Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرنخ سفر بی‌مقدمه ابتکار به گرگان را باید در اظهارات اخیر مهاجر مبنی بر آغاز اجرای طرح گردشگری آشوراده جست. به گزارش جهان نيوز؛ بیش از یک ماه می‌گذرد از روزی که محیط‌بانان با انتشار تصاویر و توضیحاتی مبنی بر مرگ هیرکان در سی‌و‌پنجمین روز رهاسازی، از پنهان‌کاری ۹ ماهه و فریب افکار عمومی توسط مسئولان محیط زیست استان گلستان پرده برداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاش شدن راز مرگ هیرکان، ابتدا با انتشار یادداشتی توهین‌آمیز در پورتال سازمان حفاظت محیط زیست همراه شد. در این یادداشت که به قلم مشاور رسانه‌ای اداره کل حفاظت محیط زیست استان گلستان نگاشته شده بود، ضمن تکذیب مرگ هیرکان، افشاکنندگان این راز، به دلالی برای باغ‌های وحش متهم شده بودند و خبرنگاران به تلاش برای حذف ابتکار از کابینه دولت دوازدهم. برای مرگ هیرکان اما آنقدر شاهد و سند وجود داشت که مسئولان محیط زیست چه در استان و چه در سازمان مرکزی، به ناچار به این حقیقت معترف شدند. ابتکار و سایر مسئولان محیط زیست اعلام جزئیات بیشتر را به نتیجه‌گیری دفتر بازرسی موکول کردند و وعده دادند در صورتی‌که پنهان‌کاری صورت گرفته باشد با متخلفان، قاطعانه برخورد کنند. هرچند شاهدان عینی و اسناد کافی برای اثبات حقیقت از همان روز فاش شدن مرگ هیرکان در دسترس بود اما دفتر بازرسی سازمان حفاظت محیط زیست پس از گذشته بیست روز نتایج بررسی‌هایش را اعلام و به پنهان‌کاری ۹ ماهه مرگ هیرکان اعتراف کرد. دفتر بازرسی، همچنین، مستنداتی را که طی ۹ ماه گذشته از سوی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گلستان به منظور تایید زنده بودن هیرکان در اختیار رسانه‌ها قرار داده بود به دور از حقیقت دانست تا علاوه بر پنهان‌کاری، انتشار اسناد دروغین هم در پرونده اداره کل حفاظت محیط زیست استان گلستان به ثبت برسد.
در این میان، انتشار اسنادی در رسانه‌ها انتصاب اسماعیل مهاجر، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گلستان را توسط معصومه ابتکار زیر سوال برد. چرا که این اسناد حکایت از آن داشت که مهاجر در دهه هشتاد به دلیل تخلفاتی، به انفصال دائم از پست‌های مدیریتی محکوم شده اما علی‌رغم دریافت حقوق بازنشستگی در دهه نود توسط معصومه ابتکار به مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان گلستان منصوب شده است.
از سوی دیگر فاش شدن اسنادی مبنی بر سکوت اداره کل حفاظت محیط زیست استان گلستان در برابر ورود پسابی حاوی اسید و عناصر رادیواکتیو که توسط شرکت کانسار خزر به تالاب اینچه وارد می‌شود، برگ جدیدی در پرونده عملکرد نادرست این اداره گشود.

در پی این سه رسوایی که در عرض کمتر از یک ماه فاش شده و هریک به تنهایی لکه‌ای تاریک در کارنامه معصومه ابتکار به شمار می‌رود، اما به جای آنکه شاهد وفای به عهد ابتکار در برخوردی قاطع با کارکنان متخلف سازمان متبوعش باشیم، خبر از سفر خانوادگی این بانوی سبزپوش به گرگان می‌شنویم. سفری که مانند سفر شهریور سال گذشته ابتکار، به یک‌باره انجام شده و در حاشیه اهدافی بزرگ مانند موافقت با ساخت‌وساز در جزیره آشوراده، رهاسازی شتابزده هیرکان را هم به همرا داشت. تصمیمی که به اصرار مسئولان محیط زیست استان گلستان و با وتو کردن نظر متخصصان حیات وحش و کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست توسط ابتکار محقق شد.
اینکه سفر بی‌مقدمه ابتکار، این بار چه اهدافی را دنبال می‌کند را هم شاید بتوان با اظهارات چند روز پیش اسماعیل مهاجر مبنی بر ورود قریب‌الوقوع طرح گردشگری آشوراده به فاز اجرایی، مرتبط دانست. هدفی که پشت جمع‌آوری نمادین زباله از طبیعت توسط ابتکار پنهان شده و پاسخی است به این پرسش که چرا بانوی قهرمان زمین به جای برخورد قاطع با متخلفان پرونده هیرکان، در کنارشان به گشت و گذار مشغول است. منبع: تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۵۲۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی از راه‌اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در استان خبر داد و گفت: راه‌اندازی این خانه‌ها تجربه‌ای موفق و کارآمد در دولت سیزدهم و در کنار سازمان حفاظت محیط زیست در رسیدن به اهداف سازمان نقش بسزا و پر رنگی را ایفا می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، اسدالله حاتمی با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: محیط زیست در شرایط کنونی به یک موضوع پر چالش اجتماعی با ماهیت پیچیده و چند وجهی و دارای دامنه تاثیرات وسیع مبدل شده و مدیریت آن به مشارکت گسترده و همه جانبه همه اقشار و گروه‌های مختلف اجتماعی  و در نهایت به مردمی‌سازی محیط زیست نیاز دارد.  

