آغاز شد که تا حدود یک سال آینده به بهره برداری می رسد.
براساس گزارش وبدا، دکتر هاشمی افزود: اقدامات بسیار خوبی برای بازسازی و نوسازی مراکز بهداشتی و درمانی، تامین تجهیزات و نیروی انسانی به ویژه نیروی متخصص مورد نیاز در نطنز و بادرود انجام شده است و امیدواریم که مردم این منطقه کمتر دچار بیماری شوند و در صورت بیمار شدن، به بیمارستانهای شهرشان اعتماد کنند زیرا شرایط، نسبت به دوران گذشته، تغییر کرده است.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۴۹۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان

   

به گزارش خبر گزاری صداو سیمای مرکز کرمان، حسین زینلی در جشنواره گیاهان دارویی در جبال بارز جیرفت اظهار کرد: گیاه دارویی به ارزش یک دلار اگر وارد چرخه صنعت و تنوع شود به ۱۰۰ دلار تبدیل می‌شود؛ اگر یک بشکه اسانس به اروپا بفرستیم ۱۲ هزار میلیارد ریال به کشور ارز می‌آوریم.
وی با اشاره به مزیت نسبی کشاورزی در جنوب کرمان گفت: صنعت اسانس گیری و بسته بندی باید در جنوب کرمان و مناطقی از کشور که ظرفیت تولید گیاهان دارویی دارد، شکل گیرد.
زینلی اضافه کرد: تولید محصولاتی همچون گل محمدی، زیره سیاه و آویشن در جنوب کرمان باعث رونق گردشگری هم می‌شود ضمن اینکه وقتی صنعت وارد منطقه‌ای شد کشاورزی قراردادی رونق پیدا می‌کند.
وی با یادآوری اهمیت گیاهان دارویی در رونق حوزه‌های مختلف بیان کرد: کرمان در تولید حنا استان اول کشور است و در خاورمیانه هم حرف اول را می‌زند بنابراین باید تمرکز ویژه داشته باشیم که این محصول را صنعتی (و تجاری سازی) کنیم.
احمد پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت:۸۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی جنوب کرمان است که ۵۳ هزار تن گیاهان دارویی مثل حنا و گل محمدی در سطح منطقه برداشت می‌شود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان هم گفت:۵۰۰هزار هکتار سطح رویشگاه گیاهان دارویی جنوب استان کرمان است که در قالب طرح بهره برداری ۲۰ فقره طرح در سطحی معادل ۱۲ هزار هکتار برداشت گیاهان دارویی را در سال گذشته با مشارکت مردم و بهره برداران داشتیم.

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد