Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشبولتن نیوز،خبرگزاری رویترز در مقاله ای با عنوان «بعدا چه بر سر افغانستان خواهد آمد... تمجید اروپا از فرماندهی آمریکا» به اظهارات دبیر کل ناتو درباره افزایش نیرو در افغانستان پرداخت.
رویترز به نقل از دیپلمات ها آورده است که متحدان اروپایی آمریکا دیروز پنجشنبه آمادگی خود را به جیمز ماتیس وزیر دفاع آمریکا در خصوص کمک به تقویت ماموریت ناتو در افغانستان اعلام کردند اما این قضیه منوط به شفافیت راهبرد آمریکا در افغانستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آمریکا می خواهد بین سه تا پنج هزار نیروی اضافی به افغانستان اعزام کند و احتمالا دیگر اعضای ناتو هم قریب به یک هزار و دویست نظامی اعزام کنند.
کشورهای عضو ناتو که اواخر سال 2014 رسما به عملیات نظامی خود در افغانستان پایان دادند همچنان بیش از 13 هزار نیرو را در این کشور مستقر دارند. حدود 8400 نیروی مستقر در افغانستان از ارتش آمریکا هستند
عملیات ناتو در افغانستان بیشتر جنبه های آموزشی، مشاوره و حمایت از نیروهای امنیتی افغانستان را دارد.
پانزده عضو و شریک آمریکا در ناتو از جمله انگلیس و استرالیا اعلام کردند که با اعزام نیرو و تجهیزات نظامی به افغانستان در ماموریت آموزش نیروهای افغان برای سال 2018 سهیم خواهند بود.
یک دیپلمات بلندپایه ناتو نیز با اشاره به آمادگی ناتو برای پاسخ به خواسته های دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره تلاش بیش تر برای مبارزه با افراط گراها در افغانستان گفت: به نظر نمی رسد کار زیادی باشد بلکه در راستای کمک به حل سیاسی بحران افغانستان است.
رویترز نوشت: تصمیم ناتو در اعزام نیروی بیش تر به افغانستان نشانه نگرانی آنها از دستاوردهای طالبان در این کشور و همچنین تلفاتی است که نظامیان و غیرنظامیان افغان از آن متحمل شدند.
اما دیپلمات ها تاکید کردند: همه چیز بستگی به راهبرد افغانستان دارد که ماتیس طی سخنرانی پیش روی خود در برابر وزیران دفاع کشورهای عضو ناتو وضع خواهد کرد چرا که بسیاری از متحدان آمریکا برای اجرای ماموریت آموزش نیروهای افغان به تجهیزات آمریکا تکیه دارند.
دیپلمات دیگر ناتو نیز تصریح کرد: ما به شفافیت راهبرد پیش روی آمریکا در افغانستان نیاز داریم.
رئیس جمهور آمریکا اخیرا عملیات قدرتمندانه تر ناتو علیه تروریسم را درخواست کرده است. وی در دیداری با دبیر کل ناتو که اواسط آوریل انجام شد ابراز امیدواری کرد که ناتو نقش قدرتمندانه تری را در حمایت از عراق در نبرد با داعش بر عهده گیرد.
ینس ستولتنبرگ دبیرکل ناتو امروز در یک نشست خبری در بروکسل ضمن آن که اعلام داشت سربازان این پیمان در افغانستان افزایش خواهد یافت، تاکید کرد که نقش نیروهای نظامی ناتو در افغانستان مشورتی و آموزشی خواهد ماند.
وی افزود: حمایت ما از نظامیان افغانستان به شیوه مشورت دهی باقی خواهد ماند و به طور مستقیم عملیات نخواهیم داشت.
در این نشست ستولتنبرگ از افزایش نیروهای امریکای در جنگ های افغانستان گفت و تصریح کرد:«ما منتظر هستیم که خود ایالات متحده در باره افزایش سربازانش تصمیم گیرد.»
ستولتنبرگ از تلاش های ناتو برای پایان جنگ‌ بلندمدت افغانستان یادآور شد و راه حل این جنگ را سیاسی دانست. دبیرکل ناتو گفت که «توافق شده که راه حل جنگ طولانی مدت افغانستان، سیاسی است.»
آقای ستولتنبرگ از رئیس جمهور افغانستان خواست که برای بن بست های سیاسی در این کشور، راه حل سیاسی را جستجو نماید.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۵۲۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای قرارداد صادراتی ازبکستان با تجار افغانستانی

اتاق بازرگانی و صنایع ازبکستان‌ قراردادهای صادراتی به ارزش ۴۴ میلیون دلار با بازرگانان افغانستان امضا کرده است.

این توافق در سفر سه روزه هیأتی از بازگانان افغانستان به تاشکند به‌دست آمده است.

تاشکند و طالبان در حال برنامه‌ریزی برای تشکیل یک شورای تجارت ازبکستان-افغانستان هستند که ۱۸ شرکت افغانستانی‌ را در میان اعضای خود خواهد داشت.

واردکنندگان افغانستان درخواست‌شان بیش‌تر به محصولات کشاروزی، موادغذایی پروسس شده، منسوجات، چرم، قطعات برقی و مصالح ساختمانی است.

گفتنی است که پس از تسلط گروه طالبان بر افغانستان، ازبکستان‌ از جمله کشورهایی بوده که با این گروه روابط نزدیک دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • بیش از ۳۵ کشته در حملات داعش در افغانستان
  • مسدود شدن گذرگاه اسپین بولدک
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • امضای قرارداد صادراتی ازبکستان با تجار افغانستانی
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • در حمله به اسرائیل، از لایه پدافندی ناتو عبور کردیم 
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • دعوت از طالبان برای شرکت در کنفرانس وقف