وی افزود: قطعا بدون جلب مشارکت، همراهی و همدلی هدفمند و اثربخش مردمی، دولت‌ها امکان مدیریت مطلوب امور محیط زیستی را ندارند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی فراهم کردن بسترهای قانونی، حمایت‌های حقوقی، آموزش و توانمندسازی، تأمین حداقل امکانات کالبدی و سخت افزاری و ساماندهی فعالیتها  را از جمله الزامات اساسی برای جلب مشارکت مردم عنوان کرد و گفت: در این مسیر باید در عموم اقشار مختلف ایجاد انگیزه نمود و در یک کلام در جهت تقویت هویتهای محلی برای رسیدن به اهداف عالیه کوشید.  

وی، محیط زیست را با مفهوم محل حضور مردم به دنبال تحقق شعار متعالی، محیط زیست مردم پایه، هوشمندانه و فناورانه  عنوان کرد که می‌تواند با ایجاد فضایی فرهنگی و پرنشاط، موجبات حضور آگاهانه، داوطلبانه و موثر مردم در عرصه محیط زیست را فراهم کرده و به ایجاد زمینه مدیریت محلی حفاظت و بهسازی محیط زیست کمک کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست برای تحقق و دستیابی به این اهداف، پیشنهاد راه‌اندازی خانه‌های محیط زیست در سراسر کشور را ارائه داد که خوشبختانه استان خراسان جنوبی به عنوان اولین استان، اقدام به راه‌اندازی این خانه در محل اداره کل حفاظت محیط زیست کرد.

حاتمی گفت: خوشبختانه با بهره‌گیری و تجمیع ظرفیت‌های فرهنگی ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها و شهرستان نظیر مراکز بازدید کنندگان، بخش نمایشگاهی موزه‌های تاریخ طبیعی، کتابخانه‌ها، مراکز تشکل‌های محیط زیست و همچنین  با حضور و مشارکت سایر دستگاه‌های اجرایی، آموزش و پرورش، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و... این مراکز گسترش یافته و به تدریج با کنشگری شهروندان، تشکل‌ها، فعالان محیط زیست و به ویژه نیروهای تسهیلگر محلی تربیت شده، مدیریت اجرایی این خانه‌ها نیز به مردم واگذار شده و درحال فعالیت در حوزه  محیط زیست است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی زمینه فعالیت این خانه‌ها را آموزش و افزایش سطح دانش محیط زیستی عمومی، اجرای فعالیت‌های مشارکت محور، جلب مشارکت خیرین و ترویج فرهنگ وقف محیط زیستی، زمینه‌سازی، ترویج و ایجاد بستر مناسب برای توسعه کمی و کیفی تشکل‌های مردم نهاد محیط زیست و ترویج مسئولیت پذیری اجتماعی محیط زیست، تشکیل کمیته‌های تخصصی حسب موضوعات و چالش‌های محیط زیستی هر منطقه و بهره گیری از مشاوره و نظرات کارشناسی فعالان و صاحبنظران عرصه محیط زیست و... عنوان و اظهار امیدواری کرد با مشارکت فعال همه دغدغه‌مندان محیط زیستی در استان به رفع و یا کاهش چالش‌های زیست محیطی استان کمک کنیم.

وی بیان کرد: از ابتدای راه‌اندازی این طرح در کشور، خوشبختانه تاکنون 50 خانه محیط زیست در استان راه‌اندازی شده و علاقمندان و دغدغه‌مندان محیط زیست می‌توانند به مراجعه به این خانه‌ها ، علاوه بر دیدار با مسئولین و کارشناسان حوزه محیط زیست به  ارائه پیشنهادات، نظرات و راهکارهای خود در جهت حفاظت هرچه بهتر از محیط زیست بپردازند.

انتهای پیام/257/

دیگر خبرها

  • دستگیری ۱۴ شکارچی و متخلف صیادی در مازندران
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • دستگیری ۱۴ متخلف شکار و صید در مازندران
  • دستگیری متخلف شکار و صید در شهرستان میناب
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • انحراف آب هیرمند به شوره زارهای افغانستان حقیقت دارد | سلاجقه: برای مسدود کردن انحراف آب با طالبان گفت‌وگو می‌ کنیم | طالبان آب شیرین را تلخاب می کند!
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم