Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-01@08:23:02 GMT

مهماندوست: پولادگر خود رای است!

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۵۴۷۶۰

مهماندوست: پولادگر خود رای است!

آذربایجان به لطف تک مدال طلای میلاد بیگی، تکواندوکار ایرانی الاصل خود 4 پله بالاتر از ایران در جهان قرار گرفت تا این تیم یک تورنمنت ناکام دیگر را پشت سر بگذارد.

به گزارش "ورزش سه"، رقابت های کاروان تکواندو در رقابت های جهان موجو کره جنوبی به پایان رسید و تیم ایران با 4 مدال که هیچ کدام طلا نبود در رده یازدهم ایستاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عنوان در حالی به دست آمد که از سال 2001 به بعد ایران همیشه جزو دو تیم برتر جهان بوده و تنها در سال 2007 ایران موفق به کسب طلا نشده بود که در آن دوره هم تیم روی سکوی نایب قهرمانی ایستاد.


با این حال تیمی که ستاره های بسیاری را در خود می دید و امید می رفت با توجه به ناکامی المپیک در مسابقات جهانی با کادر فنی جدید نتایج جبران شود اما یک شکست دیگر برای ایران به دست آمد. ستاره ها یکی پس از دیگری حذف می شدند و دست هیچ یک به مدال نرسید. با این حال آذربایجان با 2 مدال به عنوان هفتمی رسید که این تیم تنها یک طلا به دست آورد و آن هم توسط میلاد بیگی، ورزشکار ایرانی الاصل خود کسب شد تا تیم رضا مهماندوست 4 پله بالاتر از ایران قرار بگیرد.


مهماندوست در گفت و گویی مفصل با "ورزش سه" به نقش بازیکن سالاری در ورزش ایران، شرایط کنونی تکواندو ایران و وضعیت خودش گفته است. این گفت و گو را می خوانید:

** ورزش سه: این تعدد تغییرات مربی که تحت فشار قرار دادن ورزشکارا معمولا تو ایران پشتشون هست ریشه از کجا می دارد ؟


* از کشورهای عربی الگو گرفته ایم
باید بگویم مربیگری فرمول پیچیده ای است و اینطور نیست که شما بخواهید راحت فرض کنید، یک ضرب المثلی ما ایرانی ها داریم که می گویند خم رنگرزی نیست که تا هر رنگی را به رنگ سفید اضافه کردید بگیرد. مربیگری یک فرمول پیچیده دارد که مهمترین آن گره خوردن قلب مربی با بازیکنان است و در و اقع شناخت دو طرفه و باور داشتن همدیگر است. این درجه اول مربیگری است و بعد مسائل فنی و تکنیکی و تاکتیکی و هدایت یک تیم می آید روبه رو و در کنارش قرار می گیرد. بنابراین یک مربی نمی تواند به این راحتی بیاید و به همین راحتی هم برود. در دنیا به خیلی از مربی ها فرصت می دهند. ما در واقع داریم الگوی کشورهای عربی را برمی داریم و خیلی راحت مربی عوض می کنیم نمی دانیم؛ به توصیه ورزشکار یا به توصیه خود فدراسیون یا از طرف وزارت یا کمیته ملی المپیک است. اما این راهی که ما داریم می رویم فکر نمی کنم راه خوبی باشد. برای اینکه وقتی مربی بعدی می آید همان فشار، همان درخواست مدال و اتفاقات را دارند و همین فشارها باعث می شود که مربی نتواند تمرکز داشته باشد یا از زمان لازم بهره ببرد یا اینکه نتیجه گرایی کند و کاری که در پروسه و با برنامه داشته را پیاده کند.


* باید قلب مربی با بازیکن پیوند بخورد
به نظرم مربی یک شی یا جنس نیست که به راحتی پیدایش کنیم یا به راحتی از دستش بدهیم. پیدا کردن مربی خوب خیلی سخت است پس بنابراین نگه داشتنش سخت تر از پیدا کردنش است. این اتفاق نباید در ایران بیفتد ما باید کاری کنیم که ابتدا قلب مربی را با بازیکن پیوند دهیم تا بتواند نقشه و پلن اش را در تیم اجرایی کند.

** ورزش سه: به نظرتان در این شرایط مربی مدیریت خوبی نداشته یا فدراسیون باید این شرایط رو کنترل کند ؟

* هیچ کس مظلوم تر از مربی نیست.
این فشارها فقط از طرف بازیکن یا فدراسیون نیست بلکه می تواند از طرف مردم هم باشد. بالاخره مردمی که عاشق مدال طلا هستند تخصص در این زمینه ندارند و فقط مدال طلا را می خواهند حالا به هر قیمتی؛ این مربی نشد مربی بعد، بازیکن که زیاد داریم این رو بنداز دور یکی دیگر را بیاورید. این توقعات از یک گروه یعنی شخص خاص نیست. مجموعه عوامل و نتیجه گرایی هاست که موجب تغییر مربی می شود. من نمی گویم مربی تغییر نکند ممکن یک مربی در کارش حرفه ای نباشد یا نتواند آن پیوند قلبی را بین ورزشکار ایجاد کند. ما باید یک گروه حقیقت شناس که در کنار تیم هستند و با تیم زندگی می کنند با مربی و بازیکنان هستند بررسی کنند و اگر به آن نقطه رسیدن که باید این کار را کنند آن وقت تغییرات ایجاد کنند نه اینکه وقتی شما یک نتیجه نمی گیرید فوری همه عالم و آدم روی سر بازیکن خراب شوند که حتما باید یک کاری این وسط انجام دهند و هیچ کس مظلوم تر از مربی نیست.

** ورزش سه: نقطه مشترک شما و کوروش باقری جبهه ای بود که ورزشکاران علیه شما گرفته بودند، یعنی اعتراض به سختگیری ها و قوانین موجود در اردو که اتفاقا بهترین نتایج هم با این دو مربی به دست آمد. اما از آن طرف بعد از رفتن شما به عنوان سرمربی تکواندو و سرمربی وزنه برداری دیگه نتایج تکرار نشد؛ حالا سوال اینجاست درست یا غلط خواسته یه ورزشکار می تواند هر چه قدر هم که بزرگ باشد خواسته هایی داشته باشد که منجر به کناره گیری مربی شود ؟


* سخت گیر نبودم لول تمرینات بالا بود
قضیه من با آقای کوروش باقری متفاوت است. من به خاطر اختلافی که با فدراسیون تکواندو بر سر مسائل مالی پیدا کردم و حقیقت را به من نگفتند استعفا دادم. بچه ها نمی خواستند که من نباشم، بچه ها هنوز من را دوست دارند و می خواهند که باشم شاید بعضی ها به خاطر سختگیری و نظم و انضباطی که من برقرار کرده بودم که آن هم به خاطر خودشان بوده غر می زدند اما به مرور زمان متوجه شدند و یاد گرفتند که این به نفع خودشان است. یک ورزشکار حرفه ای باید یک زندگی حرفه ای داشته باشد وگرنه عمر ورزشی کوتاه می شود و حتی نمی تواند مدال کسب کند. این را بعدها وقتی شب ها در اردو می نشستم بیان می کردم و دلایل این سختگیری در واقع سختگیری نبود شاید مربی های دیگر به این چیزها توجه نمی کردند که فکر می کردند من سخت می گیرم یا شاید دیگران اینقدر لول تمرینات را پایین می آوردند که بچه ها فکر می کردند من سخت می گیرم. من روی استانداردهای دنیا تمرین کردم و می خواستم بالاتر باشیم تا بهترین نتیجه را بگیریم. اگر کسی زیر استانداردها بخواهد کار کند یا موفق نیست و شکست می خورد یا اینکه نمی تواند خودش را مطرح کند. من تفکر و عقیده این بود که اگر می خواهیم در دنیا مطرح باشیم باید بهترین شویم.


* مربی را ورزشکار نباید عوض کند بلکه رزومه او باید تعیین کننده باشد
بهترین در تمرین، بهترین در نظم و انضباط و دیسیپلین چون ما متعلق به خودمان نیستیم ما متعلق به جامعه و مردم هستیم. بنابراین یک ورزشکار به اعتقاد من حق اینکه یک مربی را عوض کند را ندارد، مربی را باید نتایج و رزومه اش تغییرش بدهد. وقتی رزومه یک مربی خوب است به غر دیگران و غر یک گروه و یا حتی فدراسیون نباید توجه کرد. خیلی ها هستند از موفقیت یک سرمربی خوشحال نمی شوند در زمان من وقتی پیروز می شدیم شاید خیلی ها خوشحال نمی شدند و همان هایی که خوشحال نمی شدند باعث این اختلافات شدند. پایان صحبت هایم می خواهم بگویم هیچ کس حق ندارد مربی را عوض کند مگر آنکه مربی با کم کاری و سهل انگاری و بی توجهی اش به تیمش و نهایت نتیجه ای که با تیمش می گیرد موجبات تغییرش می شود.

** ورزش سه: نمی دانم الان در جریان سایر رشته ها هستید یا خیر اما یک موضوع خیلی همه گیری الان در اکثر رشته ها پیچیده است که مبحثی به نام ورزشکار سالاری نارم دارد؛ شما این پدیده را در ورزش ایران قبول دارید ؟


* ورزشکار هر چه موفق تر می شود باید افتاده تر شود
من خیلی وقت است که ایران نیستم و اطلاع دقیقی ندارم اما امیدوارم که اینطوری نباشد. اینقدر ورزشکاران ما در سطح بالا باشند و تفکرات حرفه ای باشند که دیگر در این بازی ها نروند چون اطلاع دقیقی ندارم نظر خاصی ندارم اما نظر کلی ام این است که ورزشکار باید به قول ما ایرانی ها درخت هرچه پربارتر افتاده تر باید باشد و میوه هایش سنگینی می کند. ورزشکار هم وقتی می رود روی سکوی اول بیشتر از نفر دوم و سوم که کنارش هستند برای دریافت مدال خم می شود. دلیل اینکه آن بالا می رود این است که بیشتر خم شود، باید افتاده تر باشد. قهرمان سالاری و ورزشکار سالاری را اصلا قبول ندارم و امیدوارم هیچ موقعی ایران به این روز نیفتند چه در پیروزی ها و چه در شکست ها.

** ورزش سه: برای مثال کیانوش رستمی اعلام کرد من با سرمربی تیم ملی تمرین نمی کنم، فدراسیون وزنه برداری قبل از المپیک قبول این مساله را قبول کرد اما بعد از المپیک ورزشکاران را موظف کردند تا همه به اردو بیایند اما ایشان گفت تمرینات تیم ملی منسوخ شده و برای 15 سال پیش است. من با همین روش خودم طلای المپیک گرفتم. در نهایت فدراسیون تصمیم گرفت ایشون با مربی شخصی به اردو بیایند و زیر نظر سرمربی تیم ملی نباشند و آقای انوشیروانی هم گفتن برای لکه دار نشدن جایگاه مربیگری از سمتم استعفا می دهم؛ تحلیل شما از این داستان چه طور است ؟


* هیچ چیز بدتر از اختلاف نیست
این قضایا اصلا به من ارتباطی ندارد چون اصلا حق اظهارنظر و دخالت ندارم هم فدراسیون و هم ورزشکار رشته وزنه برداری. چون من در جایگاهی نیستم که بخواهم نظری درباره این قهرمان المپیک و مربی خوبی مثل انوشیروانی بدهم. برای هر دویشان آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم به جایی برسند که با هم توافق کنند و یکپارچه شوند. چون هیچ چیز بدتر از اختلاف ها و تفرقه ها در تیم نیست. امیدوارم فدراسیون پا در میانی کند و این دو را به یکدیگر نزدیک کند. امیدوارم در المپیک 2020 شاهد مدال زیادی از رشته وزنه برداری باشیم.

** ورزش سه: جسارتا ما اصلا قصدنداشتم شما ارزش کار کسی رو زیر سوال ببرید. فقط به عنوان یه مربی ملی که در این سمت اما در رشته دیگه ای فعالیت می کردن نظرتون رو پرسیدیم. انتخاب های نادرست از سمت فدراسیون ها ( سوا از داستان تکواندو، وزنه برداری یا هر رشته دیگه ای ) می تواند زمینه ساز ورزشکار سالاری شود؟ مثلا مربیانی که سن نزدیکی به ورزشکاران دارند یا سطح فنی نزدیک، یا افتخارات شبیه به هم یا چنین مسائلی. نقش فدراسیون اینجا می تولند تعیین کننده باشد ؟

* وظیفه ورزشکار اطاعت از سرمربی و فدراسیون است
مرجع تصمیم گیرنده که چه کسی مربی شود حتما گروهی هستند در فدراسیون ها حالا هر فدراسیونی؛ بنابراین وظیفه اشخاصی مثل من به عنوان ورزشکار ملی پوش این است که به دستورات مربی و فدراسیونم عمل کنم. این عاقلانه ترین کار است. حالا یک وقت اختلافاتی پیش می آید که باید یکسری افراد باتجربه این ها به هم نزدیک کنند و دامن نزنند به این اختلافات که بدتر از این شود. باید ورزشکار را قانع کنند چون ورزشکار وظیفه اش اطاعت از سرمربی و فدراسیون است.

** ورزش سه: آقای مهماندوست؛ هر وقت تیم ملی نتایج خوبی نمی گیرد کامنت هایی برای رسانه ها می آید که موفقیت تیم ملی در گرو بازگشت شما است؛ برای تمام کسانی که دوباره امید به بازگشت شما دارند چه صحبتی دارید ؟

* پولادگر خود رای است
من ممنونم از تمام کسانی که ابراز محبت می کنند اما بی احترامی چیز درستی نیست در هر شرایطی ما نباید به کسی در فضای مجازی توهین کنیم، هیچ کس در هیچ جایگاهی دوست ندارد شکست بخورد آقای پولادگر هم در آن مقطع اشتباهاتی داشتند و فکر می کردند که دارند کارشان را درست انجام می دهند که این به دلیل خودرای بودنشان است که در این مقطع تکواندو لطمه خورد اما ایران مربیان خوبی هستند و تیم ایران تیم خوبی است و بچه های باغیرتی داریم. از نزدیک می بینم خوب کار می کنند و زحمتشان را می کشند و هیچ کس بی غیرت کار نکرده در اردو هم تمام تلاششان را می کنند. تکواندو دیگر مثل قدیم نیست که برای ایران، کره یا ژاپن باشد الان 4 مدال توسط مردان و 4 مدال توسط زنان کسب می شود. کل کره زمین برای کسب این 8 مدال تلاش می کنند ما باید از این فکر بیرون بیاییم که تکواندو از آن ماست.


* نجنیم سبقت می گیرند
اکنون تمام تیم ها دارند رو متد روز دنیا کار می کنند و مربی های حرفه ای، علم روز ورزش، تمرینات جدید، کار با وزنه، طراحی و تاکتیک همه نشان می دهد که همه در تکواندو خوب می شوند اما ما ایرانی ها باید موفق بقیه باشیم و نباید اجازه دهیم که دیگران از ما سبقت بگیرند دلیلی ندارد که از دیگران عقب بمانیم پس ما باید بیشتر تلاش کنیم و بیشتر زحمت بکشیم و نقطه ضعف هایمان را بپوشانیم تا بهتر نتیجه بگیریم. واقعا این مربی ها و بچه ها هر چه در توان دارند می گذارند و هیچ کس کم کاری نکرده علت یابی باید کرد که اکنون در این بحث ما نمی گنجد اما به صورت کلی من علت ها را به شما گفتم.

رضا مهماندوست تکواندو

منبع: ورزش 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۵۴۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپهرزاد: کنار گذاشتن من بدون اطلاع قبلی زیبنده دوومیدانی نیست/ حسین رسولی از بی توجهی‌ها دلخور است

هادی سپهرزاد درباره اینکه از سمت مدیر تیم‌های ملی دوومیدانی کنار رفته است و فیروزی جایگزینش شده است، گفت: من نمی‌دانم الان سمتم چه چیزی هست و اکنون رئیس کمیسیون مربیان دوومیدانی هستم. البته اصول مدیریتی باید رعایت می‌شد که اگر قرار بود جابه جایی صورت بگیرد اول از  همه  وقتی که می‌خواهید یک نفر را منصوب کنید باید به نفر قبلی خبر بدهید که ما نمی‌خواهیم دیگر از شما استفاده کنیم. نه اینکه من اطلاعی نداشته باشم واین کار را کنند زیبنده دوومیدانی نیست و این بی اخلاقی در دوومیدانی است. آقای فیروزی استاد بنده هستند و قطعا برایشان آرزوی موفقیت دارم و قطعا آقای فیروزی می‌توانند در این مسیر به دوومیدانی کمک کنند.

عملکرد جوانان در مسابقات قهرمانی آسیا در ترکیه خوب بود 

سپهرزاد درباره عملکرد تیم ملی جوانان دوومیدانی در مسابقات قهرمانی آسیا گفت: به نظرم عملکرد خانم عیدیان و یکی، ۲ ورزشکار دیگر در این مسابقات خوب بود. اگر مربی هفت چشمه بالای سر این ورزشکار بود، قطعا می‌توانست در آنجا مدال طلا بگیرد، چون در تهران نزدیک به ۶۸ متر پرتاب کرده بود، اما در ترکیه با ۶۶ متر دوم شد. بقیه بچه‌ها هم خوب بودند به خاطر اینکه کاری برای آنها از جمله اردوی متمرکز برگزار نشده بود. با توجه به برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا داخل سالن، متاسفانه برای جوانان نتوانستند کاری برایشان انجام بدهند.

مربیان و خانواده ها در موفقیت جوانان تاثیرگذار هستند 

او ادامه داد: با وجود اینکه رئیس کمیته نوجوانان و جوانان و من چندین بار درباره برگزاری اردو‌ها صحبت کرده بودیم، اما سرپرست وقت فدراسیون دوومیدانی می‌گفت که اکنون فرصتش نیست و ما مسابقات داخل سال قهرمانی آسیا را می‌خواهیم برگزار کنیم. با این تفاسیر باید بگویم که نتایج خوب بود. مسابقات جوانان آسیا برمی گردد به کار‌هایی که باید در یکی، ۲ سال گذشته انجام می‌شد که نشده است. من بیشتر به مربیان زحمت کش و خانواده‌های جوانان تبریک می‌گویم، چون آنها در این موفقیت توانستند تاثیرگذار باشند.

مربی دوومیدانی درباره اینکه بعضی از ورزشکاران از عملکرد فدراسیون ناراضی هستند و پیرجهان هم گفته به فدراسیون تعهد داده در صورت عدم کسب سهمیه باید هزینه‌های اعزام و اردو را به فدراسیون برگرداند، گفت: من چنین چیزی را نشنیده ام.

رسولی انتظار حمایت بیشتری را از مسئولان دارد

مربی حسین رسولی درباره اینکه این ورزشکار هم انتقاداتی از عملکرد فدراسیون دوومیدانی کرده است، بیان کرد: رسولی بعد از اینکه طلای بازی‌های آسیایی را کسب کرد، هدف و برنامه اش این بود که نه تنها فقط ورودی المپیک بیاورد بلکه در این رقابت‌ها هم بتواند نتیجه خوبی به دست آورد انتظار پشتیبانی بیشتری را داشت و آن حمایتی که مدنظرش بود، نشد. ما می‌خواستیم در زمستان به اردو در کشورترکیه برویم و حتی رایزنی‌هایی انجام شد، اما وقتی قرار شد این اتفاق بیفتد مسئول روابط بین الملل فدراسیون عوض شد و در نهایت این سفر مهیا نشد و ما را به این اردو نفرستادند. البته برخی از ورزشکاران که در مسابقات داخل سالن قهرمانی آسیا عملکرد ضعیفی داشتند با اردوهایشان و مسابقات اروپایی شان موافقت شده است واین یکی از دلایلی هست که دلخور است و احساس می‌کند کاری برایش انجام نشده است.

پیرجهان حقوق و هزینه کفش و مربی اش  را دریافت کرده است 

او درباره اینکه مهدی پیرجهان گفته هزینه اردو‌ها را خودش می‌پردازد، گفت: من تا جایی که اطلاع دارم چنین چیزی نبوده و حتی او حقوق ماهیانه از فدراسیون، هزینه کفش و مربی دریافت کرده است. هزینه اردوی قبلی اش در کیش و تهران هم فدراسیون داده است. منظورش از اینکه هزینه‌ها را خودش داده را نمی‌دانم. آخرین روزی که مدیر تیم‌های ملی بودم در جلسه‌ای قراردادی برای این ورزشکاران نوشته شده بود که فدراسیون خودش را موظف کرده بود که برای این‌ها مسابقات برون مرزی که پیش بینی کرده بودند را هزینه هایش را بدهد.

رسولی از بی توجهی ها دلخور است 

مربی حسین رسولی درباره اینکه این ورزشکار در دیدار ورزشکاران با مسئولان فدراسیون دوومیدانی شرکت نمی‌کند، اظهار کرد: رسولی انتظار دارد که به عنوان قهرمان بازی‌های آسیایی و تک مدال طلای دوومیدانی در این رقابت‌ها را کسب کرده احترام بیشتری برایش قائل باشند و رسیدگی بیشتری داشته باشند، اما وقتی به خواسته‌هایی که داشته نمی‌رسد، احساس می‌کند فدراسیون دوومیدانی اهمیتی برایش قائل نیست به خاطر همین دلخور هست.

سپهرزاد درباره اینکه به نظرش در دوومیدانی چند سهمیه در المپیک کسب می‌کنیم، گفت: احتمال دارد که ۴ الی ۶ سهمیه بتوانیم کسب کنیم و شرایطمان خوب هست، اما به نظرم عملکرد در المپیک مهم‌تر از حضور در این رقابت‌ها هست. برای ورزشکارانی که تاکنون ورودی نیاورده اند شاید کسب سهمیه خوب باشد. اما برای ورزشکارانی که سابقه حضور در المپیک دارند کسب سهمیه کافی نیست.

مربی دوومیدانی درباره اینکه تغییر و تحولات زیاد در ریاست فدراسیون باعث لطمه این رشته ورزشی نشده است، گفت: صددرصد، آن قدر تغییرات زیاد بود که نمی‌توان آنها را شمرد. در کل باید گفت که در یک مقطعی خوب بوده است، اما در مقطع دیگر خوب نیست. وقتی سرپرست جدید آمد شوکی به دوومیدانی وارد و باعث شد ما در مسابقات قهرمانی آسیا در تایلند نتایج خوبی بگیریم و در مسابقات آسیایی بیشتر از تفکر کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش نتیجه بگیریم و روند خوبی بود. آرزوی موفقیت دارم برای تمام کسانی که دارند برای دوومیدانی زحمت می‌کشند.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی پایه و آبی

دیگر خبرها

  • داوری: دلیل قطع همکاری با دمیر محرمانه است/زمان معرفی سرمربی جدید
  • ایران در المپیک پاریس چند ورزشکار دارد
  • یک مربی زن، رییس یک رشته پر مدال المپیکی شد!
  • گزینه‌های خارجی هدایت تیم ملی بسکتبال
  • سپهرزاد: کنار گذاشتن من بدون اطلاع قبلی زیبنده دوومیدانی نیست/ حسین رسولی از بی توجهی‌ها دلخور است
  • قرارداد هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال تمدید نشد
  • معرفی دو گزینه اروپایی سرمربیگری تیم ملی بسکتبال
  • سرپرست فدراسیون دوومیدانی: من و وزارت نظری در مورد انتخابات نداریم/ معتمدی: انتخابات کمیسیون ورزشکاران باطل شد+ فیلم
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده
  • گلف بازان قم در مسابقات قهرمانی ایران درخشیدند